Bebelusi de iulie-august 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 9
gesi spune:
Alexandra daca o intreb "unde e tata?" se uita la el. De spus spune cu predilectie "ta-ta". Dar cand tata vine acasa de la serviciu, sau intra in camera ei de dimineata...nu spune decat "eee".
Deocamdata tata e "eee".
Interesant subiect pentru o poveste!![]()
Pentru ca se apropie perioada in care fiecare dintre noi va implini un anisor alaturi de puiul ei...v-am pregatit ceva special! Este felul meu de a spune fiecaruia "La Multi Ani!" Sper sa va placa...chiar daca va trimit in urma cu ceva vreme. Ia sa vedem...cat de prospete va erau in memorie amintirile legate de...Surpriza! 
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
gesi spune:
10.09.2005
Daca intalniti pe strada un domn si o doamna care zambesc tot timpul, sa stiti ca acestia sunt nasii mei. Nu puteti sa nu-i observati. Au acel zambet sincer, care implica toata fata, asa cum putin oameni mari mai stiu sa zambeasca in ziua de astazi.
Nu, nu vin dintr-o alta lume. Sunt oameni ca si noi. Mama imi spune ca au ajuns la varsta la care realizezi ca un zambet te face mai bun, mai intelept si te ridica mai aproape de Dumnezeu.
Nasul meu chiar mi-a spus o vorba, al carei talc inca il mai caut: “Sunt prea batran ca sa ma mai cert”si a incercat sa-mi explice: “s-ar putea sa nu mai gasesc timpul sa ma impac” Am retinut vorbele dansului, si cand voi fi suficient de mare si voi sti sa vorbesc, am sa le repet tuturor cunoscutilor. Cred ca in aceste cuvinte sta secretul zambetului acela care implica toata fata. Astfel am sa invat toti oamenii mari din jurul meu sa rada cu toata gura. Asa cum fac eu!
* * *
Nasa ma plimba in biserica, aratandu-mi fiecare icoana, dandu-i timp mamei sa verifice daca totul e pregatit: uleiul si fasa pentru miruit, vinul pentru sfintit, panza netivita pentru cand am sa ies din apa, lucrusoarele cu care voi fi innoita.
In jurul nostru s-a strans atat de multa lume ca, incercand sa-i privesc si sa-i retin pe toti, ma ia somnul. Adorm.
E ultimul meu somn in care o intalnesc pe Maica Domnului. Imi apare cu fata-i pura si-mi explica ca de astazi un inger trimis de Doamne-Doamne va fi intotdeauna cu mine. O intreb speriata: “Si cine imi va mai arata flori?”Imi raspunde cu blandete”Ingerul tau va veghea, de acum inainte, asupra ta zi si noapte.”
Il lasam pe Satana la usa si slujba incepe. Preotul canta atat de frumos incat nici vorba sa ma trezesc.
Nasul sta sobru, langa noi, intr-o mana tinand lumanarea acoperita de crini albi ce simbolizeaza puritatea. Priveste catre Sus rugandu-L pe Doamne-Doamne sa ma aiba in paza.
La un moment dat aud un clipocit. Deschid ochii, nu vreau sa ratez vreo baita, caci a inceput sa-mi placa nespus de mult in apa.
M-am trezit la timp! Preotul ma apropie de cazanul cel mare si imi stropeste capul de trei ori cu apa cea sfintita. E foarte racoritoare si imi prinde bine dupa somnic. Toata lumea s-a strans roata sa vada cum plang. Nu plang. Nu v-am spus ca-mi place in apa?!
Urmeaza miruitul. Verisoara mea ma mangaie usor pe frunte, ca sa nu observ ca stau de atata timp dezbracata.
Pentru un bebe de numai o luna si trei saptamani sunt tare pletoasa. Preotului ii place lucrul aceasta…isi opreste ca amintire un pic din parul meu. Nu ma supar, ca am destul.
Nasa ajutata de mama, ma innoieste din cap si pana in picioare.
Dam cateva ture de masa, timp in care numar orele care au trecut de la ultima servita. Una…doua…trei…incep sa plang de foame! Preotul se uita in jur si nu gaseste decat un pic de vin sfintit. Foarte putin: o lingutita! Nu ma satur! Plang din nou.
