All about Constanta! (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cornelia bine ati revenit! mai pune si tu ceva poze...ca nu v-am mai vazut de un sac de ani! imi pare bine ca v-ati simtit bine la bulgari...ca pentru relaxare trebuie sa plecati singuri, nu?
Mada aci la mine e soare asa ca trimit cu placere si in orasul tau . bafta multa la banci!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti la constanteni,

Ziceti ca vine vara p-acasa?Ca aici sunt deja 25 de grade afara si ma gandesc cu groaza ca de la servici pana acasa fac cam 45 de minute cu tramvaiul si mai tre' sa trag o fuga si prin piata la cumparaturi.Sa le las haleala la ai mei,ca joi plec in delegatie la Tg.Jiu....

Madalina,pai cum ati cumparat apartamentul,rate sau banii jos?Nu va puteti orienta catre un credit personal?Exista la HVB creditul personal plus,se face pe 20 de ani,trebuie sa depui garantie un imobil,teren sau ce ai imobiliar si primesti 60% din valoarea garantiei...Sau creditul personal,pe 5 ani si primesti maxim 10 000 de euro...si nu ai nevoie de garantie.In fine,daca nu ati facut credit imobiliar,creditul personal plus ar fi o solutie...Oricum ar fi,sa stapaniti sanatosi apartamentul si sa va bucurati de el.In ce zona ati cumparat?Noi ,eu si surorile mele,avem un apartament la Ciresica,Tomis Nord,cu 3 camere....aproape de Satul de Vacanta...O fi pe la 40 000 euro?!Ma intreb....

Oameni buni ,va doresc zile frumoase in continuare si sa auzim de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Ana, in blocul meu (Brotacei) s-a vandut de curand un ap. cu 2 camere cu 35.000 euro deci daca e la Ciresica si cu 3 camere cred ca e peste 40.000. Depinde si daca e decomandat, de comfort, de imbunatatiri.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

quote:
Originally posted by Oana

Ana, in blocul meu (Brotacei) s-a vandut de curand un ap. cu 2 camere cu 35.000 euro deci daca e la Ciresica si cu 3 camere cred ca e peste 40.000. Depinde si daca e decomandat, de comfort, de imbunatatiri.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Multam' Oana.Cam asa ma gandeam si eu.Habar n-am ce confort este,se intra din sufragerie in dormitor si nu sunt confort I ,ca sunt destul de mici camerele...e pe Aleea Caprioarei no.5,vis-a-vis de Sc. 35....Cam asa e pretul cu care au vandut si alti fosti vecini...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Salutici!
Intru in graba si-n forta...imi cer scuze daca nu raspund punctual...Am citit de ceva zile postarile si nu mai retin exact cine ce m-a intrebat...neuronul...

In mare: am inceput sa ne obisnuim cu bona...o tipa la 45 de ani, placuta si mai ales acceptata si iubita de bibi. In 10 zile a obtinut performanta de a o face pe Bibi sa numere, sa spuna culorile si 2-3 poezii si tot atatea cantecele. De dormit la pranz nu mai vrea decat cu ,,Lia,, . Cand pleaca se lasa cu plansete in toata regula. Sunt tare bucuroasa si linistita ca am ales varianta asta.

Multumesc pentru aprecierile la adresa mobilei.O sa fac cateva poze si cu mobila fetelor, dar mai avem cateva retusuri...

July, imi cer scuze pt intarziere...dar in continuare tot cu mama am avut probleme...aseara am fost iar la seful tau...si situatia persista...n-am avut un raspuns prea clar...cand ne intalnim iti dau mai multe amanunte. Chiar cand ai putin relash...da-mi un bp si urc la tine...Mercic pentru aprecieri, dar pb m-ai prins intr-o zi cand eram mai...pusa la punct..oricum mi-a facut placere ce ai spus....

Mada, sa stapaniti sanatosi casa si bafta la vanzarea celeilalte! si eu ma inscriu la inaugurarea casei..
o zi buna tuturor!

Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

salutare!
va mai amintiti de mine?? noi suntem bine sanatoase(sa zicem).
pt.ca m-am cam speriat.am fost la dr.frecus si mi-a zis ca ege are un inceput de rahitism si mi-a dat 6 pic de vigantol si 5ml de ca,timp de 1 luna.in sf..poveste lunga
intre timp am fost intr-o mini vacantza la nisipurile de aur,unde am intalnit multi romani si sincer am ramas frumos impresionati de ce am vazut acolo.am facut si niste poze retro pe care o sa le scanez si o sa le pun in album.am poze din bulgaria in albumul de 7-8 luni.
ce sa va mai raportez?? aaa avem 8 dintisori si tare ne mai mandrim!!
noaptea tot asa ne trezim de vreo 2-3 ori sa mancam tzitzica(ca-i mai buna decat toate).
uneori maintreb de unde are ege atata energie???sotzul ii zice duracell.
pup si incerc sa mai recuperez din urma

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ege asa-s toti...generatie de atomici. nu te speria cu rahitismul, se repara. mai ales ca ti-a si dat tratament. cum a reactionat pitica in excursie?
Tania nu fii modesta.....precis arati super! multa sanatate mamei tale....sper sa fie mai bine! ce bine ca Bibitza e indragostita de bona....super asa! Anduta ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

roxa de cand a schimbat aerul se trezerste doar de 2-3 ori

daca doriti puteti sa admiratzi pozele retro din bulgaria
asteptam parerile!!!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

salut.
de 1 zi sunt mandra proprietara de stalp!azi au tras si cablaria si contoarele pe casa.
of course ca nu am aprins lumina imediat!mai am de plimbat si de platit niste dosare.deci o sa mai dureze.

vreau si eu in concediuuuuuuuuuuu!

pupici

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Cornelia ma bucur ca v-ati simtit bine!!Abia astept sa ne vedem.
Ege superbe pozele.Imi pare rau sa aud de probleme medicale dar intreb si eu i-ai facut analize?
jone sa-l stapanesti sanatoasa!tu vrei in concediu, dar nu esti??
Fiquelle sa aveti bafta!
Ana68 tot asa frumos in Timisoara?Am filmat anul trecut cand am fost prin mai chiar la teatru.Fondul muzical de milioane.Mi-ar placea sa revin dar nu stiu cand o sa pot.Iubesc Timisoara .. si Brasovul...cred ca v-ati dat seama ca m-a apucat o melancolie...
pup si pe maine!!

www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput