Bebelusi de iulie-august 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Gesi- mersi mult,uitasem de algocalmin,eu cred ca -i dau 4 pic ca al meu are 7 kg si ceva.Dr. mi-a zis sa-i bag max. 2 supozitoare de paracetamol in 24 h sau Nurofen 2,5 ml de 3 ori/24 h.

Gata fug la farmacie.

A acum s-a culcat de o jum de ora cu febra de 39 ce sa fac sa-l trezesc??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Anda, nu intra in panica . Fa-i impachetari asa cum au spus fetele. Eu le pun fetelor otet pe picioare la febra mare ca imi este frica , iar impachetari nu ma lasa inima. CU otet scade f repede febra. Nu stiu daca are efecte secundare negative.. aici Diana ma poate combate.

Si rabdare multa sa il hidratezi.

Pupam duulllceeee

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Fetele,am mai intrebat...cum sa fac sa vad si eu cine scrie mesajul??? Ca va iau pe ghicite.Nu-mi apare in stanga mesajului decat "mambru matur/nou venit..." E vre-o optiune si n-o vad?Sau e din cauza Pc-ului????Helpp

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

E din cauza PC-ului tau...folosesti Internet Explorer...mi s-a intamplat si mie....

Vezi daca ai optiunile Java instalate

Joker...mama de ied zapacit

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Anda, sper ca i-a scazut temperatura... vad ca deja te-au ajutat fetele...pupicei si sa va facti bine!

Gesi, ce imi vine in minte... conjugarea verbului "a fi" , Iulia, 3 ani: eu esc, tu esti...m-am confruntat cu asta o vreme...
" Eu esc Iulia, am 3 ani!" "Eu esc aici!" etc...acum spune corect...
Ella2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Giana, nici mie nu mi se pare normal sa se supere pe mine. Nu-mi doresc, Doamne fereste, sa se mai intample, dar ce-o sa faca cand incepe sa mearga si cade sub nasu' lui. Sa-i strig ca-i neatent? Se poate intampla. Am sa am mai multa grija de acum incolo, ca stiu ca poate.
Cat despre numele utlizatorilor, sigur e de la calc. tau. Incearca cum a zis Joker.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Cand fata mi-a avut rosu in gat imi facea febra in fiacare noapte, timp de o saptamana.
Dr. mi-a spus asa:
Ii dai algocalmin 5 pic (avea cam 8.400kg atunci) in putin ceai sau apa. (daca-l dai simplu il vomita ca-i amar rau)
Peste jumatate de ora ii iei temperatura, daca inca e mai mare de 38 ii pui supozitor novocalmin. Peste alta jumatate de ora supozitor cu nurofen, daca mai e cazul.

Trebuia sa o tin sub 38,5 grade.
De obicei cu algocalmin si novocalmin la juma' de ora o rezolvam. Asta cand era temp mare, la temp mica era suficient algocalminul.
Eu ii puneam si sosete cu otet.
La impachetari nu am ajuns, slava Domnului!
O tineam in maieu si pampers, cu o carpa umeda pe frunte. Si nu o lasam sa doarma ( ma jucam cu ea ) ca sa pot sa-i iau temperatura din juma' in juma' de ora. Imi era teama si sa nu se incalzeasca in somn.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Esc pe faza Ella!
Deci pe la trei anisori incep...nu mai stiam de la nepoata...acum are aproape sapte.

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

benchea c.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Andatudor, picaturi de algolcamin 7pic.Repede.Pt hidratare, da-i lichide e cel mai bine.Sau alea de la Humana.

Ingrid are mucisori la greu..din nefericire...asa ma enerveaza...mai devreme avea 37.7 ...dar sunt si dintii la mijloc.

Giana, ii dau tinctura de propolis cate 3 pic de 3 ori pe zi.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput