Scandinavii stiu DC... (115)
Raspunsuri - Pagina 12
Rayuela spune:
Exact,asta e ideea,sintem mult mai comozi si mai lenesi.Imi aduc aminte ca taica-miu se juca in nestire cu noi,facea ca toate alea,ne cinta,ne povestea din copilaria lui,ne cara pe la meciuri de fotbal calare pe umeri...
Eh...
Da haideti sa lasam copii ,abia ce s-au culcat ,gata,nani nani!
Intrebarea este:cu cine votam simbata?(doruletu cu Croatia,e deja stiut)Si care o sa fie online?ca anu trecut ne-am distrat bine de tot,mai stiti,poienari?Ce chefuiala am tras aici in poiana?
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
arborico,viu,unde?Ca cica sint singuru user online
Sabina spune:
la discutii generale rayu
io-s acolo
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Sabina spune:
nu, la calatoriile sufletului, de la alege un canal, in dreapta, sunt cu arborela vad
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
ce faci arboriko?
Rayuela spune:
arborelule,pai ma chemi pe ciat si nu zici nimica bre?
arboria spune:
rayu, e ciudat rrrau ciatu asta! pana la urma m-am stabilit la generale, cu cl si flori76, ca disperata, zisa dispe, nu a mai stat.
vreti sa intram numa' la chatu de la scandinavi?
io acuma ma duc sa deschid un subiect la know how, despre chat.
m-ajutati? vin cu linkul imediat
edit: aveti legatura
iren spune:
Ziua buna, lume!
Io am avut ieri o zi de rahat, incepind de la ora 6, cin a sunat telefonu, shi pina cind m-am culcat, mama ma'sii!
Am cautat ieri pentru mama o garsoniera in Bucureshti la pretz decent, n-am gasit, neam! Frate, hraparetzi rau romanii, toata lumea vrea bani pe degeaba!...Acu m-am limitat la o camera cu kirie pt mama, unde gasesc, habar n-am, am dat anuntz pe forum, da n-am mari sperantze...shi e o vreme de kk shi ma doare capu, nah, c-am inceput bine saptamina!
Va tzoc tzoc shi sper sa va mearga mai bine decit mie
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
AlbaIulia spune:
Arborel si Mihaela multumim frumos de urari , fericire si sanatate si voua si gagalicelor voastre de toate varstele si puneti mai multe poze!
La noi la serviciu e nebunie curata viu dimineata si daca plec seara e lucru mare, ma gandesc serios la o rocada ca sincer o iau razna !
Sa aveti o zi de vis
http://community.webshots.com/user/albaiulia101
Pegasis spune:
Rayu, la asta cu pedagog/psiholog bun pt altii da' nu pt odrasla proprie cred ca putem s-o trecem la capitolul axiome. Ce-am povestit eu acolo sint lucruri care se intimpla de vreo 6-7 luni incoace, crede-ma ca am incercat cam tot ce stiam si cam tot ce-am citit prin carti. Stai asa, nu te relaxa ca nici nu stii ce te asteapta...
arborique, esti totala. In seara asta chiar i-am facut Anei chestia asta (incerca s-o ia pe aratura din nou, da' n-am lasat-o...), s-a uitat bietu' copil la mine cu niste ochi mari (cam asa ) si mi-a spus "mami,, tu cu cine vorbesti acolo? Nu-i nimeni la mine-n cap..." Na, mai zi ceva... Da' azi a fost cuminte, serios. Si cind a venit din parc mi-a adus o floare si mi-a spus ca ma iubeste si sa nu mai fiu suparata... Si n-a vrut sa se culce pina n-a venit si ta'su sa-l pupe si sa-i spuna ce fata cuminte a fost. Offf... Oare cit o dura?
Sabina, de tine nu zic nimic . Tu esti prea buna la suflet si Sofia s-a prins ca-i rost de boiereala... (ce cuvint tembel am scris)
Nenea Iancu', mai e valabila chestia aia cu ideile inovatoare si finantarea moca? Eu zic sa infiintam o scoala de parinti, da' nu asa la seral sau ff, cursuri 7/7, minim 3 luni/an, ca uite e unii (asa ca mine) care nu prea le stie.... Facem si cursuri on-line daca e nevoie. Doamne, ce prostii spun la suparare.
Albita, La Multi Ani pt comoara ta! Sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Aaaa, ca mi-am adus aminte, vikule esti mortala! Imi si inchipui calendarul cu pricina atirnat in bucatarie, linga frigider..., eventual si cu autografe...
Ma scuzati daca nu se intelege nimic din ce-am scris. Nu prea ma mai pot concentra... virsta deh...
Si tot din categoria batrinete, haine grele - ce s-a intimplat cu pianul lui Ana Maria? E tot pe/sub scari?
Si cica finala la Eurovision e pe 20 mai. Sa va vad daca bateti recordul de anul trecut
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)