Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

Muuuahhh la toti scandinavii!

of, mai Vikule cum ma pui pe mine in spotlight de fiecare data

Am vorbit la telefon cu Viku cum fac asa cind am chef de o cafea cu vreo prietena. Si ashea la cafea i-am spus ca luasemo pauza asa de vreo zece zile de DC ca nu mai puteam... Si acum ma simt datoare sa expic asa si sa dezvolt ca sa spulber norii sa nu se creada ca sint vreo suparacioasa sau vreo sclifosita, ca nu sint, parol! Eu sint fata de oras si nu ma supar eu cu una cu doua :)

Buuunnn... Ma zgiriie pe creier la fel ca miorlaiturile lui fica-mea aia mica, de imi vine sa ma dau cu capul de pereti... o anumita djina la care am alergie. Nu sint rea din fire, sint pasnica asa ca nu am zis nimic... ,ai da' am asa o reactie fizica la acea persoana. Am alergie la clor de obicei. Ma ustura ochii, mi se ia pielea de pe miini, fara sa ating si ma ustura nasul. Ei bine, aceeasi reactie mi-o provoaca si acea persoana, pe cuvint. SI este peste tot, la orice ora din zi si din noapte, se baga in toate subiectele, si pe linga ele.... offf... cred ca s-a multiplicat si s-a clonat ca sa enerveze lumea...

si mi-am luat o pauza, am taiat si internetul de acasa numai ca sa nu ma tenteze sa mai intru pe DC, sa ies afara, in parc cu fetele si sa nu mai uit sa le fac dinner :)) Si chiar si la munca m-am autopedepsit si le-am spus celor de la IT sa imi bage sonic wallul la DC. SI am crezut ca scap de adictie(Roxi, stai linistita, ca si eu te iubesc!) Si nu am scapat si uite ca intru pe DC pe linga Sonic Wallul ala, pe default

Na, sper ca m-am explicat destul si cu amanunt ca sa nu se simta nimeni aiurea, inclusiv eu. Scandinavii imi asigura azil si protectie impotriva djinei unde nu a intrat niciodata. Thank you, thank you very much!

Now... vorbind cu Viku mi-a spus ceva de poze de la inceput...de albumul scandinav pe care il trecusem cu vederea. Si l-am vazut in poze pe Yanku abea azi dimineata! Si nu va spun cit de mirata am fost... Pai eu mi-l inchipuiam altfel nu ashea barbat bine! Sincer, credeam ca este scund de tot, putin chel, cu parul blond roscat si slabut...

Iren, cum sa fiu suparata pe tine draga? Nu sintem noi prietene si traseiste? Imi esti draga-draga!
Si Veve... tocmai pe tine?... Chiar treaba aia cu atestatul mi-a placut, ca mi-a asigurat shedere temporara legala

Acum, ca mi-am terminat cafeaua, ma duc la munca pina nu ma dau astia afara.
aaaa... si am uitat sa dau de baut, asa ca va las sticla sa va cinstiti singuri si ma intorc sa ridic nota de plata dupa... ca mi-am luat masina si vreau sa imi mearga bine... Un Chrysler Intrepid de 2000, nu ceva fancy dar merge si asta asa la purtare. Deci, o noua aditie la familia noastra!

Alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

Helau si bonjour!

Lilanda, merci mult, mult de urari, asa-i cum spui, am facut deja 4 ani, am avutara party mare cu 14 cupii la scoala unde s-a cantat si s-a dantzuit serios, apoi a urmat alt party de Mother's Day, Lorelei s-a nascut chiar de ziua mamei ! Cel mai frumos cadou al meu vreodata!

In WE am fost la unul din restaurantele noastre preferate la cererea ei, am mancat printre altele si ratza cu portocale apoi la sfarstit cand a intrebat-o frantzuzul pe sarbatorita noastra daca i-a placut, cea mica a raspuns tare si clar in doua limbi oficiale ca NU, de ne-am rosit cu tatzii ca la prima intalnire!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

mama denaturata ce sint weekendul asta le-am luat fetelor niste adidasi cu rotite dedesubtca m-au biriit vreo luna la cap ca sint cool... offf... cool pe naiba, sa isi sparga capul nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Albitzo, sa-ti traiasca dulcica mica si carliontata!
Sa ne scrii mai des despre ea. Sint sigura ca spune o multime de dragalasenii si inventeaza o alta multime de pozne.

