Bebelusi de iulie-august 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 10
brianamica spune:
Inca o data ca nu se prea vede pe galben.
Avem dintisorul nr. 7 !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
joker spune:
Ypiiiiii!!!!!
Bravo pentru dintisor si pupam fetita cucuiata...
Edutz de abia a inceput maraiala pentru D7!!!
Cuscra, cand iti pui messenger???daca vrei iti trimit eu pe mail unul smecher.....
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
cin spune:
Neata..
Sunt rupta de somn...m-am trezit pe la 2 si am reusit sa mai adorm vreo 10 minute pe la 7, iar la 8 mi-a dat vlad trezirea ...
Spuneti-mi si mie.. cum va adormiti copiii? ca eu zau nu stiu ce sa-i fac, ca in brate sau in compania cuiva nu vrea sa adoarma...si asa ca il pun in patut, dar pana adoarme urla de ma doare sufletul...ce sa-i fac??
http://photos.yahoo.com/aluch2004
Dianami spune:
'Neata, fete!
Simona, suntem alaturi de tine...Curaj, un nou inceput va asteapta!
. Pupici lui Mario!
Ella, m-a dat gata Iulia ta cu "e de nepatruns" ![]()
![]()
...
Brianamica si Laura, felicitari pt. dintisori! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
joker spune:
Hihiii..spinoasa problema..te inteleg...la noi merg doar doua variante...adoarme in brate la tati plimbat prin casa sau adoarme mancand de la mine...Rareori se mai intampla si minuni, cum ar fi sa adoarma smotocind iepurasul pe care il are in patut
Sa va zic inca una de-a Edutzului: a desfacut cutia de servetele umede, a scos pachetul din ea si, cu mare gratie a inceput sa arunce cate unul, cate unul.....
Joker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos
Ella2000 spune:
Cin, as vrea sa reusesc si eu sa doarma in patutzul ei! adoarme cu noi si o mutam ... dar se trezeste uneori la 2 mm deasupra saltelei... si urla... alteori se trezeste dupa cateva ore... si dupa cateva ture pe noapte adorm franta cu ea langa mine!

Joker,
trimite cu instructiuni de instalare
ptr neuronu meu obosit!
poate reusesc! mi tare dor de voi!
Briana felicitari ptr D7! am selectat sa vad ce scria cu galben!![]()
Laura si voua ptr D4!
ella2000 si printesle
Ella2000 spune:
Monai, cum a fost ieri?
Diana,
eu nu i-am dat Ca deloc Paulei... e musai? dr. a zis ca nu e ...daca am luat eu cand am fost mai sexy ca acum, adica gravidutza
...
acum un an ce maricele eram...![]()
ella2000 si printesele
brianamica spune:
Cin, noi adormim foarte bine singurei datorita lui... Baby Einstein !!! - si aici sa zicem sarut-mana Diana !!
Avem deja 4 filmulete Baby Einstein, si i le pun doar seara inainte de culcare. E foarte incantata, si sta cumintica pana adoarme. Oricum inainte de asta adormea leganata ......pe picioare !

Apropo Diana, nu gasim Telletubies... si stiu ca mi-ai trimis odata un PM cu ceva informatii sa le luam de la tine .
Dianami spune:
Nu e musai, Ella. Daca vrei sa ii dai, ar fi bune niste analize mai intai, eu nu sunt dupa principiul "ii dau ca sa fie". 
Joker, si Iulia a reusit performanta de a umple patul cu servetele
, de 2 ori...a deschis capacul, ca s-a prins de smecherie
si baga manuta ei mica si scotea cate unul
...tot asa, delicata
.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
brianamica spune:
Eu ca de obicei ..intreb
Ce ati mai pregatit pentru bebelusi !??
Ce au voie mai nou la 9 luni ?
Doctora mea e zapacita rau de tot...mi-a zis sa ii dau orice mai putin porc, prajeala si conserve !