Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by vikinga
...

Yankule greu tare de concurat cu italianu pe toate fronturile e de top

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Il astept pe broscar concurs .Da sper ca stie si alte probe in afara de Vuitton viteza si aruncarea cu croissantul si cafeaua dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

quote:
Originally posted by yank
quote:
Originally posted by vikinga ...Yankule greu tare de concurat cu italianu pe toate fronturile e de topVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Il astept pe broscar concurs .Da sper ca stie si alte probe in afara de Vuitton viteza si aruncarea cu croissantul si cafeaua dimineata?Life`s a bitch and then you die
Yankule astia mici is a dracu' rau de tot De la spaghetti li s-o trage ori de la espresso, moama cum vijie singele in ei Sa vezi cum invirte pistolu' n-a ratat o tinta pina acu:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

la multi de tot ani, aduscule!

adela, a plecat alergia? ca a venit vara deja
si p'aici e un polen de la brazi, pini etc., de zici ca e ceatza uneori

'ai si pa, mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

neata!
ce-mi vad mie ochii aici?
bre ,Yank si Vikinga, vreti sa va recomand niste formuri de gen?
nu pot sa cred, cata promiscuitate!
()

In cu totul alta ordine de idei,
da Vikule, sangele italian/spaniol(fie el si de evreu spaniol) nu rateaza tintele;-)))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

La muuuuuuuulti ani, Adusca!
prelung.
Noroc, sanatate, numai bine si toate firitiselile de rigoare cu ocazia schimbarii prefixului.(am patit-o si io in iarna asta, inca nu mi-am revenit din soc....)
Se zice ca gloria si splendoarea acum ne invadeaza - cind trecem de 40...

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voljena spune:

La Multi Ani Adusca! - colega de prefix ... si de migrene

tocmai mi-a zis un dr ca s-ar putea sa scap de migrene... cu timpul...

Mergi la inceput

Ete cum am fost io la dr estetician si m-am facut cu o operatie. Nuuu Yankule nu e vorba de silicoane ntz ntz numa la prostii iti sta gindul.Ei Sabinelu facem si noi haz virtual, ca-n rest suntem oamnei seriosiO zi buna scandinavaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Mai am propus indecent trei barbati scandinavi, mai veniti cu propuneriwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75763&whichpage=6" target="_blank">aici:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

IO trec numa cu viteza luminii sa zic lu adusca La multi ani si toate alea alea si sa beau si io o tuiculitza evident!
Am citit numa ultima pagina de la scandinavi,buna idee vikule!Da pe narancea nu cred ca-l mai recuperam ever.. si io vreau nuduri cu respectivii numit fatza-dos!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

La multi ani Adusca!!! Sa ai parte numai de bine!

Mergi la inceput