Bebelusi de iulie-august 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Giana, si Teo are varful mai rosu. M-am gandit ca asa trebuie sa fie fiind zona f. vascularizata. Sa incerc si eu cu galbenele poate nu mai e asa.
Briana, chiar ca e induiosator sa te pupe copilu'.

Noi stam bine cu somnul. Dupa baie, papa biberon, il pun in pat, sting lumina si am plecat. In maxim 2 minute e in lumea viselor. Dpdv asta de vedere sunt o fericita.

Acum, am si eu un sfat de cerut mamicilor cu "experiente mucioase". De 2 zile Teo stranuta destul de des. Azi, dupa ce a stranutat, au aparut timizi si cativa mucisori. Sper sa ramana la faza asta.
Deci, ii dau ceva? Sau il las in pace?

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aseara a venit in vizita nasa ei, care sta la Paris...a venit iar cu un sac de haine, rochite, fustite,palarii...doamne sunt mortale.Mie nimik
Eu sunt un pic stresata de rochite, ca am vazut ce face cu ele..de regula si le pune in cap

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Ella, stiu ce spui....
Cred insa ca acum suntem mai putin speriate decat prima data.
Si atunci putem trai mai intens aceste lucruri. Eu la un moment dat ma gandeam ca trec prin sa ceva datorita diferentei mari de varsta.

Anis
, stiu cum e cu parerile..offf....... Asa bine ar fi sa se puna si ei de acord.. ca acum imi fac griji ca m-am luat dupa doctora aia.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Acusor , parca doar vorbim si copii fac la fel, sau se molipsesc.

Uite eu ieri i-am dat asa, panadol baby 1 ling dim si una seara.Tinctura de propolis, si 0,5 VIT c (ca fructe ,portocala etc n-am sanse) SI ASPIRAT MUCISORI LA GREU, puneam ser si aspiram, din ora in ora sau mai des.Si vad ca azi e ceva mai bine.

Apropo Andreea, stii ea care, cu albastrul de metil, n-am reusit..am manjit-o toata ,dar la gatul ei n-am ajuns..

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Simona stiu prin ce treci. Din pacate, puiutii nostrii, nu ii vor mai avea niciodata pe taticii lor zi de zi langa ei. Pt Mario mai e insa o speranta si sper din tot sufletul ca taticul lui sa il iubeasca atat de mult incat sa darame muntii pt el si sa nu ajunga divortul la sfarsit. Sper ca iubirea lui pt Mario sa invinga.

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare!
Poate apuc sa scriu un mesagiu pina se desteapta mindrulitza;
Iaca m-am si blocat,cum sa incep si ce sa buciumez, citind paginile am tot comentat in legea mea,acum s-au evaporat toate;
Cel mai stringent, CASA DE PIATRA Irina!!!!! Si casnicie de otel, inoxidabil, sa imbatriniti mana in mana,ca doi indragostiti!
Lulu, asa am mai lacrimat cand am citit zilele trecute mesajul tau! Nu ghiceam vreo problema, ne-ai luat pe toate cred prin surprindere. Nu mai comentez pe subiect,ma alatur si eu incurajarilor, o sa fie bine, Dumnezeu ajuta mereu mamicile de ingerasi! Un semn e calatoria in Franta, te vei destinde, vei mai schimba mediul, se va limpezi si inima de namolul tristetii.
Simonica, la tine vad ca inceput circul, e partea murdara, razboiul pt cucerirea libertatii. Sa-ti ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anis, hai ca m-am distrat! Iulia si la aproape 5 ani e cu ele in cap! le lasa ele jos cnd vine vremea!

Lulu, ce frumos ai scris ptr Simona!!! Doamne cat as vrea sa invinga iubirea mereu! in mod special ptr voi doua!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

cin e adevarat ca suna frumos dar... crede-ma ca as da matusa cu Franta cu tot pe o familie pt Andrei. Dar cum acest lucru nu il pot face de una singura si cum hotararea a fost luata de catre tatal lui, atunci imi ramane matusa cu Franta.

Daca vrea cineva sa facem schimb, accept cu draga inima

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Cristina-este mai bine acum,miltumesc de intrebare.Adica n-a mai facut febra de aseara,sa speram ca n-o sa mai faca,dar cu mancarea e mai greu... Pupam pe Rares -baiat mare- si felicitari pt. primii pasi singurel!

Acusor-si lui Andrei i-au curs mucisiorii la greu si dr. mi-a zis sa-i fierb 100 ml de apa in care pun un varf de lingurita de sare de bucatarie.Ii pun 2 pic intr-o nara,il tin putin culcat pe partea in care i-am pus pic-nara dreapta,partea dreapta -si apoi in cealalta.Sa stii ca a dat rezultate dupa o zi o sa-i mai pun si azi sa vedem.Ii pui dimineata si seara.Sanatate multa!

Acum doarme micul de el de 2 ore,sa speram ca-si revine repede,dupa ce incepuse si el sa manance bine,acum cred ca sigur a scazut din nou in greutate.Vad ca de cand e bolnav nu mai vrea nici lapte nici cereale.Azi dimineata manca doar 70 ml de lapte dupa 12 ore de nemancare.
Si imi vine sa mor ca numai din cauza mea a racit.Ne-am dus la Mc'Donalds cu masina,in masina era fff cald a transpirat,acolo era cam curent si vant si l-a prins imediat.Plus ca am mai facut vreo 2 opriri pe la tati la serviciu si pe la mine si uite asa din masina transpirat afara si invers.mama denaturata ce sunt!

Mergi la inceput

Andatudor ma bucur ca sunteti mai bine.

am si eu o mica problemuta.Nu vrea sa mai bea de cateva zile bune lapte dimineata.De regula bea bibe, ca sa imi scada si mie lactatia ca s-o intarc.Pe urma a vrut doar san , si acum nimik.Seara bea mai mult lapte, dar daca nu ii dau lactate, branza cu smantana vreo 200 nu atingem cele 500 de ml de lactate /zi.

Ar trebuii sa bea si lapte dimineata nu? Ca noaptea nu mai suge.

Apropo cred ca i-au dat D7 si D8..dar nu pot sa-i bag mana in gura.

Mergi la inceput