Bebelusi de iulie-august 2005 (109)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Am gasit si modalitatea de a prinde povestea lui Mario(Simonaci) in carte. Si inca o surpriza pentru voi. Dar daca e surpriza nu se spune! Decat dupa ce scot cartea!

http://community.webshots.com/user/ogesi
In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Si mi-a venit o alta idee. Stiti acele "prostioare" pe care le spun copilasi in inocenta lor? De genul(si o citez aici pe nepotica mea):
"Sa-mi faca mami un fratior sau o fratioara!"
sau
"M-a inscris mama la dansuri, dar vreau sa ma descrie ca nu-mi place!"
sau (scuze!)
"Fac kk tare si s-a ocupat in fund!"
Sper sa zica si Alexandra cateva ca sa scriu un capitol cu ele. Fara alte comentarii.

In zodiac scrie ca femeile taur sunt mame model. De ce lucrul asta imi aminteste de zicala "exceptia confirma regula"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Buna!

In primul rand LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!

Ce ne facem cu ploaia asta, ca eu una m-am saturat. Oare mai exista vreun anotimp in care sa fie cald? Ca vad ca e numai frig si ploaie.

Luminita si Andrei Tudor - copilul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Pe 10 august plec cu Andrei in Franta. Matusa mea are o casa pe malul oceanului si ne-a invitat la ea. Ea si sotul vin in tara in acesta vara si m-a sunat azi ca se intorc pe 10 august in Franta si sa ne intoarcem impreuna. Asa ca Andrei aniverseaza primul anisor in tari straine . Cred ca o pun pe matusa sa ii taie motul acolo ca sa il pot tunde apoi. O sa stam 2 - 3 luni. Deabia astept pt ca nu am mai avut o vacanta de foarte multa vreme. Cred ca sunt vreo 3 ani...
Asa ca mai primesc si vesti bune .

Luminita si Andrei Tudor - ingerasul meu cu ochii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Fetelor ziceti-mi si mie repede cum se numeste solutia aia de la farmacie impotriva deshidratarii ??? Andrei are febra 39 cu 1 si tot nu-i scade si nici nu vrea sa manance si sa bea nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Andatudor, eu sunt pe aici dar sincer nu stiu. Insa am o intrebare, de ce crezi tu ca este deshidratat ?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Anda, ia saruri pt. rehidratare orala de la Humana, parca Electrolyt se cheama. Oricum, stie farmacista.

Daca nu-i scade febra cu antitermic, fa-i impachetari in cearsafuri ude si stoarse.
Cand se incalzeste cearsaful, il schimbi cu altul.
Dupa 3 impachetari, temperatura scade cu 1 grad.

Nu intra in panica, te va simti Andrei si se va agita si mai rau.
Mai incearca si apa simpla, nu-l forta sa manance.

Daca nu-i scade deloc febra, dupa antitermic si impachetari, suna medicul.

Pupici si sanatate!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Supozitor cu novocalmin sau cel mai bine, ca da rezultate imediat, cinci-opt picaturi de algocalmin fiole. In functie de cat este copilul de grasut. Eu ii dau 5 ca alexa are 8 si un pic.
E bine sa-i dai lichide intradevar, dar important e sa-i scazi febra.
Impachetari cum ti s-a mai spus si bai cu un grad mai scazut decat are copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Briana-nu cred ca este deocamdata ,dar va fi cu siguranta,pt. ca atunci cand ai febra trebuie sa te hidratezi constant ,altfel dai in febra de sete!

Diana-iti multumesc mult de tot,acum fug sa iau ! Mi-e frica de deshidratarea asta.Oricum azi toata ziua a mancat /baut cam asa:7-100 ml lapte

10-180 gr de fructe +urda

13.30-150ml iaurt

15- 70 ml ceai

Deci nu mi se pare ca are suficiente lichide in corp.Oricum am luat legatura si cu dr. mi-a zis si de impachetari si tot tacamul dar am uitat sa intreb de solutia asta.
Inca o data va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Anda,fa impachetari asa cum a zis si Diana si daca tot nu scade..fuga la urgenta.Ca eu stiu ce-am patit cu convulsia...Nici nu vreau sa-mi amintesc prin ce spaima am trecut.

Pupam pe Teo cazator Ehee ce sa facem...?Se mai intampla.Bine,nici mie nu mi se pare normal sa se supere sotul.Si mie mi s-a intamplat la fel sa cada "sub nasul meu" cum s-ar zice dar nu mi s-a reprosat nimik,Doamne fereste.Eu sunt aia care caut un vinovat dar ma abtin ca nu-i frumos

Anis,sper sa nu fie nimik serios cu Ingrid.Sa treaca repede cu Vit.C Tu ii dai si propolis???Cum i-l dai?

Dani de ieri a terminat tratamentul cu antibiotic (Ospamox) dar acum a inceput sa tuseasca..Nu des.cand si cand,dar...Am fost cu el alaltaieri la control si a zis ca e ok sa nu mai continuam.Oare are acum altceva?Sau face parte din "refacere"???

Monica-Elena,multa sanatate puiului bolnavior!Sper sa treaca repede ca si noi am trecut prin asa ceva si stim ce rau e.Numai ca Dani si varsa fff mult de ziceam ca o iau razna!!!Multi pupici si sanatate!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput