Mamici din Arad...???(47)
Raspunsuri - Pagina 11
pufymic spune:
Hildegard bine ai revenit!Sa-ti traiasca baietelul!
Sper ca vei intra mai des pe aici si ca urmatoare intalnire n-o s-o mai ratezi!
Si nu ne plictisesti deloc cu intrebarile tale si nici cu faptul ca puiul tau e mai mic decat ai nostri....din toamna ai nostri vor fi piticotii trupei(cei din burtici)!
Flavia poate-l faci preot daca i-a placut slujba lui Bogdan!
Pupici!
Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Hildegard spune:
Ioana, merci de apreciere.
No, atunci o sa va scriu. Daca tu zici...
Eu numai pot tine pasul cu asta mic, adica maroc. Are atta energie de numa... de abia astept sa vina zilnic sotul acasa sa-l pasez lui.
Eu inca alaptez.
de ex, azi a papat la 10 biscuiti cu mar, la 14 a papat supa din legume la 15 titi mare, la 16 titi mare, la 18 cereale Humana cu fructe si la 22 asta dupa baie papa iarasi titi + noaptea serveste domnul titi la pat(in somn sio doarme la loc). Asta da viata, nu? pentru el.
Este foarte papacios dar are zile cand nu papa mai deloc
Raportam 2 diti jos
Flavia sa-ti traiasca flacaul din burtica. Sa fie cumintel!!!
Sa va fie de bine sfintitul casei
Ioana, si tu esti gravida dupa cate vad. Felicitari!
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
Melania 14 spune:
Hildegard bine ai revenit !( eu sunt Nico) si eu sunt noua pe aici, numai de prin ianuarie-februarie .Ai observat ca e epidemie de " burtici " ,las' ca eu te astept pe tine pt al II-lea Bb .
Fetelor multumim pt gandurile bune de insanatosire .Tocmai a plecat asistenta de la injectie, apropos cat e o injectie ?va rog sa fiti corecte ca eu habar nu am .( e asistenta medicului de familie).
Oaaaaauu ca de abia astept vesti de la Diana !!!ea oricum nu avea emotii deloc.
Ildi cum te descurci ?
Flavia habar nu am despre ce vorbesti, acum asa de multe teste se fac? eu nu am facut atatea , sa tineti minte ce faceti ca sa mai stiti sa-mi spuneti si mie .
Clauuuuuuuuuuuuudia cum mai stai cu f_ _ _ _ _ l ? nu arunca cu rosii !
Ioana il dai la gradi pe Alesio ? ce ati hotarat ?apropos simpatic sotul tau , se vede ca suntem nascuti in aceiasi zi .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
http://photos.yahoo.com/cofratu
pufymic spune:
Hildegard ti-am vazut flacaul!E un frumos si un scumpic cu ochi albastri!Adorabil!
Daca tragi cu ochiul in lista vezi ca suntem o gramada de pe aici!
Lasa mey, alapteaza-l cat de mult ca e foarte bine!Si eu l-am alaptat pe Alesio pana la 1 an si 2 luni si atunci am simtit eu ca i-a fost destul si tare bine s-a mai nimerit ca nu dupa mult timp am ramas !
Felicitari pentru dintzoci!
Fetelor va tzuc in grup si va doresc o noapte buna!
P.S. Fac ce fac si tot la Diana ma gandesc....!
Pupici!
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Neata fetelor!
Nico n-ai nici o veste de la Diana?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Claudelu spune:
Chiar asa oare cum e Diana? o fi nascut?? Nico, asteptam vesti
No neata!
hildegard, nu ne plictisesti...de aia suntem aici sa invatam una de la alta...noi, majoritatea am trecut de faza in care esti tu si putem sa te ajutam cu sfaturi daca ai nevoie sau de un umar pe care sa plangi (ca vor veni si momentele astea )
Nico Stau bine
Eu stiu ca o injectie e undeva pe la 50.000 lei...daca nu e bine corectati-ma va rog
Ioana, te dai mare ca ai ramas gravida??
Claudia, zice mama ca Raul a mai pomenit-o pe Ana Maria Nu te stresa cu mancarea, toti au perioade cand mananca mai prost..sa nu cumva sa o fortezi sa pape
La noi e nebunie, se tine nu stiu ce conferinta internationala a inginerilor si e plina fabrica de straini
gata fuggggggg
pufymic spune:
Clau ti-i ciuda?
Nico si eu stiam de injectiile intramusculare ca sunt cam 50 000.Poate stiu sigur fetele(Alinush sau Magda).
Multumesc de complimentul la adresa lui Ovi!Pai dc nu era macar simpatic crezi ca ma uitam la el?
Vrem sa-l dam la gradi pe Alesio, dar el in octombrie face abia 2 ani....si Ovi nu vrea sa-l dam deloc la cresa...Asa ca mai cautam gradinite sa-i accepte macar de la 2 ani jumate....stii vreuna?
Fetelor oare gradinita particulara exista in Arad?Ca poate la aia ii ia si mai mici de 3 ani....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
pufymic spune:
Nico nici o veste de la Diana?
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Hildegard spune:
Fetelor, sunt crese sau gradi in Arad und epoti da cupilu de la 2 ani?
Eu sunt singura, numai cu sotu' si nu stiu ce oi face!
si cat costa?
Claudelu,
Ioana, merci de apreciere
Nico, sa vadem daca o sa fie si al doilea....ca asta mi pana-n gat deocamdata. Poate oi uita greul...si mai facem unul.
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
ILDI25 spune:
AM AVUT SI EU PUTIN TIMP LIBER SI M-AM GANDIT SA VA PUN NISTE POZE .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pityu_ildi/album?.dir=9a93re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos