Scandinavii stiu DC... (115)
Raspunsuri - Pagina 6
yank spune:
Boxo,Esprit sux bre,aia e marca?Nici pe scrisoare n-as puneo.uita-te si tu dupa Brainconf
vikinga spune:
quote:Pai nu mi l-ai luat tu mey, SLu adik:)) Pe linga milion bonus asa. Si nasol rau ca nu-ti aduci aminte fu misto, cam baut dar e ok am filmat ehei de te-ar vedea rabinu' ala de nu-ti da voie nika:))Lena, Roxa merci de laude la geaca si jeansi si mie-mi plac, is de "firma" mahh. Da' sotzu nu iese cu mine daca-s asa:)) uraseste jeansii aia trash. Is prin zona ne mai auzim.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by yank
Viko,da ce cauti in SL-ul meu?Avem si prunc? Damn,ce repede ma misc!Life`s a bitch and then you die
AB spune:
Adusca tzuc dulce sa-ntineresti mey si tot ce-ti doresti sa ti-ntample Si cum io beu d-o saptamana... Sa beeeem
Lilutz si Lena nu mai vorbesc cu voi...decoratiuni interioare... oh D-ne, intre furnici si bebei si decoratiunile IKEA is prea bune... Lilutz aproposde de decorat si la voi tot ca la olandezi inclusiv bucataria e ornata ca un muzeu?
Sabinel refaci poza cu lantu? Vreau si io sa-nvat cevaaaa.. Si nu te mai plange ca esti grasunica, ca io fuuuuug.
Singuru lucru interesant de l-am facut a fost sa cetesc proiectul unei tipe despre oratoriile din Aix. Oratoriu pentru cine-i fletz ca mine, sunt statuetele acelea puse-n firide in orasele catolice. Se pare ca bisericile catolice dintodeauna avusera program, si cand erau inchise, lumea deschidea fereastra si se ruga la ele. D-asta se aprindeau seara si erau puse in intersectii . Din economie!
Si gata..trec in stand-by ca ma plictisesc si pe mine.
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!
Sabina spune:
Abusor...pai nu stiu daca voi reface poza cu lantul, ca e mai greau sa treaca inca odata pea-colo o tanti cu fsuta in patrate;-))
dar macar am sa tin minte sa incerc cat mai multe unghiuri pt a-mi ilustra ideea.
trebuie multa rabdare...si timp.dupa aia, si pozele rapide iti ies bine.
Exista si alt tip de poze..astea mai grafice asa.pe mine m-au atras la inceputuri, dar acu simt nevoia de idee tare, nu doar de combinatorica cromatica placuta ochiului.Astea gen Still life nu ma [prea atrag...eventual daca au tot asa, o idee clara.in spate.
m-ati omorat cu decoratiunile.Da mi=-emi plac in casa combinatiiintre vechi si nou, ce parere aveti?
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iren spune:
Io halesc pateuri cu brinza facute de mine, bre, ptiu, sa nu ma deoki! De fapt aluatu e luat de-a gata, de la magazin, deja intins, io numa l-am decupat shi am pus feta in patratzele
Viku, geaka mea e exact ca a ta, decit ca o idee mai inkisa la culoare N-am intzeles, pe Alyssa a suparat-o careva de aci, sau de pe forum? Sper ca nu-s io... Da o ca sa-i treaca
Sabina, ciorapi d-aia am shi io, sau cel putzin in genu ala, da nu-i iau ca am impresia ca ma fac pitica
Aduscu, te tzuc inca o data shi-tzi urez ani fericitzi in continuare, da-o ciorilor de tristetze!
Tre sa va zic cc ca la ZZ nu mai e de postat, prea e aglomerat, asha cevaaa
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune:
hihihi, Iren, mie mi se pare ca-mi fac picioare groase, deci pune-i cu incredre, scandurelo
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
iren spune:
Sabinelu, nu-i pun, ca latzesc imaginea
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
Sabina spune: