Bebelusi de iulie-august 2005 (109)
Raspunsuri - Pagina 15
lulu75 spune:
Cum dati supita la puiuti? Cu lingura de ciorba cu care mancati si voi?
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
gesi spune:
Va trebui sa mai astept cateva zile pana la urmatorul "maida". Asa face intotdeauna pronunta un cuvant o singura data, asteapta cateva zile si apoi il spune cu usorinta de cateva ori.
Cel mai greu a fost sa astept la "mama". Simteam ca-mi pierd mintile.
Brianamica cu pupicii la mine a fost la fel ca si cu cuvintele noi. M-a pupat intr-o zi de m-a albit, dupa care nimic. Probabil ca a tras cu ochiul la povestioara mea...si se abtine pentru ...stiti voi![]()

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.
De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"? 
brianamica spune:
Lulu, eu ii dau cu lingurita! Am incercat o singura data cu lingura si nu a mers.....
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
brianamica spune:
Vedeti cum sunt ? Tot zic eu...eu.. cand de fapt bonele stau mult cu ea.
Dar lasa ca vine week-endul !!!!!!![]()
![]()
![]()

gesi spune:
...cu lingurita ei...
Daca e sa ma bag in discutia despre multumirea sotului cand esti tare tare obosita...eu am gasit solutia...ne culcam cateva ore (2-3), ne trezim noaptea si ...stiti voi...
Am constatat ca e mult mai placut sa fim amandoi odihniti. Si plus de asta in curand fata v-a merge singura prin casa...si cum usa la sufra' nu mai e...cred ca ne va prinde bine si mai tarziu practica asta.
lulu75 spune:
Ce ham ati cumparat pt copilasi? Eu am luat unul dar nu imi place si as vrea sa stiu si pareri de la voi.
Luminita si
Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
brianamica spune:
Gesi si alte fete.....pregatiti-va mai tarziu cand va veti trezi cu ei peste voi.... cand chiar nu va asteptati.

Eu am niste experiente.......MINUNATE...![]()
gesi spune:
Hai sa va spun una tare de la nepoata-mea.
Pe vremea cand era Big brother la Tv...manuia telecomanda sora-mea...aia mica langa ea...bineinteles ca la prima..."mami lasa aici!"...
Sora-mea incurcata nu stie ce sa faca...lasa...tocmai era o faza sub cearceaf...fata intreaba:
"mama ce fac acolo?"
"se pupa mami, cum mai fac si eu cu tata...si se mangaie...cum mai fac si eu cu tata"
si fata:
"se pupa, se mangaie si dupa aia fac sex?"

Sa plangi sau sa razi?
anis spune:
Bine ai venit cryna77 si Robert..cand am timp sau fetele o sa va trecem in lista!
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
gesi spune:
quote:
Originally posted by brianamica
Gesi si alte fete.....pregatiti-va mai tarziu cand va veti trezi cu ei peste voi.... cand chiar nu va asteptati.
Eu am niste experiente.......MINUNATE...
Porbabil ca o sa ne intoarcem la sexul in baie...pe care il practicam la socri...ca astia nu aveau somn...si bantuiau prin casa toata noaptea...si mai aveau si obiceiul de a intra la noi in camera fara sa bata. La baie macar aveam cheie...si era pana sa punem contoare...lasam apa sa curga in loc de muzica.
Apropo' de casa aia de nebuni...intr-o noapte in perioada aceea nefasta a noastra, fetelor...trebuie musai sa ma duc la toaleta...dau fuga in WC de serviciu...si imi vad de treaba...cand aud ceva pasi si se deschide larg usa. In fata usii soacra-mea, zice pardon si pleaca. A doua zi...tot ea:"ce te-ai speriat soro asa? Cine putea sa fie (in gandu' meu-barbata-tu) Am crezut ca a uitat cineva lumina aprinsa si a vrut sa verific!"

La mine in casa se practica batutul la usa!
http://community.webshots.com/user/ogesiIn zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model.