Mamici din Arad...???(47)
Raspunsuri - Pagina 5
Melania 14 spune:
Ahhhhhhhhhhhhhaa deci de Melania nu s-a indragostit nimeni din cauza lui Vlaut ! mai dar ce baieti bine cescuti aveti, nu se amescteca in afacerile altuia .
Zana mea doarme si acuuuuum si pe mine ma doare capul de atata somn !!!!
Banuiesc ca sunt pozelel de la Claudia in iconita scrisoare din partea de jos a calculatorului si care straluceste.
multumim anticipat
Melania si mama Nico
gabitzica spune:
Nico, e valabila si pentru tine adresa, ai cerut-o saptamana asta .
Magda, nu ai nici o scuza... eu si Clau , de ex., am venit direct de la lucru. Eu nici macar nu am ajuns acasa, l-am luat de la bunici pe Tudor.
A pus claudia_maria poze undeva?
Gabi 22+
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Noa ceau fetele!
Magda si eu zic la fel: nu ai nici o scuza, mai ales ca planuiam intalnirea de dinainte de Pasti....asa ca trebuia sa faci pe drak in 4 si sa vii!
Nu am vreme de povesti(ca as avea...) ca ne-am hotarat ad-hoc sa mergem la craiva....asa ca revin maine mai calma ca acum sunt prea in viteza...!
Va tzuc pe toate!
Pupici!
Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Magda, bla bla bla bla Hai ca am glumit Fiecare le stim pe ale noastre dar asa cum au zis si fetele toate am stiut de multa vreme...eu una am senzatia ca ne ocolesti
Hai ca pana ne insuram/maritam prunci o sa apucam sa te vedem
Cu Diana e mai greu, vezi ca ea naste in Timisoara
Ioana, drum bun!
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Melania 14
Banuiesc ca sunt pozelel de la Claudia in iconita scrisoare din partea de jos a calculatorului si care straluceste.
multumim anticipat
Melania si mama Nico
ce, ce, ce??
si pe mine ma doare capu
Claudelu spune:
Gabi nu pot sa-ti trimit filmuletu...nu vrea...trebuie sa-l astept pe Clau sa-mi arate ceva, ca cica trebuie arhivat nu stiu cum
Pe unde umblati fetelor??
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Am si eu un moment dde respiro ca musafirii au iesit putin, se intorc imediat. Eu am profitat de ocazie si am intrat sa citesc cum v-ati distrat la intalnire. Am vazut si pozele...super...imi pare tare rau ca nu am putut merge, sigur data viitoare nu voi lipsi.
Din ce am citit am inteles ca v-ati distrat minunat si copilasii la fel s-au inteles bine.
Va pup si sper sa mai intru maine seara.
Alina (22+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita
Melania 14 spune:
pai poa' sa te doara capul, Claudia, aseara am inchis calculatorul si inainte ti-am trimis IM cu adresa....pt poze ! dimineata am primit pozele.... banuiam ca mi le-ai trimis si am avut dreptate.
merg sa mai robotesc, Mel a adormit iar eu sunt ruuuupta, am impins azi la carucior de mi-a ajuns pt 2 zile !
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
DianaR spune:
Fetelor, a fost super la intalneala, mai greu cu fiu-miu, copil atomic, dar asta e...
Nico, asta mi-e copilul, il accepti de ginere, bine, daca nu dragoste cu sila nu se poate...
Clau, de ce s-o bati pe Ioana, ca ti-a facut o poza super? Adresa mea racov1971@yahoo.com.
Magda, ti-a zis bine Clau ca pe mine ma gasesti in Timisoara, la Odobescu...
Ioana, drum bun!
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (38+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas