Mamici din Arad...???(47)
Raspunsuri - Pagina 6
claudia_maria spune:
Ceau fetelor
Ma da ce harnicute sunteti voi,eu nici macar nu am reusit sa deschid calculatorul pina acum.
Ana-Maria a fost franta aseara nici nu a mai reusit sa manance direct la somn la 9.30 dormea saracuta de ea.
A fost super intilneala,chiar asa cind ne mai intilnim?Ma bucur ca am reusit sa va cunosc.
Gabi tu intrebai de poze,uite acuma le-am descarcat si asa ceva nu mi sa mai intimplat niciodata imi da eroare cica ar fi nu stiu ce virus sunt doar citeva restul nu pot sa le vad si la cit ma pricep eu la calculator,oricum acuma incerc sa le pun ,sper sa le vedeti.
Le-am pus la mine in album,la semnatura ,la poze.
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
claudia_maria spune:
Deci ca sa le vedeti acolo sus unde scrie Ana-Maria [back to .....
si sper sa reusiti sa le vedti,ce sa zic sunt foarte explicita
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
pufymic spune:
Noa ceau fetele!
Am mai pus poze noi cu Alesio in albumul de pe Yahoo!(tot de la intalnire)
Clau la fiu-meu nu-i trebuiesc fete de pe acum decat sa le piste sau sa le muste....dragastos si pupacios e doar cu mama-sa!
Am vazut pozele lui Claudia(cam putine)!Macar i-ai facut mai multe lui Ana-Maria?
Cine vrea sa-i trimit pozele de grup in email sa-mi dea adresa!!!
Pupici!
Ioana(21+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Salutari fetelor,
Claudia_Maria vreau si eu pozele pe mail:cofratu@yahoo.com. Sunt foarte faine si Mel a iesit foarte bine.Eu intentionat nu am adus aparatul ca sa mi se mai faca si mie poze,ca asa daca fac eu ...evident ca nu ma vad .
Ioana te rog sa mi le trimiti si tu pe mail .
Claudia mersi de poze, sunt faine si ale tale.
Diana e numai buna potrivirea de caractere a copiilor : unul atomic si unul mai calm , in general .Ghici :care e care? . Sper ca Melania sa se inteleaga cu Timeea [:-))) ai inteles aluzia ?
Melania (14.01.2005) si mama
http://photos.yahoo.com/cofratu
DianaR spune:
Am primit pozele, sarumana Ioana si Claudia!
Nico, sper si eu sa se inteleaga fetele (cumnatele ). Copilul atomic e Mela, nu?
Claudia, am vazut si pozele tale, cam putine, hmmm...
Azi l-am sarbatorit pe Vladut, in avans sa fim siguri ca reusim pana sa nasc... A fost o adevarata gradinita, copii s-au distrat de numa, si adulti (mai ales barbata-miu care e cam obosit...). Sper sa nu ma apuce nascutul ca vorba lui barbata-miu ma conduc singura la Timisoara, intre contractii mai apas pe acceleratie...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (38+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Claudelu spune:
Diana, n-ai nascut nu??
Mi-e somn si vreau acasa
Gabi am auzit ca ai primit calculator nou
flavia ramona spune:
Mai, da ce activitate la subiect .......
Eu sunt cam rupta. Am fost sambata in satul natal al lui soacra-mea impreuna cu un frate de-al ei pe care nu l-a vazut de mai mult de 10 ani si cu sora-sa, ca toti sunt raspanditi care pe unde. Soacramea nu a mai fost unde s-a nascut de vreo 40 de ani asa ca va dati seama ce am umblat. Zona faina, langa Vascau, intalniri cu neamuri, cu cei cu care pe vremuri copilareau, etc. Fain da obositor. Noaptea am dormit la nasii nostrii, iar ieri am reusit sa mergem putin la pescuit. Nu am prins decat pt pisici, dar am prins ceva culoare in obraji si in rest m-am bronzat ca tractoristii, cu maieu .
Al meu sot, in schimb, e fain bronzat.
Aseara am fost pana in Timi sa-i ducem pe fratii lui soacramea acolo si cand am ajuns am papat, am facut baita si gataaaaaaaa.
Dimineata am fost sa-mi fac un test de glicemie ca maine trebuie sa fac toleranta la glucoza, aia cu diabetul gestational. Si mi-au explicat asistentele ca trebuie sa merg de dimineata ca imi vor lua de 3 ori sange, la cate o ora dupa ce beau 75 de gr de glucoza si ca nu am voie sa plec de acolo. Asa ca voi fi planton la Bioclinica 3 ore.
Ma duc sa fac mancare ca e cam gol frigiderul si apoi merg sa vizitez o prietena care a fost operata sa-i scoata o tija din picior.
Faine pozele. Adresa mea de mail este flaviaredac@yahoo.com. Sa-mi trimiteti si mie.
V-am pupat.
24+
Claudelu spune:
Flavia de unde de langa Vascau?? ca si tata e de prin preajma Vascaului E superba zona, cel putin mie imi place.
Chiar ai avut un week-end plin
pufymic spune:
Noa ceau fetele!
Flavia, Nico v-am trimis pozele!
Acum mergem la plimbare.....revin mai incolo!
Pupici!
Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Clau, am dara si eu calculator nou... acum sunt la Clau, in birou, ca el e la noi cu Dan si Marius , mai instaleaza un calculator... si mi-a facut Clau o aluzie, ca de cand am calculator nu plec nici in pauza ideea era alta... nu puteau sa fumeze acolo.... asa ca am venit un pic si eu sa ma dau pe net
Ioana trimite-mi si mie pozele pe mail gabrielatodea@yahoo.com sau gabrielatodea@gmail.com
Clau, am uitat sa iti zic faza faina cu calculatoru. Dimineata cand am venit l-am vazut pe birou si pe tastatura era un biletel: "nu ai prelungitor"...asa ca m-am dus in primarie dupa prelungiroare.
Gabi 22+
www.stoc-studio.ro/tudor