Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Sarumina Rayu, am retinut. Simt cum ma cuprinde amocu'

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Yankule la tine este combinatie rara... ca ma uitam asa la muschii tai si aspect mucho-man si ma gindeam si la inima ta care nu te-a lasat sa lasi un pui de porumbel afara...

Sint matahala aia din The Green Mile in varianta jidaneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

salut copii! am venit doar sa va salut....sunt franta...am lucrat azi 12 ore la job si cand am venit acasa, casa era prastie, nici nu mai zic...si mai am o droaie...
Vikinga, am ras de m-am spart de propunerile tale, am crezut ca nu vad bine

Alyssa, ma bucur ca esti bine, Sa stapanesti sanatoasa masinuta. Si bine ai facut ca le-ai luat la fete chestii cool, las', ca io stiu ce inseamna sa marai cateva luni dupa chestii, copil fiind, sa nu primesti si sa ramai frustrat...bine ca poti...

hai, va pup pe toti si va doresc noapte buna!
Roxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by Rayuela

Carmen,hai ca am citit de Ana si ma bag si eu in seama,ca doar lucrez ca pedagog
Sa iti dau citeva idei,acu nu e musai sa mearga,dar poti incerca.Vad ca ai aplicat toate metodele descrise cu atita dragoste in carti.Iaca ,rezultatul nu e cum ar trebui.Eu am observat,de cind lucrez cu copii,ca nu exista metoda pe pamint care sa functioneze in general la toti copii.Fiecare copil e unic si noi trebuie sa ne adaptam in functie de personalitatea fiecaruia.Dar sa-ti zic cum fac eu cu copii afurisiti,ca am citiva la servici pe care i-as bate non stop,dar nu poci ca n-am voie.
Metoda unu:la o intrebare,sa da un raspuns.Nu-i lasi posibilitatea de negociere.Asta e replica mea preferata:Ai pus o intrebare?Ai primit un raspuns!!!Ok,pasi pusi!Copii sint experti in negocieri,si nu trebuie incurajati,pentru ca ne halesc pe paine dupa.
Metoda doi:atentie la tonul vocii.Am remarcat ca fac un rahat daca ridic tonul.Trebuie mentinuta o voce egala,dar hotarita.La ridicarea tonului copii reactioneaza defensiv automat,si ori urla ei mai tare,ori se incapatineaza sa-ti arate ca ei hotarasc de fapt.
Metoda trei:pedepse consecvente si tot ne-negociabile.Daca fac vreo timpenie,le interzic pret de o saptamina accesul la ce le place mai mult(la mine la munca e variat,unii adora calculatoru,le tai calculatoru.Altii adora sa joace ping pong,le tai asta,etc!.
Metoda patru:io pot sa-mi dau demisia,hahhaha!.Ca mamici nu putem in veci sa ne dam demisia,ata ete!
Stai ca ma mai gindesc si revin.
Restu poienitei,v-am zis ca nu mai intru pin'la Eurovizion,da m-am sucit!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

moamaaaaaaa rayu pe pamant ca bine zici, auzi dar la fiintele astea doua, alde a ta si alde a mea, cum frate sa procedam , ca sincer ar trebui sa stau cu manualul in mana clipa de clipa...of, of, mey, mey
bai de uei, cand e ieurovizoinul ca io sunt pa si la gara cu astea, niciodata nu sunt pe faza
te duci la da vinci code, vazusi ca e cu preferatii nostrii, renoul si tatou...cica vineri e premiera.

Lena si t-rex Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

aaah, mie-mi spuneti??
Carmen, Sofia ma bate, intelegi?
Cum nu-i convine ceva imi zice: esti o rea, rea..si imi trage una.

si a escaladat asta la maxim acuma ca a fost din nou bolnava....daca nu ma vede langa ea cand se trezeste ma cauta prin casa strigand: reaoooooooooooooo, si cu palma ridicata.

de obicei schimb vorba etc ec....
da tare rasfatat copil mai am si eu:(((

auzi Rayu, e mai simplu cand nu-s ai tai:))

Doruletz, cred ca nu plecam la nici un Busteni.
Miha...pai asa...pleci pe drumuri cand eu nu-s acolo......

