Bebelusi de iulie-august 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Am dat repede un send sa ma asigur c-am zis ce-i mai important!
Anda, cum se simte frumuselul tau?
Hristina, spor la invatat, dai rar pe aici si asta e bine doar daca asta e scuza!
Si aici, Ca, Fe si alte alea se dau doar in urma analizelor, personal nu-i administrez nici un tonic, vitaminizant or pt imunitate; Dumnezeu m-a auzit si acum maninca mai bine. Programul de la dr e intocmit in asa fel ca drept dupa masa de prinz ar trebui s-o cintaresc, drept pt care n-am idee cat trage la scala; Bunul simt al observatiei si instictul imi spun sa fiu linistita, am incetat paranoia cantarului;
In rest, ne iubim,desi fara pupaceli, toata ziulica, basca seara, cu sau fara prezenta tatalui. Dependenta e la cote alarmante, la baie o sterg gonind si tiptil, cand e cu spatele si adinc angrenata in d'ale bebelinilor; ieri m-am tot abtinut pina a venit sotzul, au ris si s-au giugiulit 2 min dar ea tot cu ochii pe usa.
Tandretea si-o manifesta ca o leoaica veritabila, imi trage niste picioare in burta de tip de durere; daca-i stau in cale, cite o poaca peste fatza insotita de un zambet f dragastos (calea ei fiind tinta catre marginea patului).
Bratul sting nu-l pot intinde deplin, ma doare, e modelat deja drept scaunel de purtat comoara cea mamoasa.
Lumea spune ca-i fata mare la 9 luni, nu stiu de ce mie-mi pare tot bebelusha....cred ca va mai dura parerea pina hat' colo catre 50 ani, daca mai apuc eu 80
Acum 2 zile m-au napadit rushii...asa ma obisnuisem fara ei ca pret de-o secunda timpa mi-am zis ca m-am imbolnavit
va las acum, o zi buna, ma duc la capritza mea ca parca prea le doarme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella daca si la 5 ani isi pune rochitza in cap...m-am linistit

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Yasmari..da si eu ma uit la ea..si ma uit si la nou nascuti...dar cred ca pt noi mamicile vor fi mereu niste bebelusi mai mici sau mai mari..

Apropo ca CA si fe..de acord cu tine.Si eu ii dau Fe in urma analizelor.Am facut si Ca si nu era nevoie.Personal mi se pare o tampenie sa dai ,fara sa faci analize.

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Anis-da,trebuie sa bea si dimineata lapte,dar sa stii ca de regula copii beau mai putin lapte dimineata decat in cursul zilei.Incearca sa vezi daca-l vrea cu lingurita-al meu asa il bea-si poate -i mai pui o lingura/2 de cereale de care-i plac ei ! Dar tu ofera-i mereu chiar daca ia de 2 ori !

Mergi la inceput

Ma duc sa mananc ceva..sa-mi potolesc limbaritza..

Mergi la inceput

Andatudor, sunt deja 2 sapt de cand nu mai bea lapte dimineata.Cu lingurita nu merge.

Hai ca ma ingrijorez un pic.Cum s-o pacalesc sa bea?

Mergi la inceput

Yasmari-multumesc de intrebare ,e mai bine ,adica nu mai are febra sa speram ca nu mai face,oricum dr a zis ca pana la 7 zile dureaza recuperarea si in primele 3 zile poate face febra incontinuu,deci stau cu ochii pe el ca pe butelie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Salutare fetele!

Eu sunt racita ca un catzel si tare mi-e teama sa nu imbolnavesc si fata. Vad ca pe-aici bebeii sunt raciti. Offff! Sanatate multa puilor!

N-am mai intrat pe-aici din lipsa de timp, dar am mai citit printre picaturi.

Va pupicim pe toti!

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

Poze Daria

Mergi la inceput

Anis -hai ca am si eu limbarita,dar din canuta ea poate sa bea? Daca bea da-i asa,daca nu ,chiar nu merge sa-i pui ceva in lapte s-o atraga? De ex. banana?

Mergi la inceput

Anda, cu canuta nu bea..ea doar o roade pe toate partile.A mai mers daca ii cate un 40 de ml in fructe...dar atat.

Mergi la inceput