Bebelusi de iulie-august 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Gesi,Briana,Ella,Anis,Adriana,Irina-va pe toate,va multumesc pt sfaturi si incurajari!

I-am dat 5 pic de algocalmin si i-am facut o impachetare-a urlat ca niciodata in viata lui,credeam ca mama mea -bunica lui lesina,dar eu m-am tinut tare!.
Acum e bine ,i-a scazut febra si a mancat 350 ml de iaurt.A mai baut si putin ceai,sper sa fie bine si la noapte.

Adriana mersi de precizare,bine ca n-am mai luat pana la urma.

pup toata lumea si mai intru imediat ce mai pot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

10.05.2006
Fata mea a devenit o maiestra in dirijarea premergatorului. Locurile unde altadata ramanea blocata si de unde se uita mirata spre mine sa o scot din incurcatura, s-au imputinat pana cand au diparut. Reuseste acum sa depaseasca ori si ce obstacol.
Cand ia virajele, premergatorul e una cu ea! Parca ar fi o rochita din aceea, pusa pe sarme, care se suceste in stanga si-n dreapta dupa conita care o poarta.
Muzica din camera o face sa fie foarte vioaie. Incepe sa se invarta in cerc in mijlocul sufrageriei. O privesc si incerc sa-mi dau seama unde am mai vazut atata gratie. Stiu, pasul asta imi aminteste de patinajul artistic, atunci cand patinatoarea isi ia avant mergand cu spatele la spectatori. Exact asa face si Alexandra: se invarte impingand in picioruse, cu funduletul un pic lasat in urma si pieptul scos inainte.
Incep sa visez: ce-ar fi sa ajunga fata mea o mare patinatoare!
Imi trec prin cap o multime de intrebari. Oare la ce varsta sa-i iau role? Musai trebuie sa fie cu ghenunchiere si cotiere. Daca se poate si cu casca de protectie. Patine, gasesc de inchiriat la patinoar, sau sa-i cumpar sa nu irosesc talentul fetei??!! Visez cu ochii deschisi!
Fata isi termina reprezentatia, se opreste in mijlocul camerei si incepe sa rada.
“Mama, mama uite, dansez pentru tine!” Se ridica in picioruse si incepe sa agite mainile deasupra capului, in ritmul muzicii.
<<Tata, fata danseaza! E pentru prima oara cand o vad ca face asa!>>
Role, patine…poate ar fi mai potrivit o pereche de pantofi de dans…sau o pereche de poante?? Offf! Oare ce va deveni fata mea cand va fi mare?

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Fetele, multumesc de incurajari. si de urari, la fel pt toi bebeii care se serbeaza zilele astea.
azi a fost ok, dar mi-a fost tare dor de Mitzi a mea...cind am terminat, ne-am intilnit in oras...am fost la cumparaturi, i-am mai cumparat o pereche de pantofi, 2 palarii si o jucarie( am mituit-o ca sa ma ierte). a fost cuminte, a papat, a facut nani si s-a jucat cu tati...nu am grija, stiu ca e totul bine, dar numai la fetzisoara ei ma gindesc, orice as face...

MonaI, sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu!

Acusor, nu iese strimb si definitivul, stai linistita.

sanatate multa bebeilor cu probleme si putere mamicilor sa ii ingrijeasca!
noi am primit rezultatul de la spital, a fost rotavirus.

sa aveti spor!
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Simona, ce-ai facut cu postasul?
Sa speram ca esti bine si ai rezolvat problema citatiei!
Bafta!
Pupici lui Mario!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Mamici eu sunt in plina amenajare a casei asa ca printre saci de haine si moloz am intrat si eu repede pe aici pt a ura LA MULTI TUTUROR BEBEILOR NOSTRII !!!! PT puiul meu David :"LA MULTI ANI baiatul meu iubit ! Sa te faci mare si frumusel caci mami tau o sa fie mereu linga tine si te va iubi mereu ! "Multumesc pe aceasta cale tuturor mamicilor care ne-au urat azi si care cred eu ca nu ne-au uitat. Imediat cum termin de aranjat casa sper sa devin mai prezenta pe aici.
Gesi mult spor la carticica . Sunt interesata sa o cumpar cind o vei scoate pe piata. Si pt ca tot vorbim de perlele zise de bebei ar tb sa facem chiar o rubrica despre toate perlele auzite de la alti copii (inclusiv ai nostrii). Eu sunt o matusica tare mindra de nepotelul ei pe nume Andrei care e nascut pe 9 august 2003. Scoate acum niste perle mari , am sa incerc sa le scriu si aici. Aseara de exemplu imi cerea disperat sa-i dau si lui FUTULETI si norocul lui ca mi-a tradus maicasa ca asa spune el la pufuleti si i-am dat o punga mare de pufuleti pe care i-a mincat impreuna cu David al meu.
Ma retrag iar la smotru mamici si pitici. Pupici din partea lui David si a mea si sper sa fiti cu totii bine

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by Giana

Mamici de baietei...cu ce-i dadeati la putzulica cand era rosie in varf.Mi si pare ca e putin

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine[/b]

Spalaturi cu ceai de galbenele. (Sa-ti mai zic ca soacra'mea insista de tot sa-i pun praf de ampicilina? ) Eu nu am incercat, ca i-a trecut repede, dar cred ca poti pune si un pic de crema de galbenele.

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Am descoperit ( banuiam mai demult, dar azi mi s-a confirmat) ca Rares il striga pe taica'su "dea-dea". Statea in seara asta cu spatele la el si se juca cu Bianca si a inceput sa-l strige de numa- numa "dea-dea ... dea-dea" cand s-a intors, a ras si s-a pus pe vorba, dar cu totul alte sunete.

Cu putina intarziere urez si eu multi, multi ani (si luni) puisorilor sarbatoriti azi!

Vali, spor la treburi! Sa terminati repede si sa intri cat mai des sa povestesti ce mai face Davidutza.

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anda pana am intrat eu pe aici vad ca v-a scazut febra.

Multa sanatate si lui Ingrid.

Poze
www.dropshots.com/day.php?userid=96354&cdate=20060401&ctime=072944" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Laura25

Am descoperit ( banuiam mai demult, dar azi mi s-a confirmat) ca Rares il striga pe taica'su "dea-dea". Statea in seara asta cu spatele la el si se juca cu Bianca si a inceput sa-l strige de numa- numa "dea-dea ... dea-dea" cand s-a intors, a ras si s-a pus pe vorba, dar cu totul alte sunete.

Victoria ii zice "tea-tea'!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Bianca in schimb il alinta de o vreme si ii spune numai "tati".

Fotografiile noastre

Filmulete cu shtrumphi

Atat suntem de mari

Mergi la inceput