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

ca ale mele amazoane nu are nimeni, sigur!... ce sa pui mina pe vreunu? pai fuge de maninca pamintul oricare om normal cind vede nebuneala de la noi de acasa!
da' si mie imi place si le cint in struna de parca sintem trei copiii fara minte!
Administratora de la bloc mi-a spus ca trebuie batute din cind in cind. I-am spus ca eu nu le educ asa. Uneori imi vine sa ma dau cu capu de pereti dar masuri din alea nu asi lua pentru nimic in lume!
Las' sa fie ele amazoane si stapine pe ele... offf... cind ma gindesc ca o sa am doua adolescente de trunit in acelasi timp ma ia bitzu :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Am uitat sa mentionez ca metodele de la servici nu functioneaza cu Bubu
Lena,nici o sansa,io-s pedagog cu copii altora,da cu al meu sint varza!
Si am mai tras io o concluzie inteleapta.Domle,copii astia e din cale'afara de rasfatati!asta e problema,the big problema!Sint obisnuiti sa fie serviti,cocolositi,intrebati,vai mami,vrei lapte sau ceai,sau poate vrei un bonbon,da mami,vrea fetitza Pisicile aristocrate,sigur,pune mami Pisicile aristocrate,vrea puiu meu papushica,ia mami papushica(astea sint secvente din mamarayu fatza cu Reactiunea Bubu)...aualeo,ca maica-mea si taica-miu ridicau numa o sprinceana...ca de batut nu m-au batut niciodata...da intepeneam cind vedeam sprinceana aia zburlita nene!
Eh..hai ca am chef de taclale,care mai e prin zona?

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rayu, io sunt in zona si cu aceeasi problema.

ma gandesc asa..oare e din cauza ca ne e noua mai comod sa le facem pe plac? in loc sa ne jucam noi mai mult cu odraslele..sa le citim, sa confectionam jucarii etc etc....le facem pe plac si ei se mai descurca nitel singuri...cel putin eu asa ma simt de fiecare data cand am ceva de facut...o plantez pe Sofia la vreaun lego, puzzle sau aristocrate...si-mi vad de treaba...pana la un moment in care eu nu termin ce-am de facut(nu ma refer la bucatereala ,ca acolo o iau cu mine, e deja mare si stie sa se fereeasca,ma refer la hartogaraie)...asa, deci eu nu termin, dar ranbarea ei se termina..si ma cheama..si eu nu vin...si iar scenariul ala cu reaooooooooo etc etc.
hm.................

edit sa mai spun ca in momentele in care ma joc eu cu ea nu are nici o problema, e ingeras.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

carmen, ana a gasit punctul vostru slab ("sa vezi ca tot eu o sa castig") si apasa acolo pana doare.
nu mai stiu de ce ati abandonat ideea gradinitei, din cauza imbolnavirilor repetate? poate reconsideri ideea de a merge din nou la gradi.

la mine au mers cateva metode: una - o ciocaneam cu degetul in crestet, ca si cum as fi batut la o usa, si ziceam incet: "cine esti? tu nu esti fata mea! eu aveam un copil cuminte, pe tine nu te cunosc. eu plec acum din camera si sper sa o regasesc pe fata mea curand".

a doua - stiu ca asupra copiilor nostri au autoritate alti membri ai familiei (fratele, o cumnata, o bunica). pe ei nu vrea sa ii supere cu nici un chip. am vorbit cu ei sa ii spuna din cand in cand ca trebuie sa asculti in primul rand de parinti, ca trebuie sa ceri voie parintilor sa faci ceva, sa mergi undeva etc.

a treia (multumesc, lexi) - care nu prea se poate aplica la voi in familie - ii vorbesc cu ton normal, dar in engleza. nu stiu de ce, dar merge intotdeauna

poate iti faci timp sa mergi la colocviul asta, sigur aclo poti pune intrebari, poti afla lucruri interesante, poate chiar sa cunosti un psiholog.

te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

rayu, hai la un ciat!

Mergi la inceput