Scandinavii stiu DC... (115)
Raspunsuri - Pagina 5
roxana1974 spune:
Sabinelu, te-am vazut si in poza si pe tine si pe Sofia, tunsa scurt scurt . Si ce ciorapi haiosi ai!...m-am mai uitat de 15 ori la poza pozelor si nu ma prind, de ce e gresita? spune-ne, plizzz!!!
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
vikinga spune:
quote:Chiar aseara l-am vazut la stiri pe atacator, are doar 18 ani..de necrezut!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Originally posted by doruletz
lilanda, te rugasi bine azi? sper doar ca nu te rugasi pentru mine! Si nici nu-mi trimisasi mailu' ala cu adresele!cica in belgia un nebun furios (skin-head) si-a cumparat o pusca si a inceput sa vaneze oameni pe strada. P'aia care ii se pareau lui ca sunt straini. A ranit grav o turcoaica si a omorat o malianca si pe fetita (alba) pe care o plimba (era baby-sitter). www.lexpress.fr/info/quotidien/actu.asp?id=3748" target="_blank">Asa cevaaa.... mai viu io
Sabina spune:
pai 20% din spatiu e inutil, si cadrajul ar fi trebuit sa fie vertical, ca sa fie planta mai bine evidentiata, si ideea de trecere brusca mai clara, adica ochiu sa se concentreze pe planta, si deodata, surpriza, apare lantul acolo.
;-))
eh, compozitia am invatat-o in atatia ani de zile...si inca nu stiu...doar n-o sa fiu la acelasi nivel in foto dupa 4 luni.
;-)))
ma bucur ca-ti plac ciorapii;))) da io-s grasaaa:((((fusta aia curgea pe mine acu un an.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
vikinga spune:
Sabinelu si mie-mi placu poza criticata, da' nu o gasesc pe aia cu ciorapii:)Lena cuscra pe unde esti, ia sa pun o poza cu ginerelul in fitze de fitze, ca sa vezi ca mai e un pas pina la avionu' promis Freyei:) Ete aiciCu Alyssa am vb la telefon, cica a enervat-o cineva aici si-si ia o pauza de 10 zile, da eu-s miensuta ca luni e inapoi pe DCUn chat ceva aziEdit sa-i zic Lilutzei sa lasa gradinaritul ca vine ploaia, p'aici e nasol doar vintul nu bate. Asa ca tot un gratarel fuga:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Sabina spune:
http://www.treklens.com/workshops/139114/photo21160.htm
cu ciorapii:))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
lena spune:
uite si eu pe-aici, am fost in oras la cumparaturi, ca e soare si frumos, cu Marisol si fetele sud-americane, m-a luat durerea de cap de la limbaritza lor, dar fete faine oricum ;)))...bauram un capucino si cu o apa alaturi, ca italienii, asa le-am zis eu si le-a placut ideea de mama-mama si am stat sa privim pe corso cum iesise lumea la plimbarica.
vik m-ai omorat ce gecutza rosie ai de piele, cooooool si blugii imi plac bine nu mai zic de fii'tu.
daaaaa mey faza cu tipul de 18 ani de la Antwerpen e de groaza, cert este ca azi comentau unii mai tinerei la radio aici ca ccc cica ar merita unii sa pateasca la fel...asa ceva
lilanda super cool site-ul ala, sa stii ca si olandezii sunt mari amatori de decoratiuni interioare...mie una imi place www.iittala.com/designor/web/iittalacom.nsf/pages/9D6501E94809F2DAC225707D002FB33A?opendocument" target="_blank">iittala foarte mult, in fine finlandezii imi plac si la arhitectura si la mobila, la multe.
poate trec mai pe seara prin poienitz, acu mergem la un gratar
distractie maxima la tot poporul
Lena si t-rex Freya
Sabina spune:
eu n-am comentat pana acu...din motive personale de groaza, cea mai buna prietena a mea e la Anvers....
adusca spune:
am inceput sa primesc urari, dupa nenea iancu am mai primit in mail exact una de acel gen:
"A spui ca miine faci niste ani,foarte bine,daca nu simti in aer miros de coliva, daca nu ti se pare ca auzi sursur suav de clopot, daca nu simti in nari miros de scindura verde de brad, daca nu auzi norii cum trec, ori oala in clocot....atunci e BINE,...sigur esti inca printre noi...
HA-HA-HA"
faza e ca le siiiiiiiiimt, asa cevaaaaaaa
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
roxana1974 spune:
Moaaama Vik, ce geaca misto ai! Curat! Sa-mi moara toti gandacii de nu! Mai si copkil, e cool rau, ca maicasa ... btw ce-as mai fi mers si eu la un shopping mic asa pe la Esprit ala din background...
pupicei doamnelor si domnilor,
Roxa-boxa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...