Bebelusi de iulie-august 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Yasmari, pilula mea de ras, asa e... eu nu ma duc tiptil, o iau cu mine ! ca tare-i place acel zgomot din baie... inconfundabil! nu am scris... miros a se tine minte! o mai luam pe aratura... ca ...mai bine nu ma bagati in seama! de ieri nu mai am masina! daca asta e o scuza!

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Da, Diana, dar iedu nu baga mana prin deschizatura, a deschis capacul cu totul si a luat punga

cuscra, revin cu instructiuni imediat

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

ROBERT [cryna77] - 24.08.2005 (TIVOLI - ITALIA), nastere naturala ; h.13.40 (ora locala, la noi fiind h.14.40);avand 2,900 kg. si 49 cm., apgar 9.

EVENIMENTE:27.08.2005- prima zi acasa; doua saptamani- deja ganguresc; doua luni- am 4,650 kg si 57,5 cm., iar pe 30.10.2005 am primit botezul (la Marcellina-Italia), si m-au trecut pe lapte praf, mami nemaiavand ; tot acum, stiu sa-mi tin capsorul foarte bine si stiu sa fac cu ochiul ; trei luni- am 6,060 kg. si 64 cm. si mi-am descoperit manutele ; trei luni si jumatate- primul meu zbor cu avionul, pentru ca vin in tara la bunici , de craciun; patru luni- deja stiu sa rad in hohote; cinci luni- am 8.000 kg., iar cm. nu stiu, pentru ca nu m-au mai masurat zicand ca sunt bine asa; tot acum ma pricep sa misc premergatorul, imi apar primii dintisori si ma pricep destul de bine sa zic "da-da" si "ta-ta"; sase luni- deja ma rostogolesc si nu ma prinde nimeni cu premergatorul ; sapte luni- ma chinui tare sa stau singur in fundulet si stiu sa cert pe toata lumea ; opt luni - reusesc sa stau singur in fudulet, merg sustinut si stau in picioare cateva clipute singur, ca ma sufla un vintulet ; opt luni si o saptamana- am 10,700 kg. si 70 cm., ma chinuie deja ceilalti doi dintisori, iar la mancare sunt cam mofturos: mananc mar, bananuta, biscuiti,painita,iaurtel de fructe, cateodata cateva feliute de portocala, foarte rar pireuas cu ficatel, de supite cu legume nici sa n-aud , recent m-am suparat si pe ceiuturi si suculete ,iar laptic mananc Humana3; opt luni si jumatate- incep sa spun "ba-ba" si m-am facut cam motocos. Cam atat pe moment, ne mai auzim. CIAO.

benchea c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Noi, oamenii mari, dupa un divort ne putem gasi perechea. Ingerasii nostrii insa, NICIODATA nu vor mai avea familia formata din mama si tata. Tot timpul cand vor fi suparati de cineva, isi vor spune ca daca aveau langa ei pe tata, lucrurile ar fi stat altfel. E posibil ca in unele cazuri sa fie mult mai bine ca s-a ajuns la divort. Dar cum sa inteleaga asta un copil care nu poate spune la gradinita :" Vine TATA sa ma ia acasa" sau "Daca ma superi, tatal meu e puternic si cand vine sa ma ia acasa, te bate!" Va spun asta din cunostinta de cauza. Mama e educatoare si am vazut de nenumarate ori astfel de cazuri.
Parerea mea este ca in pragul unui divort, mai ales cand exista un copil, de dragul lui ar trebui sa faca ambii parinti eforturi pt ca puiul lor sa nu ajunga sa sufere. Din pacate, unii parinti pun mai presus de iubirea pt copil propria lor persoana si propriul orgoliu si atunci il acuza pe celalalt si il pune pe acela sa se schimbe, el nefacand nici un efort macar de dragul copilului pe care sustin ca il iubesc. Va spun la modul general, nu ca fiind un caz particular. Parerea mea este ca multe astfel de drame ale copiilor care raman fara familie, ar putea fi evitate daca parintii ar avea o discutie sincera cu motivele fiecaruia care au dus la acest moment de cumpana, ar pune un punct acolo si ar incepe o relatie in care ar tine cont de dorintele celuilalt. E normal ca nu le poti indeplini pe toate dar, daca exista dorinta de familie, greselile marunte le iei in ras si nu stai la panda sa il vanezi pe celalalt cand greseste. Eu cred din tot sufletul ca pt a avea o familie, trebuie sa isi doreasca ambii parteneri din tot sufletul acest lucru. Restul vine de la sine. E adevarat ca uneori suntem coplesiti de problemele cotidiene, de oboseala acumulata cu bebeii, dar daca imi permiteti un sfat, macar seara dupa ce adorm copiii, macar o ora, alintati-va sotii si lasati-va alintate. Faceti ca acel moment de iubire sa va reincarce bateriile pt o noua zi. Problemele niciodata nu se vor sfarsi. Eu am inteles asta deabia dupa ce nu am mai fost langa sotul meu. Asa ca va sfatuiesc pe voi pt ca aveti pt cine sa o faceti.
Sper ca nu v-am plictisit dar eu cred foarte tare in iubire si sunt convinsa ca oamenii care se iubesc, reusesc multe in viata.

Daca ma vedeti sfatuitor la 9595 alaturi de dr. Andrei, sa stiti ca de la acest mesaj mi se trage

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Irda, sa te faci bine si sa ne auzim mai des! pupici Dariei ! eu m-am vindecat cu amoxicilina si Paula nu a luat! dar numai de viroza ...ca de restul ma vindec daca ma mai nasc a doua oara!

Anis, daca ii dai san numai cand o adormi ?...nu se va obisnui asa? o data ziua si o data seara? in rest lichide... supa, ceai, suc de portocale... e o parere...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ella nici eu nu stiu programul cu suptul.O data bea noaptea, o data dupa amiaza si sera (bea de obicei) e alandala.Cand vad ca ma refuza cu bibe,lingurita ,ii dau san si il vrea normal.Ce vad eu e ca a apucat-o iar dorul de tzatica si vrea mai mult san.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

E adevarat ca uneori suntem coplesiti de problemele cotidiene, de oboseala acumulata cu bebeii, dar daca imi permiteti un sfat, macar seara dupa ce adorm copiii, macar o ora, alintati-va sotii si lasati-va alintate. Faceti ca acel moment de iubire sa va reincarce bateriile pt o noua zi. Problemele niciodata nu se vor sfarsi. Eu am inteles asta deabia dupa ce nu am mai fost langa sotul meu. Asa ca va sfatuiesc pe voi pt ca aveti pt cine sa o faceti.

Lulu, ai scris cuvinte mari si sfaturi bune! ma intreb, cate dintre noi au timp ptr. asta... eu imi fac... daca nu adorm in post... am incercat sa nu-l feresc de dragostea mea ptr a le oferi copiilor tot ce au nevoie... dar ...mai si adorm, si daca nu adorm... astept.. si uneori stau in Stand by, ca doar e frant si el cu atatea probleme... norocul lui, al nostru e ca nu sunt impulsiva... stiu, intodeauna ca pot sa fac sa fie bine, ceea ce azi am omis ptr fete, repar in 24 h! si el cand vede ca trec... 23 si ceva si eu nu fac nik! face el! sa nu iesim din termen... sa nu expiram... dar, ii dau de inteles... e vremea...

ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Anis, daca incerci sa-i dea altcineva...o persoana cunoscuta si iubita de Ingrid... nu cred ca nu ar fi un pas inainte!

ella 2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Lulu, sunt de acord cu tine, insa nu intotdeauna putem..fizic. Eu una, recunosc, de multe ori am discutii pe tema asta pentru ca ma simt atat de obosita incat adorm langa cea mare in muuulllte nopti.

Ca dupa ce adoarme ANa, cea mare (Ela) vrea sa stea cu mami (oric um mami nu mai este a ei 100% si incerc sa echilibrez balanta..cat pot si eu.
Si dupa 10 ore de munca si 2 copii si altele sunt rupta.

Insa, ai perfecta dreptate.
De multe ori, asa cum spune si Ella daca nu adormi tu in front adoarme el.

Cu timpul lucrurile se schimba si din pacate tot noua ne revine sarcina de a echilibra lucrurile.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

12.05.2006
Am prins o jumatate de ora de somn inainte de masa de pranz. Astazi avem supa de pui cu morcovel si galuste. O strig pe mama sa ma ia din patut, ca miroase tare bine!
<<aaaaaaaaaaaaaa>>
Ma aseaza in masuta mea si incepe sa-mi dea in gurita. Imi place cand mama imi da ceva nou de mancare, mai ales ca de fiecare data e ceva foarte gustos.
<<mmm>>
Mama face pauze cam mari intre lingurite.
<<mmm>>
<<maida>> inca una mama.
Dar ce ai ramas asa speriata ca nu a intrat nimeni peste noi in casa. Eu te-am rugat sa mai dai o lingurita de supa. Ca tare mult imi place!
De data asta am reusit sa pronunt…ca de cand ma caznesc si nu iese decat “mmm”.
Uite ca m-am luat cu vorba si am uitat cum am facut.
Offf! O iau de la capat…<<mmm>>.
Degeaba, mama, nu ajuta sa repeti intruna “mai da”!
<<mmm>>

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput