All about Constanta! (74)
Raspunsuri - Pagina 8
sinzi_ana spune:
Scuzati lipsa!!!
Va salutam si noi...
Suntem mai ocupati acum...gradinita, lectii de karate (arte martiale de fapt) si incepem si inotul...plus parcuri si locul de observatie a avioanelor...de care suntem dependenti!!!
Acum sunt si eu mobila ca am carnet...hihi...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
nastasie spune:
buna dimineata fetelor.noi suntem mai mult pe afara de cand cu caldura asta.dar am auzit ca de maine iar ploaie.sper sa se insele.eu mi-am cumparat o canapea pt sufragerie si o bucatarie pe care nu pot sa le iau inca acasa pentru ca muncitorii astia ma tot amana.simt ca turbez.nu pot sa fac nimic pana nu termina ei.dar macar duminica am zis ca vopsesc usile.am trimis covorul la spalat.si acum sunt in cautare de parchet.aveti idee unde gasesc si cam ce preturi sunt ca la brick m-am crucit ce preturi am vazut.help!orice informatie e binevenita.
o zi buna tuturor.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Cornelia spune:
Pupici tuturor!
Ana68, ma bucur ca mai scrii pe aici !
Va multumesc pt. urari de bun venit.
Nastasie, multa rabdare cu muncitorii!
Jone, sa stapanesti sanatoasa stalpul !
Sanzi, felicitari pt. permis si suscces la diversele activitati!
Ege, ne-om fi intersectat prin Bulgaria .
tania, ce bine ca ati gasit o bona pe placul lui Bibi!
Roxana, poze nu pot sa pun ca nu am inca net acasa.
Crig, pupici Mariucai!
Mada, succes la banci!
Oana, ce mai face Paul?
Mama, ce telegrafica am fost
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
lulu77 spune:
Buna dimineatza!
Of ,bine ca in sfarsit vine vara si la noi.
Mada multumim .
Nastasiesa stapaniti sanatosi mobila cea noua !
Fug la treaba ...ca ieri am tras chiulul!
Pupici!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
roxanaz spune:
neatza
Jo sa stapanesti sanatoasa stalpul. sa il uzi acum sa creasca mare asta trebuia sa se indeplineasca?
Sanzi felicitari pentru carnet. poze noi?
Adriana acum 2 ani noi de la brick am luat parchet ptr ca era cel mai mic pret. cam cu 50.000/mp mai mic decat in metro sau alte magazine. acum depinde si de care vrei, noi am luat clasic de stejar, nu laminat. la praktiker ati incercat? bafta cu muncitorii....si nervi de fier ca asta iti trebuie!
Cristinel asa e, tare frumos la Timisoara...si la Brasov.
o zi frumoasa tuturor....ca e cald tare afara!
Oana spune:
Cornelia, salutare, Paul e bine mai avem o luna de gradi si dupa aia vine vacanta de vara! Mai tuseste putin, dar este chestie generala la gradi, cred ca a luat si de acolo si de la mine ca si eu cam behai...
Cu bulgarii, ma bucur ca v-ati simtit bine si ca Maria a dormit tun! E adevarat ca altfel vezi cand te duci ca turist in vacanta si altfel cand esti cu treburi.
Bulgarii or sta mai bine cu turismul, dar cu altele nu stiu... Eu am spus ca ni s-au parut in urma dpdv al profesiei noastre (noi avem un sistem automatizat pe care ei nu si l-au pus inca) si in plus doar ati vazut ca asa au zis si aia de la UE ca de data asta Romania sta mai bine decat Bulgaria.
Adriana, Jone succes la aranjarea caselor!
Sinzi, felicitari pt. permis, ce masina aveti acolo? Pupici lui David karatistul.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Ana68 spune:
Saluti constanteni,
Si eu tot in tromba prin DC,ca azi e Ziua Mondiala a Comunicatiilor si avem nebuneala mare la servici,cu televiziuni si protocoale....Uf,e nebunie!
