Bebelusi de sept-oct 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

N-am murit, dar mi-e o lene sa scriu pe vremea asta........
Si mie mi-e dor de fetele care au mai postat si acum au disparut:MaryIlie, RoxyP.Sofia, cuscra Crista,LiaMia, Anda Panda,Irina81,Meme si cred ca as putea continua.
Norina, eu cred ca as fi facut macel cu dr respectiva.Cand evorba de copilul meu sunt ca o leoaica.Ce ma enerveaza la dr mea de exemplu, nu imi spune niciodata ca ar exista 2 variante pt rezolvarea unei pb si sa ma lase pe mine sa decid.La un moment dat imi spunea de nu stiu ce exact ca e prea scump si sa-mi prescrie altceva, dar cred ca noi, parintii decidem ce e prea scump pt copiii nostri.
Ioana, drum bun, ce pacat ca e o iesire in interes de serviciu, sau poate ai sefi faini, si atunci poate fi o placere, dar stiu ca de obicei training-urile astea sunt cam plicticoase.
Ege, ce bine ca v-ati simtit bine in Bulgaria si printesa a fost cuminte.Asteptam poze.
Marlena, dar nu rupe din biscuite sa se inece.Eu i-am dat un colt de paine ca tremura dupa el, dar a rupt cu gingia si avea o bucata in gura si tremuram toata sa nu se inece.Si Iaris vrea tot ce mancam noi.Eu ii dau un varf de lingurita cand vad ca tanjeste la farfuria mea.
Cristina si iaris a avut probleme cu mucozitatile, am inteles ca ar fi din cauza unui aliment netolerat de stomacel, gen iaurt.Eu i-am dat baby biotics si a trecut.
Apropos de galagie, nu exista nimik legal care sa interzica unor pusti sa-mi umple capul cu manele.Vreau sa zic ca la ei merge muzica zilnic la maxim si se aude bass-ul de zici ca-ti da in cap si mai si stau deasupra noastra.
Am citit articolul respectiv si ma apuca groaza.Cine ar trebui sa raspunda pt asta?Si cum traim in Romania sunt convinsa ca nu se va descoperi vinovatul.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu sunt capiata, acum nu numai ca se trezeste de 1200000 de ori/noapte, dar nici nu mai adoarme imediat ce ii bag suzeta...

fetelor, covorasele astea mirositoare aluneca pe parchet?

Mary, felicitari pt carnet!

Ege, cum ti-a venit sa mergi la mare pe vremea asta? A fost frumos? Si Dinu tot carnivor este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary pentru carnet . Asa e in WE am fost mai mult in parc. Dar am si avut musafiri multe We la rand. POate ne sincronizam WE asta... (bona mea zicea ca va fi f. cald, vreo 27, daca are dreptate mergem in parc, poate impreuna). Cum il scoti pe vremea asta - cu carutul sau il scoti in balcon?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Dory, cu zahar si faina? O fi bine? Dar daca zici ca n-a avut nimic copilul...
Oana, felicitari pentru achizitii!!!
Am bagat si eu un ochi pe site...
Si am citit si articolul, no comment...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna fetelor,

Jadi
,imi pare rau de analize,mai ales ca e destul de greu sa recoltezi,si mie mi-e sila de Medicover si cred ca ma duc la Medlife.Eu am mai dus proba la Institut Cantacuzino,cica le lucreaza bine.Sper sa rezolvi problema,sanatate lui Vladut!

Mary,felicitari pentru permis!

Adriana
,bine ai venit!

Copilul este in continuare mofturos,ieri nu prea a mancat,i-am dat legume din borcanas si face la fel,mananca doar cateva linguri...azi vad ca n-a vrut nici fructele,infectie nu mai are ca sapt trecuta am repetat urocultura,sa fie de la dinti?..dar nu are gingie inflamata...nu mai stiu.
Altfel,a inceput sa doarma mai mult,se trezeste la 9 in loc de 7.Noaptea mai mananca la 12.30 si apoi la 6 dimineata.Mai maraie pe la 4,dar ii dau ceai.

Aseara am observat 2 bubite pe talpa,aratau ca doua intepaturi de tantar,un pic mai tari,parca aveau si un cap cu lichid.Azi i-au aparut pa antebrate,simetric cate o bubita rosie,care au cap cu lichid..o fi varicela???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Cristina_m, multumim!
Ioana, bravo pentru dimensiuni!!! Asa-i ca Mirunica si-a dublat greutatea de la nastere? Bravo! Eu am intrebat-o pe doctorita Anei ce si cum cu pasta de dinti si mi-a spus ca la inceput periaj fara pasta, si asta pe la 10-12 luni! Drum bun si distractie placuta, ce misto!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

Irina, il scot pe Andrei cu carutul, ca am husa de ploaie, si sta cuminte, ca ii place cand ploua, e curios.....
noi in WE plecam pana la tara , ca vreau sa-mi exersez talentele de conducator auto

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Ioana, si mie mi-a zis Calapod ca Alex are un suflu mic dar tot ea mi-a zis cand a vazut ce fatza fac ca este un lucru fiziologic pentru cei mai multi bebei si ca se rezolva de la sine cand intra in adolescenta. Nu trebuie sa imi fac griji, ca e absolut normal.... asa ca nu imi mai fac.
Spanac are si Alex azi in meniu, dar de lene (si pentru ca bona are multa treaba azi in casa) i-am zis sa i-l dea din borcanasul de la Hipp amestecat cu un galbenus tare. Sper sa ii placa, nu a mai mancat pana acum.
Vreau sa ii fac dovlecei umpluti cu carne de pui tocata si verdeata, facuti la cuptor, cu iaurt deasupra si blenduit totul. De mult vreau sa ii fac dar nu m-am mobilizat. Si eu i-am dat gluten deja, i-am dat un borcanel de la Hipp cu mar si biscuite (recomandat dupa 6 luni), i-a placut tare-tare, a papat tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

pasta de dinti eu folosesc NENEDENT BABY recomandata de la 6 luni, asa mi-a spus stomatologul de copii cand am fost cu Andrei. nu necesita clatire, e speciala pentru bebelusi.
Maddy si eu patesc la fel cu Andrei uneori, ii dau vreo 5 lingurite dupa care nu mai vrea, si am ajuns la concluzia ca face asa cand nu ii e foame, asa ca il las in pace si incerc din nou peste jumate de ora - o ora si sa vezi dupa aia ce haleste tot din castronel.

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Mary Ilie felicitari pentru carnet!

Marinela nu se ineaca ca s-a obisnuit si chiar il mesteca usor in dintii din fata pana se mai inmoaie..cand era mai mic se ineca cu orice bucatica mai mare dar acum s-a obisnuit.

Eu i-am dat prima oara gluten la 7 luni si jumatate si nu a avut nika.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput