All about Constanta! (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai Dana daca ai zis tu singura la 6 ore...la 6 ore sa fie :))
Alino nu bate saua sa priceapa iapa, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Rox ...ce naiba? Vrei sa ma superi ?

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna seara fetelor!
E luni, pentru toata lumea, dupa cum vad!
Vine varaaaa, nu-i asa? Multumite de caldurica din ultimele zile? (de afara, ma refer)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Ana, sa-ti raspund acum si la a doua intrebare: preturile la apartamente 2 camere in Constanta variaza intre 30-90.000 euro, depinde de confort si zona. Ar fi buna varianta cu inchiriatul, dar de unde iau eu acum 25000 euro, cat imi mai trebuie sa il achit pe celalalt?...asa ca trebuie sa-l vand rapid, sa platesc diferenta!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Jone, si eu semnez la capitolul emotii si morcovi la kilogram....ca trebuie sa vand RAPIIIID apartamentul..., altfel ce naiba ma fac? sunt cam disperata zilele astea, sper sa se rezolve toata situatia cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mada succes in vanzare.
eu inca nu spun de ce sa imi tineti pumnii.dupa ce se rezolva va zic.[:P]

pupici

ps.roxana dar flori de musetele sunt bune?

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

...pai cu musetelul facem ceai...deci nu cred ca-i toxic....acum nu stiu, asa, in stare pura...
Multumesc pentru....pumni, Jone!

Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
Lulu ai mai mama....you know what i mean
Mada bafta multa la vandut apartamentul!
si tie Jo la fel, orice ti-ai dori.
eu m-am apucat de sport....de ieri. sper sa ma tin ca am ambitie de data asta. ]
da Crix tare frumoase zilele astea...sa o tina tot asa! ce mai face Alexia?
pup tuturor....o zi superba ca si azi va fi cald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici fetelor!

Ne-am intors ieri. A fost forte bine, doar ca eu sunt rupta de oboseala, la cat am tras de Maria. Ea s-a comportat destul d ebine (cu exceptii, bineinteles ). A maers pe jos f. mult (nu mi-o imaginam as ad erezistenta), nu a dormit la pranz (obosita mai mult decat a fost nu cred ca se poate ), in schimb a dormit f. bine moaptea.

Vremea a fost superba. Conditiile la hotel f. bune pt. trei stele. Nu lux, dar totul curat, frumos, servicii bune. Bulgaria e mult schimbata in bine fata de acum trei ani (atunci am fost in Grecia si Bulgaria mi-a lasat o impresie f. proasta - totul era cenusiu, mizerie mare etc.) Acum am fost si in Varna si mi-a placut, ori ca am fost in vacanta si am vazut totul cu alti ochi... Impresia e ca e peste Constanta. Nu am vazut cine stie ce, decat din trecere si am fost in centru. Statiunea Nisipusile de Aur este f. frumoasa. S-a investit mult in hoteluri, dar "infrastructura" e cam vechiuta. Multe pub-uri... Nu e tigania de la noi. Si am avut o revelatie : semanam izbitor de mult cu bulgarii. Ca ne place sau nu...asta e. Ei cred ca noi ii tragem in jos, noi ca suntem peste ei , dar clar suntem in aceeasi oala.

Cam atat deocamdata.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Cornelia, frumoasa relatarea ta, e bine de stiut!
Roxa, ce-ai facut cu soarele ala?il tii doar la tine? ca pe la mine nu se vede...
Eu fug la banci, sa vad ce rezolv!
Alina, "La multi ani!" lui George din partea noastra, cu intarziere (scuze). Pupicei de la noi!

Mergi la inceput