Toata lumea din jurul meu ma “sasaie”… cica nu e frumos sa plangi in biserica. Imi bag pumnul in gura, de durere, si incep sa “tutui”. Vad ca asta am voie, ca nu-mi spune nimeni nimic. Si continui. “tu,tu,tu”
Eleganta, in rochita vernil si bolero alb brodat cu floricele, dau roata bisericii impreuna cu tata-preotul si sarut toate icoanele. Dupa care preotul ma inmaneaza mamei. Slujba se termina. Toata lumea canta de bucurie ”La Multi Ani!” Din purtarea lor imi dau seama ca nu sunt singura infometata. Curios… doar eu “tutui”!
Mama imi da un pic de ceai. Atat cat sa-mi tina de foame pana acasa! Adorm. Cine credeti ca mi se arata in somnic?!
“INGER, INGERASUL MEU,
CE MI TE-A DAT DUMNEZEU
TOTDEAUNA FII CU MINE
SI MA-NVATA-A FACE BINE!
EU SUNT MIC, TU FA-MA MARE,
EU SUNT SLAB, TU FA-MA TARE!
IN TOT LOCUL MA PAZESTE
SI DE RELE MA FERESTE.
DOAMNE, INGERASII TAI
FIE PAZITORII MEI!”
http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
Simonaci79 spune:
Buna seara fetelor! Am promis eu ca nu mai lipsesc, dar sotul meu tot are treaba la calc si nu am ce face! Imi pare rau ca nu mai am timp sa citesc dar ati scris ceva de la ultima mea "vizitare"! Asa ca urez si eu cu intarziere Multe luni inainte tuturor bebeilor care s-au nasacut zilele acestea cu scuzele de rigoare ca nu mai nominalizez!!! Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata, norocosi si iubiti!!!!!
Gesi pt ca era ultimul mesaj, l-am citi pe al tau, si iar m-ai binedispus! O sa am o noapte mai linistita acum! Multumim mult si va uram si voua numai bine si ingerasul vostru sa fie tot timpul acolo, langa voi si sa va indrume pasii in viata!!!!!
Giana- am zarit din intamplare si mes tau, nu stiu ce fel de roseata are Dani dar mie mi-a dat dna dr kanamcina cand am avut probleme! Sper sa va treaca repede!!!!! Pupici!!!!
Irina- am vazut ca ai mai intrat si tu pe aici, se pare ca nu prea ne nimerim impreuna, dar ma bucur sa vad ca sunteti bine! Va pupam si va dorim o viata minunata!!!!!!!
La mine a ajuns azi citatia, m-a suparat un pic dna av ca zicea sa nu i-o dau nici dupa ce plec, sa o gas pe urm, si asta inseamna inca o amanare ca nu are apararea pregatita lucru cu care nu sunt de acord ca nu vreau sa treaca un an pana se termina totul!!! I-am zis ca i-o voi lasa pe masa ca sa aiba timp sa-si caute avocat! Si a zis sa vb cu martorii ca la proces sa spuna lucruri care sunt adevarate dar pe care ei nu le stiu pt ca s-au intamplat numai intre mine si el. Si nu pot sa le cer asa ceva, mai ales ca prietena mea si asa vine impotriva vointei sotului ei care e prieten cu al meu iar nasa mi-a zis clar ca pe ea sa nu o pun sa spuna mai multe decat stie, dar stie destul de multe. Sa vedem ce o sa fie, sper sa se termine cu bine. Pe de alta parte am vazut ca imi urm mes pe yahoo, dar nu are cum sa le citeasca ca am sch parola si nu vede decat codificat, dar aici ar fi putut oricand sa cit ca putea citi din histori de care uitasem!!!! Dar se pare ca nu a facut-o daca nu s-a crizat pana acum, mai ales ca eu am mai scris si pe la sub pe tema asta.... Vedem ce o fi, sper sa se termine odata si cu bine!!!! Am mari emotii si acum ca se apropie tare mom snt din ce in ce mai trista! Nu-mi convine deloc sa plec de acasa, sa nu-i mai dau sansa copilului meu sa-si vada zilnic tatal....dar nici asa nu se mai poate! Mai am un pic si sper sa-mi dea Dumnezeu putere si noroc sa se termine cu bine!!!!!! Offff, iar am vb desprea asta desi nu-mi place sa scriu aici, ca stiu ca pe voi nu va intereseaza lucruri urate...... Ma iertati va rog dar voiam sa ma descarc putin!!!!
