Scandinavii stiu DC... (115)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by Sabina

hihi, da, de ce?

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sa nu cumva sa te uiti intr-un luciu de apa,sa te vezi si sa vrei sa te atingi si sa cazi din gresala in apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vroiam sa spun ca mi-am dat seama, da n-am avut timp, ca m-a batut sofia ;-))

da acu, gata, m-am facut de bafta:)))))

urmatoarea poza va fi cu vanataile

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Bre Yankule lover lover da' nu ma saruti asa pe gura patimas pin ce nu ma faci doamna Yank. Inelul l-am ales deja, inca fac sport sa fiu in forma deajuns ca sa pot sa ridic mina, asa diamant greu areVeve pin la urma in open marriage-ul asta o sa raminem noi doua, oferim stabilitate, seriozitate si moama ce shoping am face:)) plus ca ofer lectii gratis de belly si streap Iar de belly chiar nu stiu de linkuri, dar sa stii ca e mai complicat de cit pare. Adik trebe neaparat profesor, fara.. nici o sansa:)) Daca eu tot fac de 2 ani si tot nu am invatat tot:)) Plus ca deja dupa un an stii cum sa "furi" cum se zice, chiar daca nu-ti doresti devine instinctual si nu mai muncesti la fel ca la inceput. Eu talie de viepse tot nu am :)) O ingrasa Moetul Anyway din ce sporturi si miscari am mai facut eu cel mai misto modeleaza corpul aerobicul, plus ca e la fel de antrenant cu muzica, in echipa cu mai multe fete. Nu sala nu altceva, aerobicul e pt frumusete si tonus bun, mai ales daca ai si o profa buna. De vreo 2 sapt fac jogging aproape in fiecare dimineata, cel mai mare avantaj e ca e afara la aer curat, mai ales pe malu marii, absolt super, insa usor plictisitor tot e asa de una singura. Mai sa va zic ceva, stiti cum e, posesorii de ciini au gasca lor, sa inteleg din ochi, nu se cunosc dar tot se saluta sau ma rog isi zimbesc, stit voi ba o discutie, ca-i fetita sau baiat patrupedul, mai vezi unu frumusel si tu cu ochii pe stapin intrebi de ciine Eiii cine sa gindea ca si joggerii au si ei gasca lor!! Daa mey acum de vreo 3 zile m-am prins, ba un salut, ba un zimbet de la aia vechi si stabili pe plaja la alergat , eei inca nu-s intrata in gasca cred ca nu le-am trecut testul, tre sa fie de la o luna in sus, inca-s incepatoareAcu nu ma pling avantaj bre in comparatie cu plimbatul ciinelui unde dai numa de pensionari, eei aici la joggind is unu si unu, numa' muschiulosi, transpirati haha Si cum is cu muzica in casti, mai vezi si un kuruletz frumos in miscare in pantaloni mulati(asea-i moda aici) ce sa mai imi incep ziua cu maxima dispozitie:)Ies cu Gabi la un vinuletz ceva, mai vin io. Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Bre viko,cita vreme nu ma trimit prin africa de sud sa sap dupa diamantu ala prin vreo mina,inseamna ca e de bine.Iar ca sa te cheme madam Yank trebe sa imi schimb eu numele first in Yank
Plus de asta,ai grija sa nu te accidentezi cu joghingu ala si sa cazi in cine stie ce....cu okii-n cururile alea mulate Ma duc sa manc,mai viu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai de capu meu ce cafteala am mancat azi...si vikinga imi pomeneste de fundulete bombate aergand pe malu marii..ptiu, ptiu.

acu pe bune.pe voi va caftesc plozii? sau macar au avut aceasta faza?
ca sofia , desi neatinsa de educatia tipic romaneasca,cum nu-i convine ceva, jap una.si da tareeeeee.

pe toti ne bate, pe bune.
si faza.I=am zis exasperata ca-intrag si eu o mama de bataie si s-o vezi ce jale de donsoara de pension, s-a dus la ea in camera si a bocit:
"nici mama nu ma mai iubesteeeeeeeeeee"

in rest..

e smechera rau, acu face adunari si scaderi la perfectie daca ii arati degetele de la maini, mama e in culmea fericirii ca-i matematiciana:D

cam asa noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

cica in canada, un vanator a impuscat un "dirty blonde" pizzly

daca la analiza adn-ului se descopera ca ursul era grizzly si nu polar, vanatorul o sa fie judecat, pentru ca nu are permis de vanatoare pentru grizzly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna dimineata
Io azi is libera, dat fiind ca-i "Zi de Rugaciune" in Danemarca (St. Bededag) :-)) Vremea e superba, cald si nici umbra de nor...ceea ce ar trebui sa ne-mpinga spre muncile agricole din ograda, insa....
Inainte de a trece la ordinea zi, tin sa o informez pe doruletz, ca aia de la Al Quaeda iar pusera de-o-nregistrare, in care ii convoaca pe musulmanii din Danemarca, Norvegia si Franta la lupta terorista (din cauza desenelor, evident). Musulmanii daneji is sceptici insa, ca s-ar gasi fraieri (cel putin in Danemarca) ccc care sa s-arunce-n aer, in numele Profetului ...www.dr.dk/Nyheder/Udland/2006/05/12/024605.htm?nyheder" target="_blank">asa ceva
vik, fugareala placuta pe malul Nordicii si panorama cit mai...mulata (da' Ricky tine pasul cu tine? )
Sabina, de aia esti in alb-negru, sa nu se vaza vinataile??? (io faze de-astea cu pocneala am vazut pe la toti cupiii mici, asa ca ccc cred c-or fi niste reminescente primitive...stocate-acolo-n cerebel )
Un La Multi Ani calduros, domnisoarei Cirliont Albica ai grija ce cadou ii cumperi fetei!!! Roz sa fie!!! :-))
adusco, nu ne mai fierbe bre atita...cind ridicam paharu???
Va pup....mai vin io...(v-am zis ca am treaba azi, nu??? )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Salut!

...cat umor, cata ironie, cata autoflagelare pe-aici! Cred ca nu mai fac fata. Am obosit. Plec. Mi-am gasit un job in politie!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Salut!
Plec. Mi-am gasit un job in politie!

Moaaama Tzuni Ce harnasment...aia-i tinuta obligatorie??? Si frezura???? Pfffuiii...pai nu mai scapa hot neprins, ca numai fuge

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

si aici e caldura mare, moncher! si valul de polen la fel de mare :-)

zilele trecute s-au vandut primii cartofi noi. 5500 coroane pentru 5 kg ... nu io am fost cumparatorul

mie nu mi se deschid link-urile puse de voi :-( sigur e vreun bai cu pc meu

Mergi la inceput