Mamici de mai-iunie (83)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Vivi ca sa nu faci mastita la sanul din care nu poti scoate pune comprese reci pe el ca sa se decongestioneze. Iar de alaptat doamne fere daca se intampla sa nu mai poti scoate decat dintr-un singur san poti sa alaptezi si asa.
adica sunt mamici care au alaptat doar la un san. Da ideea e ca daca mai insisti poate reusesti sa desfunzi canalutele.

Aura(34+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NoemiTm spune:

Salutare burtici si mamici, n-am mai dat nici un semn de viata de o saptamana, desi am promis ca o sa fiu mai activa. Am o scuza plauzibila..SUNT MAMICA am o minunatie de bebelusa!!
Numele bebelusei mele este Noemi (i l-am imprumutat pe acest forum); s-a nascut sambata 6 Mai la ora 18.40; Greutatea =2800g, lungimea= 50 cm. scor APGAR =8, a avut circulara dubla deja culoarea pielii nu mai era ok, iar dupa nastere bebelusa a trebuit sa fie pusa la oxigen, am nascut normal fara anestezie peridurala.
Si acum povestea pe scurt:
Vinerea trecuta dupa ce am aflat ca nu sunt s-a activat virusul de hepatita B..de bucurie se pare ca s-a declansat travaliu. La incepu am simtit dureri continue ca si cele de ciclu, noaptea la ora 2 am observat ca contractiile au inceput sa fie regulate din 5 in 5 min. La ora 4 m-am dus sa fac baita in apa calda sa fiu sigura ca nu-s contractii false.
N-am putut sa dorm toata noaptea, sambata dimineata la ora 10 l-am sunat pe dr-ul meu, care m-a trimis la maternitate ca sa ma consulte medicul de garda. Am ajuns la maternitate cu o dilatatie de 2cm, am fost internata, mi s-a facut clisma dupa care am fost instalata in salonul de travaliu. Salonul de travaliu era langa sala de nasteri..super proasta pozitionare..tocmai atunci o tipa nastea..cand am auzit cum urla am zis ca nu mai vreau sa nasc normal ..dar medicul meu a reusit sa ma calmeze sa-mi spuna ca defapt nu-i chiar asa. Am primit 2 injectii (una dintre ele era ca un drog m-a ametit de cap) si o perfuzie ca sa ma dilat mai repede. Dupa ce mi s-a pus perfuzia au inceput contractiile adevarate..noroc ca n-a trebuit sa le suport mult timp. Pe masa de nastere am impins de vreo 5 ori..am fost tare curajoasa..n-am urlat de loc desi am simtit dureri ..in schimb mi-am ros gulerul camasii de noapte. Am trecut printr-un moment de panica cand am aflat ca bb are circulara dubla; m-am bucurat ca n-am facut peridurala si ca am putut colabora cu dr si s-a terminat totul cu bine. I-am facut la BB imunoglobulina imediat dupa nastere si cu acordul neonatologului am decis sa alaptez. Am si eu probleme cu furia laptelui ..sper sa se rezolve si asta. Noemi este o lenesa doarme mult..de la san trage de cateva ori si dupa aceea adoarme.
Cam astea sunt noutatile despre mine si micuta Noemi. Zilele astea o sa pun si niste poze cu mine si bebelusa mea.

Fetelor care asteaptati sa nasteti va tin pumnii ..si mult curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by NoemiTm

FELICITARI! Sa va traiasca printzesa, sa se faca mare si sa va bucuratzi de ea!
Ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si ca acum suntetzi acasa!

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

NoemiTm sa va traiasca printzesa. Sa va bucurati de ea.

BOGDANAI LA MULTI ANI!!!!. Nastere usoara. Poate ne dai un semn de viata.

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by NoemiTm

Salutare burtici si mamici, n-am mai dat nici un semn de viata de o saptamana, desi am promis ca o sa fiu mai activa. Am o scuza plauzibila..SUNT MAMICA am o minunatie de bebelusa!!
Numele bebelusei mele este Noemi (i l-am imprumutat pe acest forum); s-a nascut sambata 6 Mai la ora 18.40;

Felicitari! Refacere usoara si o bblusha mincacioasa si somnoroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Felicitari Angelica si Noemi.Sa va traiasca bebelusele!

Am pus poze cu Victor pe mailul comun.

Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Felicitari, Noemi, sa va traiasca bebelina, sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Noemi felicitari, sati traiasca printesa!!

doroti_5 39+5 cu Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Noemi, felicitari!!

Sa-ti traiasca printzesa.

Pupici,

Flory 34+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Felicitari Noemi, sanatate maxima si la tine si la bb.

adela si piticu' fineas n.28.10.2001

Baietelu' lui mami aici

Mergi la inceput