Io ma duc la munca, e luni dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

adusca, La Multi Ani !, sanatate si tot ce-ti doresti tu acolo... pe linga casa...

Popor scandinav, rogu-va sa pastrati si pt mine oaresce beutura, ca io nu's in stare zilele astea. Am niscaiva www.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=5&TOPIC_ID=64897#1689349" target="_blank">probleme si e musai sa le rezolv...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Now... vorbind cu Viku mi-a spus ceva de poze de la inceput...de albumul scandinav pe care il trecusem cu vederea. Si l-am vazut in poze pe Yanku abea azi dimineata! Si nu va spun cit de mirata am fost... Pai eu mi-l inchipuiam altfel nu ashea barbat bine! Sincer, credeam ca este scund de tot, putin chel, cu parul blond roscat si slabut...

Ori te-ai uitat la alte poze,ori imi pun probleme serioase asupra gustului tau in materie de barbatiThank anyway

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Carmen,hai ca am citit de Ana si ma bag si eu in seama,ca doar lucrez ca pedagog
Sa iti dau citeva idei,acu nu e musai sa mearga,dar poti incerca.Vad ca ai aplicat toate metodele descrise cu atita dragoste in carti.Iaca ,rezultatul nu e cum ar trebui.Eu am observat,de cind lucrez cu copii,ca nu exista metoda pe pamint care sa functioneze in general la toti copii.Fiecare copil e unic si noi trebuie sa ne adaptam in functie de personalitatea fiecaruia.Dar sa-ti zic cum fac eu cu copii afurisiti,ca am citiva la servici pe care i-as bate non stop,dar nu poci ca n-am voie.
Metoda unu:la o intrebare,sa da un raspuns.Nu-i lasi posibilitatea de negociere.Asta e replica mea preferata:Ai pus o intrebare?Ai primit un raspuns!!!Ok,pasi pusi!Copii sint experti in negocieri,si nu trebuie incurajati,pentru ca ne halesc pe paine dupa.
Metoda doi:atentie la tonul vocii.Am remarcat ca fac un rahat daca ridic tonul.Trebuie mentinuta o voce egala,dar hotarita.La ridicarea tonului copii reactioneaza defensiv automat,si ori urla ei mai tare,ori se incapatineaza sa-ti arate ca ei hotarasc de fapt.
Metoda trei:pedepse consecvente si tot ne-negociabile.Daca fac vreo timpenie,le interzic pret de o saptamina accesul la ce le place mai mult(la mine la munca e variat,unii adora calculatoru,le tai calculatoru.Altii adora sa joace ping pong,le tai asta,etc!.
Metoda patru:io pot sa-mi dau demisia,hahhaha!.Ca mamici nu putem in veci sa ne dam demisia,ata ete!
Stai ca ma mai gindesc si revin.
Restu poienitei,v-am zis ca nu mai intru pin'la Eurovizion,da m-am sucit!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

quote:
Originally posted by yank

quote:
Originally posted by Alyssa

Ori te-ai uitat la alte poze,ori imi pun probleme serioase asupra gustului tau in materie de barbatiThank anyway

Life`s a bitch and then you die

Asta mi-a placut!Da nu ma riz de mata,conu Iancu,ca si io zic ca esti barbat bine!Ce dreac,parca Einstein nu a fost frumos?Ha?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

io-s pe dinafara, am fost plecati din oras vreo 3 zile...fara net si alte alea...asa ca va spun doar ca am fost pana in capitala-scurt, ca sa nu ne plictisim , apoi la sinaia, busteni-sabinutz te-am salutat pe toate stradutele de acolo-si va dau doar trimiteri catre poze si poze, explicatiile daca necesita, vor urma.

albico, o pupam cu drag pe lorelai si pe parintii ei, va dorim sa va bucurati mereu de scumpa voastra si sa va traiasca!

pe restul va pumpez la gamada si revin dupa ce-mi revin.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Yankule la tine este combinatie rara... ca ma uitam asa la muschii tai si aspect mucho-man si ma gindeam si la inima ta care nu te-a lasat sa lasi un pui de porumbel afara...

Mergi la inceput