Mamici de mai-iunie (83)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Angelica si Sara Maria, bine ati venit acasa!

Doroti, incepem galeria HAI DOROTI

VoichiV36+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Luana, multumesc pt melodie.Victor tocmai urla si s-a potolit si acum papa.Cat despre ascultat in travaliu cred ca ai arunca castile cat colo.Daca mi-o punea cineva in timpul travaliului cred ca aruncam cu ceva in el

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari Angelika si refacere usoara!!! Un bblush sanatos, mincacios si somnoros!!! Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Fetilii dati click sus in stinga pe Toate forumurile si apoi mergeti la Odiseea sarcinii si click pe chat ca sa vb in timp real :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Doroti,nastere usoara!O sa-mi fac si eu provizii de alune,ciocolata.

Angelica,bine ai venit acasa!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">33 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Angelica bine ai revenit acasa cu bebelina Sara. Refacere rapida si bebelina mancacioasa, somnoroasa si cumintica

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

buna!eu nu am nici un chat pe lista din stanga, cum fac sa vorbesc si eu cu voi in timp real? azi e ultima zi de muuuuuuunca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Nici io nu gasesc in stanga sus chat-ul, desi in alte dati era acolo

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

si felicitari pt toate mamicile care au nascut in ultimele zile... deja ma apuca emotiile... mai ales cand am citit ieri si mesajul celor de la martie-aprilie, ca noi suntem acum cele mai mari de pe aici, mi-au dat lacrimile, pe cuvant...
doroti, iti tin pumnii, o sa vezi ca o sa fie totul bine!

ralucis 35+ si bb ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor multumesc, eu am deschis chatul asa, am incarcat doar www.desprecopii.com si nu am dat forum ci chat, acolo te duci la odiseea in 40sapt si o sa vedeti ca apare si chat la tema asta, intri pe el si... discutam.

doroti_5 39+ cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput