Scandinavii stiu DC... (115)
Raspunsuri - Pagina 4
yank spune:
quote:
Originally posted by aduscaquote:
Originally posted by lilanda
adusco, nu ne mai fierbe bre atita...cind ridicam paharu???
lil, numa' maine nu-i poimaine, uof, si schimb si prefixul, insa scleroza e instalata de mult
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
bine ar fi fost daca numai scleroza bre... La multi ani,btw,sanatate si virtute,sa iti traiasca buticu sa faca vanzare,sa sari de 100 euroi / zi,sa iti traiasca fii-tu,sa termine scoala in Canada si college-ul la Harvard ca sa nu trebuiasca sa vand banane vreodata,sa ai un an plin,multa bucurie si orgasme multiple.Love you...in felul meu
vikinga spune:
Haha Alice ai avut haz, pai la politista aia m-as preda si eu bineinteles ma dau acolo hartuita sexual de un jidan si i-l arat cu degeteu pe inculpat ete asa sa nu pice norocul pe cuceritorul Yank:))Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
yank spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Haha Alice ai avut haz, pai la politista aia m-as preda si eu bineinteles ma dau acolo hartuita sexual de un jidan si i-l arat cu degeteu pe inculpat ete asa sa nu pice norocul pe cuceritorul Yank:))
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Cred eu va "vi-o luati amandoua"
Rayuela spune:
bey,ce-i balamucu asta in poiana?
Unde e ciatu?Vreau si io la vrajeala
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
Rayuela spune:
Cind viu si io in poiana,se sparge chefu!
Ma duc,mai viu la Eurovizion ,atit!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
roxana1974 spune:
curat dezmatz coane Fanica!
... pana nu ma trezesc nu zic nimic in afar de buna dimineatza si s-avetzi o zi cel putin la fel de insorita cum e a mea aici la Koloszvar!
R-b
Sabina spune:
bre...data viitoare ziua, da? ca am avut scandal:))))
muah....shine on,shine on..www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo138839.htm" target="_blank">break on through.....
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Idora spune:
Sabina, vad ca pe langa muzica te pricepi si la arta fotografierii
------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.
În vremuri ale minciunii universale, a spune adevărul este un act revoluționar(George Orwell)
poze
Liseberg-Göteborg
lilanda spune:
'Neatza
Aaaa, deci miine ii poimiine ...adusca, scosesi vinu' din pivnita??? Prin Scandinavia ii dezmat total la schimbare de prefixe, asa ca io ma pregatesc (numa' sa nu uiti de noi )
doruletz, iti trimesei, bre, linku' pe una din adresele tale, pe care sigur n-o citesti...cred ca pe aia de pe wanadoo, ori asa ceva. Uite si aici o pagina cu www.danskdesign.nu/advanced_search_result.php?currency=EUR&keywords=Georg Jensen" target="_blank">danish design si cu..preturile :-))(aia de ti-am trimis-o e ...arta curata!!!)
Sabina...suuuuuper poza!!!
Rayu....pai la ora aia pe ciat, doar pe americani sa-i prinzi...ori pe cuscra-ta
Io ieri fusei la gratare si berici, asa ca abia azi imi fac gind, sa merg in gradina .... ori nu???
Pupi...
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
Sabina spune:
maine bem! maine bem!!!
azi am fost dimineata la o www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo139114.htm" target="_blank">cununie civila
;-)
daca va uitati la sectiunea workshop ma vedeti si pe mine pe-acolo;-0)
mersi idora de complimnt..da n-as putea sa zic ca ma p[ricep.Tocmai ce-am primit o critica de la un prieten super fotograf..care mi-a aratat cat de gresita e poza aia:)))))
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.