Bebelusi de iulie-august 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
brianamica spune:
Anis, mie mi s-a spus (de la Grigore Alexandrescu) sa nu ii dau nimic Anei pentru intarirea sistemului imunitar pana la un an...
Eu am intrebat dupa ce ajunsesem cu ea de cateva ori in 48 de ore. Chiar am spus doctorei ca nu mai pot asa... Prea le ia pe toate.
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
cin spune:
Saru-mana de raspunsuri...
Hmm...tre sa vad ce-i cu Baby Einstein...desi seara dupa baita, vlad adoarme la san, mai nou biberon, ca-i dau supliment.. oricum, seara n-am probleme cu adormitul...doar peste zi...
Pe mine ma iertati daca aduc in discutie subiecte care au mai fost discutate, dar...deh...![]()
Eu inca ii dau san lui vlad...sincer nu stiu cat de mult laptic mai e acolo, dar ii dau si NAN 2..seara mananca in somn, aproape vreo 180 ml, dar dimineata nu mananca decat maxim 120... oare ii dau prea mult sa pape seara?
ma tot tin sa va intreb...personal eu as duce copilul la mare. dr m-a sfatuit sa mai astept, nu pe motiv ca n-ar fi bine ci ca ar fi mult prea obositor cu copilul la mare la varsta asta...obositor si pt el, dar mai ales pt noi... eu in schimb, sunt cam incapatanata si vreau un concediu (sau ce-o fi) la mare... as merge chiar in bulgaria ... dar sa stiu ca sunt conditii ok. mai merge cineva? aveti ceva oferte faine? daca aflati ceva, m-ar interesa si pe mine, va rog...![]()
Si inca ceva: la sotul meu la munca se cauta farmacisti cu aviz de libera practica... au o campanie "angajati prin angajati" ... daca intereseaza pe cineva, dati-mi un semn...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
Dianami spune:
Alisa, ti-am trimis un PM cu informatiile necesare.
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame
palmyrah2002 spune:
LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI PE 12 si pe 13!
Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi ,norocosi si sa aveti parte doar de fericire in viata!

FELICITARI PENTRU DINTISORII NOI APARUTI !
La cit mai multi si fara durere si nervisori!

Multa sanatate micutzilor bolnaviori!
Anda cum se simte Tudor?A mers cu novocalmin?Eu am mai cumparat un suc de morcov si orez de la HIPP pentru rehidratare ca sa-l am in casa pentru orice eventualitate!
Simona,pupici dulci,multa putere si curaj si grija de voi!
Rares a mers singurel ieri,pe linga pat!Adica a facut vreo 5 pasi!
Hihi,am flacau mare de acum!
brianamica spune:
Diana, multumesc. Am tiparit si il pun pe sotul meu deseara sa ... caute !
Te pup.
brianamica spune:
Vreau sa va spun ceva super.
Ana ma pupa!!! Deschide gurita maare si ma pupa mai !
Sunt topita......
Desi nu e prima data cand traiesc asa ceva...tot ma fascineaza.
lulu75 spune:
Diana vreau si eu reteta de dormit bb.
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Ella2000 spune:
b]Palmyrah, felicitari ptr Rares cel zglobiu! la mai multi pasi inainte! ce bine e cand aflam vesti bune...
Brianamica, asa e! traim de doua ori! dar parca a doua oara e mai intens, nu? poate ca e prezent si de aceea...
si noi!
Diana[/b],
,asa gandesc si eu!
Pau-pau sta in tarc cuminte si i-am facut schimbul de jucarii ( saptamanal ii dau cate 6-10 jucarii noi) si da pe cantat si pe "mama" ( sunt una din cazurile fericite... "tata" nu mai zice!!!
)
seara, cand sta mai mult cu sotzul, ii tot aminteste el ca e tatal... dar degeaba! ![]()
cand stam in pat si ma ridic, hop! si ea in picioare! are o rapiditate! si e si atarnata de mine! sa plecam impreuna... oriunde... oricat si pentru orice...
ella2000 si printesele
cin spune:
Luminita...vreau si eu o matusa in Franta...
. distractie placuta la vara...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
anis spune:
Brianamica..stii tu cu parerile astea.Mie tot din spital mi-au zis sa ii dau de imunizare..6luni
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."