Ege,ce simpatica treaba cu Duracell...Zau ca si mie imi vine sa zic la fel de gorobetii mei...Sa aveti multa sanatate si sa iasa dintisorii toti si sanatosi!
Jone,sa stapanesti sanatoasa stalpul!
Crig,cred ca e o chestie generala a constantenilor cu Brasovul:si mie imi place orasul asta si acolo am o groaza de cunostinte...Cu Timisoara...imi place,e frumos orasul,e alta lume,alte conceptii de viata,alt stil....cam asa ar fi.Ma bucur ca ma pot adapta din mers,cum se zice,la stilul de viata de aici.Cand m-am stabilit aici,sincer,mi se parea cam de neinteles felul lor de a fi...total altfel de cum gandim noi dobrogenii.De fapt sti despre ce vorbesc...Sa aveti parte numai de bine!
Sanzi,spor la activitati!Pai voi nu aveti timp de plictiseala...Uite,sa nu te superi,dar eu am ramas putin uimita cand,dupa ceva vreme,citind pe DC din postarile tale prin subiecte si stiind ca esti la Cta...am vazut USA...am ramas paf!Daca nu te deranjeaza si nu e secret:cum ati ajuns ,dragilor ,pe cele meleaguri?!Sa aveti parte numai de bine si multa bafta in tot ce faceti!
Adriana,pup si spor la treaba!
Va doresc numai bine si zile frumoase!Maine plec in delegatie,asa ca va doresc weekend minunat de pe acum si pana luni sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Fiquelle spune:
'neata!
va scriu in graba ca tb sa fug la scoala, am teza de la 11.
Voiam sa va spun ca am vandut apartamentul ieri, mai repede decat ma asteptam. Multumesc mult pentru suport, fetelor dragi!
Ana, cred ca e confort 2 cum spui tu...si cred ca e in jur de 40-42000 euro, mai ales daca arata bine.
Ieri am fost la ABN Amro. Mi s-au parut O.K. Ce stiti de ei? A mai luat cineva credit de la ei? Cum se "misca"?
Jone, sa-l stapaniti fara probleme!
Sanzi, felicitari pt permis! Ti-ai luat masina?
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
Madamsadamy spune:
Mai, mai, am inceput serviciul si trebuie sa-mi refac programul.Lucrez o zi cu o zii asa ca in ziua libera obligat mancare dimineata si putina ordine ca seara sa iesim sau sa stam pur si simplu impreuna. O sa va mire dar chiar imi este dor de sotul meu peste zii si sigur si lui de mine ca m-a tot sunat ieri de parca nu ne mai vazusem de un car de ani nu de cateva ore.Ador sa am un program de zii cu sambata-jumate si duminica-liber.Dar asta e mai cautam.
JOne, felicitari pentru stalp, te chinuia problema de mult.
Sanzii, mama ai carnet sa vezi acuma golaneala.
Adriana, usor si cu calm o sa ajungi si la finish; nu stii ca la meseriasi trebuie sa dublezi aproape termenul limita pe care ti-l dau ei? Cat despreparchet gasesti la preturi mici la Prestige, fostul "doi cocosi".
Nu vreti sa ne organizam cumva de i iunie?
Am deja o propunere pentru voi: sa ne intalnim la un loc de joaca, sa aduca fiecare un pachetzel mixt(adica sa mearga si de fata si de baiat) sa le punem niste nr si copilasii sa taga la biletele si sa-si insuseasca pacetul cu nr tras, un fel de tombola.Acolo avem ocazia sa si servim ceva sa mai stam si de vorba.Propul locul din Alpin care mi-i se pare mai aerisit, sau daca cel nou deschis al prietenei Crixiei e spatios , OK. Valoarea pachetului o stabiliti voi;iar ora cred ca v-a fii 17-17.30 pentru ca este in cursul saptamanii.VOTATI!!!!!
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Madamsadamy spune:
Scuze, promisesem cuiva nr de telefon al Manuelei, coafeza din Mangalia, scuze pentru intarziere.
0722246959; si 750314 Atentie programarea sa fie numai la Manuela.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy