Mamici de mai-iunie (83)
Raspunsuri - Pagina 12
26octombrie spune:
mey, au am zis ca e buna melodia asta pentru travaliu ca te chiauneste rau de tot de cap, nu mai stii unde esti, ce faci, nu vrei decat sa ajungi la botonul casetofonului sa opresti... cu alte cuvinte, ai o cu totul alta preocupare decat travaliul... ziceti ca nu-i asa!
Arabela, ma bucur ca merge, voi incerca si eu cand va fi momentul, cu Hora!
Hey, am descoperit ca merele care imi plac mie la nebunie de fo tri luni is Golden delicious. cum? simplu, dupa ce mi=am spalat si mi-am taiat in patru fo trei, m-am trezit... mestecand o eticheta pe care scrie "golden delicious". si io cica is femeie matura, responsabila, fac un copil... HA!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
doroti_5 spune:
Haideti fetelor in chat ca eu astept si vreau sa treaca timpul mai repede.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
ralucis spune:
am dat si eu o tura pe la chat, dar am treaba inca la birou si o sa ma rezum la forum...
cypocs spune:
fetelor, nu am apucat sa va multumesc pt incurajarile voastre si felicitari .Curand am sa va pun poze cu bebelusha cea frumoasa.
Doroti, incepem galeria.Nastere usoara .
Eu "pompez" in continuuare si de aia nu prea am timp .Desfund canale.Inca nu nu mi-a trecut furia laptelui.
ALIA
carminabulina spune:
neda, daca ti-a facut tuseu vaginal e normal sa sangrezi o picatura acolo. Cand am fost luni la dr. mi-a facut tuseu vaginal, mi-a spus ca am colul deschis si ca o sa sangerez dupa asta dar sa nu dau fuga la spital ca nu se intampla nimic. Eu pe langa sangerare am mai avut si niste dureri infioratoare, ca la ciclu dar multiplicate. Asa ca nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme
.
Virgi, Diana79 si Roxana, am baut laptele dar nu am adormit ci mi-a cazut netul 
. Nu plecam eu asa fara sa va spun nopate buna.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
vivighe spune:
la mine e nasol rau cu laptele asta...sanul din care suge bebe e mai bine,dar celalalt e vai de capul lui saracul.Daca ieri cand l-am muls mai iesea cate ceva din el,si cand sugea bebe din celalalt picura si din asta asa putin...azi noapte nimik...nici nu mai picura...nici la muls nu mai iesea nimik(si pompa e buna ca din celalalt iese chiar misto).Azi s-a mai desumflat un pic si nu mai doare ca ieri dar s-a inrosit si din nou...nu curge nimik.A venit tanti doc de familie sa vada bebe si s-a uitat si la mine si a zis ca i se pare cam naspa.Mi-a dat sa iau niste chestii naturiste.Va dati seama ca daca de acolo nici nu suge,nici cu pompa nu iese nu stiu ce am sa ma fac,probabil ca lapticul o sa se termine repede pt ca nu cred ca se poate prea mult timp ca una sa aibe si una nu.
Pe scurt io cred ca de la spital mi se trage.Bebe nu avea ce sa suga...tragea de cateva ori si apoi urla de nervi ca nu era nimik si ea era lesinata de foame,pompa nu m-au lasat sa o folosesc,nici ei nu-i dadeau nimik de mancare de a plans o noapte intreaga sa mi se rupa sufletul...si m-au trimis acasa tot cu indicatia pretioasa sa nu care cumva sa-i dau altceva decat de la mine...Angelica...vad ca tu ai nascut la o zi dupa mine...tot acolo tot cu aceeasi echipa.Dac stiam te cautam miercuri inainte sa plec eu.Si tu tot asa ai patit?
Asa ca eu sunt tare necajita cu faza asta...incerc sa nu ma consum pre mult...sa nu adaug si stresul la toate astea.
Sper sa nu mai patzeasca nimeni asa...![]()
poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
angelica_g spune:
Vivighe, si mie mi-ar fi placut sa ne intalnim...
... la mine povestea e mai simpla... Nu am avut lapte, ci doar colostru (suficient pt nevoile bb-nei care cred ca ar fi vrut sa mai stea in burtica)...
Din cauza ca nu am mancat nimic 2 zile, era normal sa nu am de unde produce lapte... Acum am din belsug (ma chinui inca cu mancarea - n-am avut scaun si tb sa tin regim, mi-e foame, mi-e pofta, si eram putin ingrijorata si de laptik).
Kestia e ca eu sunt la al treilea...(BB): nici o pb legata de sfarcuri, canale, si, deja ... vad... cantitate).
Hraneste-te bine! Nu renunta la alaptat; - pt mine, mulsul cu mana a facut minuni!
Sara a avut 48 cm!
Haide Doroti, multa, multa bafta!!! Prevad ca vei avea o nastere usoara ... cu un asa debut!!! Curaj!
nastad spune:
Buna dragelor!
Nu ma simt prea bine, am dureri foarte mari de mijloc, doctora mi-a spus sa-mi bag un supozitor Piafen , sa iau o pastila paracetamol si sa stau potolita.
ANGELICA, bine ai revenit acasa , refacere rapida si bb sanatos!
DOROTI, itzi tzin puminii, nastere usoara !
WEEK END PLACUT!
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
Steluta spune:
Angelica, bine ai venit acasa!!! Sa va traiasca bebelina Sara!! Foarte frumos nume!!!

Doroti, tinem pumnii pentru o nastere usoara!!!

Noi am mers azi pentru a ne face analizele la sange. Vad ca durerile la mine au incetat sau sunt foarte usoare...
Steluta
34s+.