Mamici de mai-iunie (83)
Raspunsuri - Pagina 10
neda spune:
buna fetelor
am venit si eu cu vesti de la dr.
Daca pina azi am fost nerabdatoare sa nasc, sa imi vad bb, uite ca acu ma simt parca nepregatita.
Dr. mi-a spus ca am inceput sa ma dilat.Am deja un cm.Mai mult cind mi-a facut tuseul am singeat, bine de tot.Am fost socata, nu ma asteptam sa se intimple asa repede.Dar dilatarea poate dura saptamini, dar eu am inceput sa fiu ff stresata.Asa ca in acelle momente am amutit, efctiv m-am intors acasa cu mai multe intrebari .
Voi ce stiti, daca am inceput sa ma dilat, nu inseamna ca am pierdut dopul?Si daca am pierdut dopul nu trebuia sa mi se rupa apa.?
neda35+
doroti_5 spune:
Buna fetelor!
Mai da ce vorbarete!!Bravo voua ca stiti cum sa va umpleti timpul cind aveti insomnii, ca eu incep anumara si atipesc din cind in cind.
SA va zic noutatea buna!Am fost dimineata la medic, SA DESCHIS COLUL DE 2-3DEGETE asa ca nea spus ca pina in seara cred ca nastem, daca o fi si miine nui problema, important e ca nu a mai ramas mult!!ASA CA FETELE CARE ATI TRECUT DE 39SAPT SI ASTEPTATI SA SE DESCHIDA DATI LA GREU ALUNE, CIOACOLATA NEAGRA, SI SPROTE(asta sunt pestisori afumati in ulei, sper ca la voi se gaseste asa ceva), si nu in ultimul rind 
, ajuta.
Nea trimis acasa sa dormim sa avem puteri si sa chemam ambulanta de ceva(asa e la noi legea tre sa mergi cu ambulanta).
Eu mai sunt prin preajma, cind merg la spital va zic.
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
neda spune:
Cred ca cel mai tare m-am blocat cind am vazut singe.Eu am RH neg. si tot repetam lucrul asta , dar dr zice ca asta e ceva diferit ca nu il afecteaza pebb. Bine ca am facut injectia Rogan la 28 sap.Sper ca stie dr ce face si nu imi creaza probleme.Dar totusi faptul ca am singerat m-a cam pus pe ginduri, cel putin sotul e cam nervos pe el.
Diana buna ideea cu nestle.Poti sa mai vii cu noi idei.Mie una nici nu mi-a trecut prin cap.
neda35+
iulyp spune:
Neda incearca sa te calmezi. Asa cum ti-a spus si dr. dilatara poate sa dureze saptamani. Daca nu ai pierdut dopul inca inseamna ca in curand o sa il pierzi, iar membranele se pot rupe ori imediat ori tot asa in cateva zile sau saptamani. Cert e ca ti se poate intampla minunea oricand. Totul depinde de organismul tau. Mie de ex. la prima sarcina de cand am pierdut dopul si pana mi s-au rupt membranele a trecut vreo sapt. si ceva, iar dopul l-am pierdut dupa ultimul control gineco cand am si sangerat.
si fruntea sus, fi optimista ca doar ti se intampla o minune frumoasa.
Aura(34+) mamica Nicoletei
POZE
iulyp spune:
Dorotiiiiiii incepem oficial galeriaaaaaaaa

Sa ai parte de nastere usoaraaaaaaaaa si bebelina sanatoasaaaaaaaaa
Aura(34+) mamica Nicoletei
POZE
doroti_5 spune:
FETELOR MI SA DUS DOPUL GELATINOS, E CAFENIU INCHIS, DECI DEJA E BINE, NU?
doroti_5
39+ cu
Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa
papadie spune:
Daca stiam intram si eu la o parola azi dimineata ca alaptam la ora aia:D
Doroti ce sa zic...ves sa nu nasti acasa :))) Tinem pumnii si facem galerie. Prea se linistisera apele, ca sa zic asa, zilele astea :)))
Fetele mie intai mi s-a rupt apa si abia p-orma am descoperit dopul gelatinos:D La ambele sarcini.
cocutica spune:
Doroti, iti tinem pumnii si iti dorim nastere usoara. Nu cred ca vei avea probleme, dupa cum ti s-a dilatat colul...cel putin din ce am citit asa reiese
.
Melodia este nemaipomenita...de fapt mi-a placut la inceput, vreo 5 minute, dar nu am mai rezistat si am inchis-o
. Ca sa imi revin am pus niste cantecele pentru copii, dar n-a mers si acum sunt intr-o liniste perfecta, unde doar tastele se aud. Nu ce "muzica" va fi in sala de travaliu, dar sper sa fiu foarte ocupata si sa nu o aud...
Cocutica
37+ si
Elena
virgi spune:
Neda - nu stiu ce sa-ti spun, imi pare rau ca ai sangerat. Dar de ce-ai lasat-o pe doctora ta sa-ti faca tuseu? Iti tin pumnii sa fie bine...hai, incearca sa te calmezi.
Doroty - mai ai putin si-ti vei tine bebelina in bratica. Curaj, o sa fie bine. Te asteptam cu noutati.
angelica_g spune:
Gata si noi!!!
Sara Maria, cezariana, dr. Anca - Municipal: 09.05.2006, 9:20, 3200g, Apgar 9 (la 5 min. 10). Suntem acasa de ieri - pb. cu netul...
Felicitari celorlalte mamici, bafta burticilor!!!!