Mamici din Arad...???(47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

S-A NASCUT TIMEEA !!!!!!

la 11.35 m-a sunat Diana , era cam ametita, i-au facut anestezie generala.

sunt bine amandoua, Timeea are 3100 g si 50 cm, Diana astepta sa i-o aduca sa o vada.

Ioana tu esti sef de trib, nu scrii tu la "mamici de mai -iunie" sa anunti ? Fa-i si o surpriza Dianei si trece-o pe Timeea in catastif

offfffffffffffff ca am trecut de o emotie, mai sunt alte 4 .

Melania (14.01.20050 si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Diana,

sa-ti traiasca Timeea. Sa fie sanatoasa si cuminte!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Ildi ce baietel mare ai, , cu mult parut si o fetisoara foaret expresiva . Si tu arati foarte bine, s-a dus BURTOIUL !! Oooo.. unde-s vremurile cand tineam socoteala pe ce parte am culcat-o pe Bblasa ?

Mai fetelor m-am emotionat cu atatia Bblasi , mai ca-mi dau lacrimile.Au fost si ai nostrii asa de mici ?Doamne sper sa nu uit vreodata amintirile alea .

Hidegard, sa-ti traiasca feciorul cu tot cu ochii lui albastrii si cu pofta lui de mancare .Voi pe unde iesiti la plimbare, poate ne-am intalnit si habar nu am avut.

Melania si mama Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

nico, noi stam in Vlaicu la fortuna, si ne plimba pe troatur pana la prima si inapoi....
numai in weekend mergem cu tati pe strand.
poze nu ai?

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

Ba da , dar la postarea anterioara, mi-e lene de fiecare data sa scriu si adresa .

Dar pt tine , iat-o

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Bun venit pe lume Timeea!!!!Sa ai o viata minunata!
Diana sa iti traiasca micuta iar tie iti doresc refacere rapida si usoara! pe amandoua!

Avem primul in listuta!

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Bine ai venit pe lume Timeea. Transmite-i Dianei multa sanatate si asteptam poze cu Timeea cat mai repede.
Hildegard, bine ai revenit. sa iti traiasca flacaul. Nu te superi ca iti zic...dar nu e cam mult 10 biscuiti la o masa? Eu zic sa-i pui mai mult mar, mai ales ca e peste greutate la varsta lui.
Ildi, ca scump e piticultau! Mi s-a facut dor de bb asa mic.

Gabi 23

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ildi si eu ti-am vazut "flacaul"!E tare scumpic!Doamne ce micut mi se pare pe langa Alesio...

Gabi ai inteles gresit.Hildegard zicea la ca ora 10 a papat bebele biscuiti cu mar, nu ca a papat 10 biscuiti!

Hildegard numai la cresa poti sa-l dai pe bb de la 2 ani, ca la gradi nu-i accepta numai de la 3....si eu caut ceva gradi particulara, unde, poate, ii acepta de la 2 ani jumate macar ca nu as vrea sa-l dau la cresa....

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_maria spune:

Clau fii linistita ca nu o fortez,doar ca ma stresez eu la culme,azi ne-am intilnit la nisip cu Raul si l-am intrebat daca o mai stie pe Ana-maria si a zis ca da,s-au si jucat putin impreuna
Felicitari DIANA ma bucur ca sunteti bine si asteptam sa va intorceti acasa,asteptam si poze

Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ce veste buna!

FElicitari Diana & Vasile!
Timeea, bine ai venit pe lume!

Clau, aici ceva nu e in regula, prea des va intalniti Cand ma duc acasa il iau pe Raul la intrebari

Nico, fii buna si trimite-mi pe PM numarul Dianei sa-i trimit un SMS, sa o felicit! Multu (de fapt nu te pup ca esti contaminata )

Ildi, eu il cunosc bine pe sotul tau (scuze dar nu mai retin cum il cheama )...am fost colegi de generala...eu am fost in D si el in C

Gabi, ia zi-mi ce ai mai auzit pe la servici...stimatele tale colege si excolegele mele cum se imbraca la nunta de sambata?? nu de alta dar sa nu ma fac de ras

Mergi la inceput