Mamici din Arad...???(47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by gabitzica

Hildegard, bine ai revenit. sa iti traiasca flacaul. Nu te superi ca iti zic...dar nu e cam mult 10 biscuiti la o masa? Eu zic sa-i pui mai mult mar, mai ales ca e peste greutate la varsta lui.

www.stoc-studio.ro/tudor

hahahahahaha si eu am inteles la fel Noroc cu Ioana ca ne-a luminat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, felicitari! [/size=4]
[size=4]Bine ai venit pe lume Timeea!

Gabi, ti dor de bb? Las ca nu mai e asa mult si ne tinem si noi in brate bebelasii.

Nico, ca sa nu pui adresa cu poze de fiecare data cand postezi pune-o la semnatura si atunci apare la fiecare postare.

Ildi, super pozele! Ai deja flacau mare.
La multi ani! Am uitat ieri, vezi daca nu intri mai des...

Hildegard, bine ai revenit! Ce repede au trecut 6 luni!

Ioana, nu stiu de gradi particulara, dar cu banii care ii dai acolo (banuiesc ca nu e ieftin) mai bine iti angajezi o femeie pana are Alesio 3 ani si apoi il primeste la gradi fara nici o problema, asta e parerea mea.

Clau, s-a dus stresul nostru, a nascut si Diana si Cami.

Claudia, e tare scumpa si domnisoara ta!

Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

pai si eu am inteles ca Stefan papa 10 biscuiti !!!!

Melania (14.01.2005) si mama

http://photos.yahoo.co./cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nico, am uitat sa-ti zic, la noi la cabinet injectia intramusculara e 30.000 lei si cea intravenoasa 50.000 lei. Tarifele sunt pentru pacientii neasigurati, cei care sunt inscrisi si sunt asigurati nu platesc nimic.
La domiciliu nu stiu cat e,am auzit si eu ca 50.000, eu nu fac numai la vecini daca e cazul, dar nu le iau bani bineinteles.

Alina (23+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mey fetelor sunteti de coma cu aia 10 biscuiti!Cred ca ati capiat-o pe biata Hildegard!

Alinush nu vreau sa angajez o femeie la Alesio, as vrea sa-l dau la gradi, poate asa se mai invata si el departe de mine si devine mai putin salbatic(ca Diana si Claudia au vazut ce-i poate pielea-a zgariat-o pe Ana-Maria si s-a luat la bataie cu Vladut in varful toboganului)....asa ca daca e sa dau un ban macar sa merite...oricum de la 3 ani il dam la gradi de stat clar.

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Alina, da mai am scapat DEOCAMDATA de stres...au nascut amandoua...aaaaa chiar ieri va spuneam ca o prietena de-a mea si a Alinei e in travaliu...ei bine a nascut aseara o fetitza de 3550g

Gata mai trimiteti-ma la lucru

Mergi la inceput

Ioana , victorie !!!!!

Alina iti multumesc si tie , dar ioana a fost mai rapida .

hai sa vedem daca merge ?

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Felicitari si prietenei voastre pentru fetita!

Clau ce sa mai lucrezi?Nu ti-e bine aici cu noi?

Nico pai cu link-ul ce facusi?

Pupici!

Ioana(22+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Hildegard , scuza-ma, cred ca am citit in diagonala
Ilidi, la multi ani. Mi-am amintit si eu dupa ce am trimis mesajul trecut ca am uitat ieri sa iti urez.
Flavia la ce medicamnte t referi? Contra constipatiei? Azi de ex am rezolvat problema, ca am baut un capucinno de dimineata, dar nu beau in fiecare zi...
[red]Clau[red], la Directie e agitatie mare cu nunta asta. Toata lumea se agita cu toalete noi(ori de-a gata ori facute la comanda), coafura, cosmetica , solar... care mai de care. Si problema cea mai mare e ca le trebuie mai multe toalete, ca la 3 nunti, doar nu poti merge cu aceeasi rochie!

Gabi 23

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Yessssssssssssssssssss

am scapat de corvoada semnatului ! acum e automat! ce ziceti de mine , ce descoperire am facut !?

fetele multumesc pt tarife, si eu am inteles ca daca esti asigurat e gratuit si platesti asistenta daca vine acasa.Pana acum imi facea injectiile Ovi , dar cum e plecat...

http://photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput