Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyssa spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Salut!

...cat umor, cata ironie, cata autoflagelare pe-aici! Cred ca nu mai fac fata. Am obosit. Plec. Mi-am gasit un job in politie!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

aaaauuuuu... Vikule acum sa te vad ca Yanku sigur se duce si se preda pentru vreo fapta ce nu a comis-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

quote:

Salut!

...cat umor, cata ironie, cata autoflagelare pe-aici! Cred ca nu mai fac fata. Am obosit. Plec. Mi-am gasit un job in politie!

aaaauuuuu... Vikule acum sa te vad ca Yanku sigur se duce si se preda pentru vreo fapta ce nu a comis-o

Tu maci ,Alyssa?Ti declaram poienara cu-atestat!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Tzuni, pozele de la semnatura ta is din excursia aia cu peripetii la intoarcere? Frumooooooos... a meritat...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

quote:

Salut!

Alyssa, cool! M-ai spart! Nebunatico!

Tzuni, asa...nu te intorci putin, ca io vreau sa vad ce ai in buzunarul din spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

lilanda, te rugasi bine azi? sper doar ca nu te rugasi pentru mine! Si nici nu-mi trimisasi mailu' ala cu adresele!

cica in belgia un nebun furios (skin-head) si-a cumparat o pusca si a inceput sa vaneze oameni pe strada. P'aia care ii se pareau lui ca sunt straini. A ranit grav o turcoaica si a omorat o malianca si pe fetita (alba) pe care o plimba (era baby-sitter). www.lexpress.fr/info/quotidien/actu.asp?id=3748" target="_blank">Asa cevaaa....

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Bre,eu pina nu vad nu ma predauMi-e ca e tzeapa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by doruletz

...cica in belgia un nebun furios (skin-head) si-a cumparat o pusca si a inceput sa vaneze oameni pe strada. P'aia care ii se pareau lui ca sunt straini. A ranit grav o turcoaica si a omorat o malianca si pe fetita (alba) pe care o plimba (era baby-sitter). www.lexpress.fr/info/quotidien/actu.asp?id=3748" target="_blank">Asa cevaaa....

mai viu io

Bre,bine ca am plecat la timp,ca precis cauta si un jidan sa il puna pe lista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Poienari, noi bagam un ciat scurt. Cine mai doreste, cine mai pofteste...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by doruletz

[b]cica in belgia un nebun furios (skin-head) si-a cumparat o pusca si a inceput sa vaneze oameni pe strada. P'aia care ii se pareau lui ca sunt straini. A ranit grav o turcoaica si a omorat o malianca si pe fetita (alba) pe care o plimba (era baby-sitter). www.lexpress.fr/info/quotidien/actu.asp?id=3748" target="_blank">Asa cevaaa....

mai viu io

horror...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adusca spune:

quote:
Originally posted by lilanda

adusco, nu ne mai fierbe bre atita...cind ridicam paharu???

lil, numa' maine nu-i poimaine, uof, si schimb si prefixul, insa scleroza e instalata de mult

fetele de pe DC

Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

Mergi la inceput