Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

La multi ani Adusca!!

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Doruletz, vin cu vesti noi.Daca mai vrea soacra-ta la pensiune, exista una chiar in Sibiu, unde patroana-i frantuzoaica.Stiu din surse sigure.Am citit ca veniti si voi in Ro, chiar m-as bucura daca mi-ati face o vizita.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Adusca, sa ne traiesti!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aduscaaaaaaa,hepi barzdei!Hai lasa furtunu' ala si baga damingeana aici la noi!Io aduc cupele sa vaza lumea ce stylati suntem bre:))Dej' "la multi ani",sa fii fericita,mereu la fel de tanara si iumbita!
Lilu,nu-l astept pe yanku sa-mi frece nessu,nooooo;doar il frec io pi el....la melodie
Irenu,si mie-mi placu Jerry Maguire ala,acu' o suta de ani cand il vazui;daca-ti placu ala,cred ca ti-ar place si "two for the money" cu Al Pacino;io aseara statui pan' la unu la Derailed (cu Jen Aniston)...ea n-are cine stie ce prestatie fabuloasa;oricum,e un alt gen de rol,care nu i se potriveste la fel de bine parca,da' filmuletu' merita vazut.
V-am pupat din mers!Ma'c la o amica venita din romanika,sa-mi iau cartusu de KentOne ...

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

morrrrrrrrrrrrrr, ,ma doare migrenaaaaaaaaa.

nu va dau nimic de beut ca nu mai am, na.

am beutura in pravalie pt tot cartieru' si io az' am ramas fara, rusine sa-mi fie, urlau cheflii dupa bere de auzea tot satu'.

degeaba le-am bagat sub nas lichior de ciocolata si tuica de Buzau, tat lume' vroia bere, si bere ioc.

sper sa nu fiti si voi la fel de sclifositi c-am pus-o.

hai ca va pupa babusca, multumesc de urari.

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Io ma abonez la tuica de Buzau... si dau un tzuc ca poate te lkasa migrena!

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir....
adusca, noi nu sintem, bre, sclifositi Io, de igzemplu, ma tratez acu' c-un armagnac (care-mi zice si mie diferenta dintre cognac si armagnac??), fiindca din cauza ca nu venisi la timp cu atentia (asa ceva ) o trebuit sa ies in gradina si sa smulg doi metri liniari de buruieni...is defecta, amu'!!!! Da' in contrapartida, am forma ...fizica, adica
Irimelu', mai ai elucubratiile alea din tinerete, ca io as vrea sa le vaz!!!!
Pe aici se scrie ca juma' de milioan de pasari trebe ucise in Romania, din cauza ca se descoperi focar de gripa aviara H5N1 ...si ca Ayaan Hirsi Ali ar putea pierde scaunul parlamentar (holandez) ca cica o mintit autoritatile in legatura cu cererea de azil!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

La multi ani Adusca Las' ca facem plinu de bere nemtzeasca macar asa virtual sa racorim poiana ca-i canicula pe la noi:)Lil' da ai gradina mare mai acolo in tara aia "scumpa si veche":) Mi-e dor de IlieSi felicitari de ziua mamicilor!! Tre sa ne cinstim Azi am avut o zi minunata, italianu' meu a fost super sotz model, cafea in pat de dimineata, grija de bb dimineata, plus cadou o geanta de invirtit cu mindrie pe la ZZ. Colectia noua de vara de la Vuitton e chiar frumoasa, e alba simpla cu baretele crem, foarte frumoasa prin simplitate, nu iese in evidenta asa agresiv ca celelalte de la firma asta. Lil' se poarta acu la posete pielea usor lacuita asa? Plus ieri inca un cadou cu totul si cu totul deosebit, Alice stieeee. Yankule greu tare de concurat cu italianu pe toate fronturile e de topMai vin dupa ce-l culc pe Aldito bandito, e 10.30 si inca are energie maximaaVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

copkii, e groasa!!!...acu 20 de minute, in timp ce calcam camasa sotului meu pentru maine, am avut o revelatziune si anume: cre ca totusi io am suparat-o pe Alyssa! Cu glumele mele de blonda oxigenata cu perhidrol! m-am distrat de greseala ei (a spus acu vreo 2 pagini ca e "adicata" de DC si-am dat niste exemple "relevante" din viata proprie, de parca interesau ele pe cineva) , dar am facut-o asa, din simpatie, n-am vrut sa fiu rea nici o secunda, io o iubesc pe Alyssa...pana maine, ma supun oprobiului public, veniti cu idei de pedepse si careva sa-i spuna Alyssei ca regret amarnic, eu nu mai pot deoarece am avut dezlegare doar la un mesaj in seara asta pe DC si deja am scris 2 .
Va rog iertati-ma voi pentru Alyssa si aduceti-o inapoi!

si distractie placuta in continuare, pe curand,
Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Hai mai ca ma omoara Alice cind intra si o vedea ce-am facut:) Am zis si io asa, da' sincer nu e nika asa de grav. E doar un biziit de musca atita tot, si Lena stie de ce zumzait vorbescDa' Alice e tataroaica din aia involburata si cind e siciita asa de muste bete da sa arunce cu tot dupa ele si mai bine ne calmam ca sa pastram si noi aparentele de doamne bineNu-i vb de tine Roxa boxa si nici de altcineva de pe aici. Anyway mai zic odata grav nu e mai deloc, cum ziceam ne calmam ca sa ne mentinem doamne mey atita totVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput