Bebelusi de iulie-august 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 7
Giana spune:
Multumesc pt. raspunsuri.Am sa vad cand vine sotul ce-i de facut ca nu prea ma pricep.Intr-adevar am Explorel-ul.
Mamici de baietei...cu ce-i dadeati la putzulica cand era rosie in varf.Mi si pare ca e putin 
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
blackpanterro spune:
Anda, da-i cat mai multe lichide, apa, ceai sau suc....nu se da solutie electrolitica in caz de febra, numai in caz de diaree agresiva cand prin kk se pierd sarurile si zaharurile din corp.La asta este buna solutia electrolitica.Este bogata in saruri si zaharuri.
Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Giana spune:
Anis,e buna tot pt imunitate?Cat timp trebuie sa dai?Si de unde ai luat-o?Se gaseste la farmacie???Asi vrea sa-i dau si eu.Si Ribomunyl si propolis.Numai sa nu mai avem probleme!!!
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Aoleuuuu...si cu tusea asta...Asa o fi normal dupa o raceala sau e alta noua???

Nu tuseste des dar... e destul ca sa ma panichez.E o tuse...ca si cum s-ar ineca.Deci nu "latratoare" sau sueratoare...sau mai stiu eu cum
GeorGiana
de
Dani POZE

Varsta puiului
Michael Levine
anis spune:
Giana te cred.Da de la farmacie sa iei.Se da ca rinomunylul...adica 6luni.
Dupa cum vezi..Ingrid e racita cu tot cu ele.Macar sa faca de astea usoare si nu grele.
Andatudor, blackpantero , are dreptate, solutiile de rehidratare sunt pt altele..asa cum a zis.Lichide multe si algolcamin.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Giana..eu stiu ca tusea se retrage treptat cam in 2 sapt.
AniS si
Ingrid
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Giana spune:
Aaaaa...deci si dupa tratament...Ca el a inceput sa tuseasca cam de pa la mijlocul tratamentului.Ma gandeam ca la sfarsit va fi "ca nou"
Deci sa nu-mi fac griji...
Multumesc,Anis, de raspunsuri
GeorGiana
de
Dani POZE

Varsta puiului
Michael Levine
anis spune:
N-ai pt ce , Giana ![]()
Copii nostri sa fie sanatosi !
AniS si
Ingrid
irinabungau spune:
Anda, sper ca este mai bine acum, tinem pumnii sa nu mai faceti febra!!!
Ella, ce dulce este Iulia, avea probleme existentiale copilul: esc sau nu esc... asta este intrebarea... 

Giana, computerul cred ca este de vina!!! Mey, tu nu ma mai bagi in seama?
??? Te intrebam cum stati cu programul, cand iesiti afara??? Pupam pe Dany, sa se faca bine!!! Poate iesim la o plimbarica impreuna zilele astea!!
Anis, am vazut invitatia la chat dar numai cand am intrat din nou pe Messenger si era deja prea tarziu...
motzata
Gata, ne imbaiem acum, va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Giana spune:
Irina,scuze!Nu am fost pe faza!!!...
Se pare ca nu ai citit din urma...noi nu mai stam acolo.Ne-am mutat de 2 luni.Dar in parc la Pitici tot mergem mai mult in wek.Sper sa ne mai intalnim.Ne e tare dor de voi.Nu am mai vazut printesa de cand era fff mica.Sper sa ne vedem cand esti libera.Pupici multi tie si Ioanei!
GeorGiana
de
Dani POZE

Varsta puiului
Michael Levine