Sa va zic si de bine despre noi: Suntm mult mai bine, se pare ca mai apare inca un dintisor, papa mult mai bine, se mai oracaie putin dar nu a mai vomitat de o sapt si papa si laptele mai repede si bine, deci suntem pe drumul cel bun. Azi a facut iar niste bubite mai multicele la fundulet dar sper ca de data asta sa fie de la dinti, sa nu mai avem iar probleme!
Gata, acum plec, ca e tarziu si sunt cam obosita!!! Noapte buna si linistita tuturor si incerc miine sa intru mai devreme sa va citesc inainte de a veni el. Azi a fost finuta noastra la noi si nu am putut! Pupici!
PS - Joker-SPOR LA INVATAT! Cum mai esti cu examenele? Cate mai ai? Succes!
Ella2000 spune:
Gesi, mi-a placut muuult! "sunt prea batran sa ma cert... si poate nu mai apuc sa ma impac!" 
d'ale Iuliei:
*intrand in casa unora, dezordonati, e drept, sta in parag si zice: " ce e aici, de nepatruns!" ... tot pe la 3 anisori(nici nu zicea bine pe"r").
*la gradi: "animalele domestice stau pe langa casa omului... spuneti-mi un animal domestic!" Iulia, nici nu sta pe ganduri si raspunde: "TATA!"![]()
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Ce faceti, inca dormitzi? poate va ocupati de copilashi... Paula mea inca face nani! Iulia e deja in mijlocul colegilor! eu sauverz cafelutza...
sper sa fie o zi mai buna, copiii sa nu mai fie bolnaviori...
La multi anisori sarbatoritilor zilei!
Hristina, inveti? mai ai?
Ella2000 si printesele
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by Ella2000
d'ale Iuliei:
*intrand in casa unora, dezordonati, e drept, sta in parag si zice: " ce e aici, de nepatruns!" ... tot pe la 3 anisori(nici nu zicea bine pe"r").
*la gradi: "animalele domestice stau pe langa casa omului... spuneti-mi un animal domestic!" Iulia, nici nu sta pe ganduri si raspunde: "TATA!"
ella2000 si printesele
poze
... abia astept sa inceapa si ai mei ...Laura
de
Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastreFilmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:
Gesi, f. frumos .. sincer, mi-au dat lacrmile putin ... Ce repede trece timpul, parca ieri se intampla si la noi...
Simona
offf.. putere multa sa-ti dea Dumnezeu sa treci cu bine prin toate astea. Nu pot decat sa imi imaginez cat de greu iti este. Va doresc din suflet sa se termine totul repede si sa va linistiti si tu si Mario.
Laura
de
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
Laura25 spune:

Rares are 4 dinti!!!! A spart asnoapte si al 4-lea!!! 
. In liniste si fara nici o problema, ca si ceilalti. Si Bianca a dormit mai bine asnoapte. Am vorbit cu pediatra si mergem luni dimineata sa ii vada.
Mi-am amintit ca spuneati de copii care dorm cate 30 min. Asa facea Bianca .. dar are mai bine de o luna decand doarme cate 1 - 2 ore la un somn ( de obicei o ora dimineata, 2 ore dupa 13:00 si cateodata inca un somnic de 1 ore-1 ora jumate mai dupa 5).
Azi e soare in sfarsit si in Piatra. O sa stam mai mult pe afara, asa ca va urez de pe acum o zi frumoasa, copilutzi sanatosi si papaciosi.
Laura
de
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Atat suntem de mari
brianamica spune:
Buna dimineata .
Avem dintisorul cu nr. 7 !!
De ieri (evident veste primita de la bona
) !
Si cred ca de asta ne-am cacat imprastiat .
Insa tot stranuta si iar nu putem face vaccinul !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
brianamica spune:
Simona, tinem pumnuletii straaaansi si iti uram muulta putere !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete