All about Constanta! (74)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

acum am primit in posta o reclama la praktiker cu parchet la 200.000/mp si mi-a placut.acolo la 2 cocosi am fost ieri dar cand am ajuns era deja inchis.si eu auzisem ca acolo gasesc.multumesc ca sunteti alaturi de mine.va pup pe toate.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

buna dimineatza!
cornelia,noi am stat la hotel mimosa ,in centru.si sa stii ca de cand am fost am fost acolo,ege doarme mult mai bine.
criq,i-am facut niste analize.cu calciu sta f.bine ,hemoglobina e 11.8,are putin lipsa de fier.
mie mi-a venit c.m abia acum si ma simt nasol,nasol
va pup

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ege hemoglobina normala ptr copii este situata intre valorile 10-13. deci ege e perfecta.
Adriana succes cu parchetul.
Dana din pacate eu nu pot veni de 1 iunie, am serbari programate. si nici nu e in week end anul asta ca sa le impac pe toate.
Ana week end placut si tie. pe mine ma distreaza cat de socate sunt rudele mele din Tm cand vin in constanta....ca e lumea grabita si nervoasa. hahahahahaha, ptr mine e normal asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Looool, Roxa ce m-ai facut sa rad, da' sa vezi ce socate erau rudele mele din Sibiu cand veneau in C-ta de graba si nervozitatea de aici... ba mai mult bunica-mea, D-zeu s-o odihneasca, zicea ca pe aici oamenii sunt "mai urati"

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Ca tot spuneati de urati: Cand a prezentat-o tatal meu pe mama, rudelor lui din Bihor, bunica lui i-a zis: "Ptiu, ca tare sclaba si urata e" . Pt. cine nu o stie, mama e mica, slaba si bruneta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da ...asa este ,si rudele mamei ,din Ardeal ,de cate ori ne vede ne critica ca suntem prea slabi ,prea nervosi ,prea agitati .
Offf ..ce calmi si "inceti" pot fii!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Prezentati-ma pe mine rudelor voastre din ardeal, sant grasunica si frumusica de numa- numa.Si-mi place si un ginars la masa.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

asa-s toti din Ardeal si Banat....dar mie imi plac. parintii mei de acolo sunt (unu din ardeal, unu din banat) si de aia ii inteleg bine. oamenii se schimba mult in regat....si cateodata nu in bine.
Cornelia, acelasi lucru i sa intamplat si mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Da si ai mei sunt amandoi ardeleni (din Sibiu) si normal ca nu puteau sa nu imi placa ardelenii in cazul asta. Poate uneori trebuie sa mai fim si noi mai calmi poate nu chiar tot timpul dar din cand in cand nu strica.
Ceea ce am observat e ca au venit si destui ardeleni in Dobrogea (ai mei sunt veniti din tinerete imediat dupa ce au terminat facultatile), chiar daca nu am stiut asta de la inceput (credeam ca ai mei sunt unicat).

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Hai ca ma amuzati cu ardelenii...asa e, sunt oameni mai asezati, stau si cumpanesc fiecare lucru pe indelete...noi suntem mai din secolul vitezei: asta, asta si cu asta...pac...gata!

Mergi la inceput