Mamici din Arad...???(47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Mai fetelor, se vede ca aveti ajutor , eu numai acu' am reusit sa strang tot si sa deschid calculatorul desi Melania s-a culcat la 10.15.

Ioana, Gabi sa le fie de bine si alta data .Oricum punga o avem de ceva vreme ,la cantitatiile pe care le consuma Bblasa...numai bine ca s-au terminat.

No daca v-a placut asa de mult va mai asteptam insotite de tatici, care sa supravegheze piticii prin castelul "etajat' din parc pana obosesc si apoi mergem la o inghetata. Ce ziceti? poate mai renuntati la parcul Copiilor .

Oricum si noi ne-am simtit foarte bine si mi-a facut placere sa va intalnesc. Cred ca ar trebui sa faceti o poza serioasa , voi astea burticoasele ,ca sunteti atat de faine, merita o asa amintire.Sunteti bune sa faceti reclama la ceva .

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana astept sa nasti si dupa te bat pana plangi...ce poza mi-ai tras

Nico, si mie imi pare bine ca te-am cunoscut Stai linistita ca nici eu n-am avut ajutor

Mergi la inceput

SUPER POZELE !!!

Claudia esti mortala si tu si Raul cu sticla lui .

Cristina la voi nu a fost greu sa va prinda Ioana impreuna pt ca nu prea sunteti prea nedespartite.Asa o sa fie si fica-mea cand va mai creste ? sper !!!!!!!!

Gabi chiar ca e linistit Tudor si cuminte si seamana cu tine.

Clau , Ana Maria e super fotogenica si curajoasa.

Ioana imi pare rau dar mitul "copilului neastamparat si care nu aude " a fost DARAMAT !!!

Flavia sper ca ai retinut ce te asteapta !

Diana , Vladut chiar si pe mine m-a uimit , care credeam ca-mi cunosc ginerele , sau iar s-a razgandit ?

Melania si mama Nico

Mergi la inceput

Na ca m-a enervat Ioana si nu m-am putut culca din cauza pozelor
Priviti minunatiile
POZE

Mergi la inceput

Claudia , pe mine n-ai putea sa ma faci sa dispar din poze , numai le stric .
Oi fi eu chiar asa ... dar e altceva cand te mai si vezi

Melania si mama Nico

Mergi la inceput

Nico l-ai vazut cu cata degajare a golit sticla de suc?? Mi-a cazut fatza isntantaneu

Raul se pare ca s-a indragostit de Ana Maria, ca doar de ea mi-a povestit in seara asta sssssttttt ca ma aude cuscra mea si ne omoara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Melania 14

Claudia , pe mine n-ai putea sa ma faci sa dispar din poze , numai le stric .
Oi fi eu chiar asa ... dar e altceva cand te mai si vezi

Melania si mama Nico

Ce-ti veni?? cred ca de la inghetata ti se trage Recunoaste ca noi astea mai dolofane suntem mai aratoase INVIDIOASO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Sunt super pozele.
Clau, e super poza ce ti-a facut-o Ioana. Chiar foarte expresiva.
Nico, sa crezi tu ca avem ajutor, si ca pruncu meu s-a culcat devreme. De la ora 23 in pat si abia la 24 aproape a adormit, dupa ce l-am luat in pat cu mine, ca nu am avut incotro.
Tudor mi-a tot povestit cum a dat el fetita cu hinta(pe Alexandra), dupa cre imi zice 'fost smecher bebe'

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

se pare ca fiecare baietel si-a gasit cate o pereche cred ca doar Alesio nu are

Gabi, n-ai adresa de yahoo? ca am un filmulet cu Tudor si Raul

Al meu pitic s-a trezit deja de 2 ori..viseaza ceva urat ca plange in somn Ce noapte deosebita voi avea

EDIT: daca ati observat in seara asta toate mesajele imi sunt editate...mi-e somn dar nu plec de aici pana nu-i trimit la Nico pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

'Neata fetelor!Mi-e rusine de voi dar credeti-ma ca nici daca aveam intalnire cu Base nu pteam sa ajung.Sincer am vrut tare mult sa merg mai ales ca Biutza imi tot spune sa o duc in parc si asa era si ea multumita ,asa i-am promis ca joi o voi duce ca pana atunci nu am timp .Ieri noapte am fost de servici si am dormit de la 3.30 la 5.30,am venit acasa ,am baut o cana mare de cafea si am mers in Vlaicu la perfuzie(Ioana poate ca circul pe langa tine-X4).Am ajuns acasa la ora 13,la 13.30 am fost in pat si am dormit pana la ora 17 neintoarsa.Am mancat,am baut din nou o cana cu cafea si am mers cu Biutza la Billa ca altcandva nu aveam cand.Acum imi beau cafeaua(am fost de servici si azi noapte) si merg in Vlaicu.Cand vin acasa randui pe aici,ar trebui sa dorm macar o ora,la 17 mergem la ziua copilului nasilor nostrii si de la 19 intru in tura.Cam asta e programul meu si pana miercuri cand pun ultima perfuzie e nasol de tot.De fapt eu in general am un program tare incarcat.Duminica ce mai apuc sa mai stau.Cand am iesit de la Billa am vrut sa merg pana in parca dar era aproape 8 si m-am gandit ca poate nu mai sunteti.Oricum pana la urmatoarea intalnire o sa o cunosc pe Diana(merg la ea la matern)Melania poate cand o sa merg cu Biutza in parc o sa te vad pe acolo ca musai trebuie sa o duc si restul burticoaselor ma prezint la voi la matern.Cu tine Clauditzo va fi mai greu(daca nu esti gravidutza ) si sincer tare as vrea sa te cunosc "live".Fetelor va rog tare mult sa nu va suparati pe mine,daca nu aveam asa noapte nasoala sa ajung zombi acasa categoric mergeam dar asa nu am avut cum.
Inca o data scuze si va pupicizez

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput