Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Mey scandinavii-s cei mai cool, normal ca a suparat-o altcineva. Irenu tu nu pui la inima kkturi proaspete intimplate pe acolo in suburbii da? Te pupVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by vikinga

Mey scandinavii-s cei mai cool, normal ca a suparat-o altcineva. Irenu tu nu pui la inima kkturi proaspete intimplate pe acolo in suburbii da? Te pup

Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Pe cine ce a suparato ca m-ati pierdut!Iren,pe tine bre? Cine? Ciorapii Sabinei? sau Boxa?
Io-s high,da rau Cred ca imi revin numai intr-un fel...da nu a-ti vrea sa stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Alyssa,te-am suparat eu c-am zis c-ai prea mult?Intre scandinavi e-un lucru laudabil...speram ca nu!
Yk,nu'j in ce land ti-o falfai,da' mai respira,son!Macar cat sa ragai bulele de la Moetu ala...
Io azi sufar de somn cronic si de dimineata m-abureste jidanu' cu-n ness;am zis ca mi-l frec singurica si tot dijeaba;sa te mai bazezi pe ajutoru' lor la batranete...Tztztz!
Somn lin!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

ati transformat pagina asta in ciat, vad io

apropo, merge chat-ul asta din stanga paginii, nu mai trebe sa intram intai in "toate forumurile".

da' ce folos ca merge, daca nu e nimeni?

lil' si lena, m-au prins rau paginile alea de design, de care ati pomenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

buna dimineata hepi pipal!

Veve, te-as fi servit io c-o cafelutza buna, dar ti s-ar fi lungit urekile daca asteptai sa se faca la mine dimieatza...

Yank, doar nu crezi c-am baut carbid s-o supar io pe Alyssa (ca de ea e vorba) sau ca-mi aprinz singura paie-n peruca si ma incumet la Iren

Sigur nu scandinavii au suparat-o pe Alyssa, dar nici nu stiu ce-ar fi putut sa fie deoarece ieri seara (la mine) io faceam nu stateam pe DC cum ar fi fost normal dealtfel , dar eram prastie de oboseala...

azi merg sa-mi vad bunica si revin dupa amiaza!

have a niiiiice day, all of you!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB spune:

quote:
Originally posted by arboria

ati transformat pagina asta in ciat, vad io

apropo, merge chat-ul asta din stanga paginii, nu mai trebe sa intram intai in "toate forumurile".

da' ce folos ca merge, daca nu e nimeni?

lil' si lena, m-au prins rau paginile alea de design, de care ati pomenit.

Mey daca nu folosesti trompeta sa strigi adunarea, vezi ce patesti???

Alyssa...

eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)

ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonjurica si ....La Multi Aaaaani, adusca!!!! Sa fii sanatoasa si sa te apuce batrinetile fericita si cu mintea brici, cum e acum
Hehe, mai nu ma provocati cu Danish Designu', ca is in stare sa va povestesc doua zile despre el. De alftel brandul cel mai luxos (din lume) pentru aparatura electronica este www.bang-olufsen.com/web2/systems/overview.asp?section=systems&sub=tv" target="_blank">Bang &Olufsen, cu care sigur ati dat nas in nas prin diverse capitale ale lumii...la ei un televizor costa cit o masina!!! Muzeul de arta moderna din New York are 90% exponate Danish Design!!! Designeru' sef de la Ikea e danez!! Mie cel mai mult imi place www.georgjensen.com/gj/flash/brand/brandPage.html" target="_blank">Georg Jensen Cit despre bucatarii, poftim exemplu www.svane.com/" target="_blank">acilea...gaaaataaa, pun frina!
Sabina, mie personal mi-a placut tare mult poza aia; are impact artistic...Pentru mine, si spatiul "gol", aparent nefolosit are semnificatie...emfazeaza foarte bine lantul si floarea...parerea mea, desigur!!!
Aaaa, pai mai Veve, tu-l astepti pe yank sa-ti frece nessu'??? Abureala !! (nuuu de abusor)...si btw, yank, mie-mi plac papucii de la esprite
Hai va pup...daca nu vine adusca in 10 minute cu atentia , io ma duc in gradina [emoticon cu lopata]...

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dupa indelungi ashteptari- cauzate de zombiesmul care se manifesta la mine dupa 11 noaptea- reushiram sa vdedem pe dvd minunatul film Jerry Maguire, cu Tom Cruise shi Rene Zwg. Foooorte mijto, decit ca nu avea subtitrare decit in spaniola, pe care n-am pus-o, iar sunetul a trebuit sa-l dam mititel, ca era doo noaptea, asha ca mare lucru n-am intzeles din cauza ploii care era cu bulbuci, shi rapaia de mama focului. Cin s-a treminat filmu, s-a terminat shi ploaia, da am vazut ca avea happy end
Vad c-am devenit spaima DC-ului, sau cum?
Pupiloi la scandinavi, noroc de voi, ca altfel raminea pc-u asta inkis forever
Edit: LA MULTZI ANI, ADUSCUUUU!!!!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

'na seara, poiana! Am revenit! Am avut probleme cu pisiul, dar se pare ca a fost doar o sincopa temporara din cauza de...praf...

Adusca, multi ani si multi bani, iar sanatate cit cuprinde! LMA!

Sabina, mi-a placut poza criticata...si pentru ca floarea e doar sugerata mi se pare mai expresiva ideea.

Iren, ce poftam mi-ai facut cu pateurile, mai ales cu feta...De cite ori ajung in Buc, nu uit sa maninc merdenele, preferatele mele.

Mooooama, Lil, m-ai lovit cu Dl. Jensen si designul de bijuterii....Pe vremea cind faceam elucubratii de desen (asta acum vreo 10 ani) imi propusese un prof sa ma apuc de design de bijuterii, dar n-a fost sa fie, asa ca am ramas cu dragostea in suflet. Simplitatea si eleganta cred ca spun cit mai mult in design, fie el de bijuterii sau de interior. E suberb Jensen! O sa ma uit la mina lui Audrey Tatoo in Da Vinci Code , poate vad si bratara...

Acum gindindu-ma, mi se pare interesant cum calatorind/locuind intr-o anume tara, asta iti influenteaza cu mult gustul pentru design, culoare, etc...De cite ori merg in Tailanda ma intorc cu sete de galben, portocaliu, mov, mobila de ratan si lemn cu incrustatii de scoica, apoi dupa o perioada imi trece si revin la stilul zen si tonurile naturale. In tinerete eram pasionata de alb si negru, si chiar si acum cind calatoresc prin Europa tot in alb si negru imi vin ideile. Pentru mine idealul ar fi sa am mai multe camere pe care sa le decorez in stiluri diferite si asa poate mi-as potoli setea...

Restul lumii, la gratar?

Va pup si mai vin!

flori cele "Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea invat de la fiece trecator." R. W. Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

opaaa
iar e rost de bairam in poiana
La multi ani, adusca!, sa fii voioasa
si La multi ani, lilanda, pui de veve si sint sigura ca mai erau, deci le zic la multi ani cu sanatate la toti care s-au sarbatorit de vreo luna incoace
ca de obicei, eu vin la strins sticlele de pe masa, de scurs nu poate fi vorba aici in poiana, slaba nadejde sa mai ramina ceva
mi-au placut mult pozele Sabinei, smekerasul lui Vik si albastrica lui doruletz
mai aveam neshte kestii in cap, dar s-au dus

Mergi la inceput