Bebelusi de sept-oct 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

De vreo cateva zile am vazut in kk lui Matei mucozitati . Oare ce inseamna? Ca el e la fel de vioi si vorbaret, mananca bine si a luat in greutate. Va multumesc anticipat de raspunsuri.

Hai ca noi plecam in parc si treimitem si la voi soarele, sa nu mai fie mahorat.

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Bianca, daca tu zici, asa o fi!

Ioana, calatorie placuta la Busteni! sa sti ca suflul sistolic se poate mosteni si 60% dintre bebei il au. Nu e ceva de rau. si eu am! Altii au si nici nu stiu. La Stefan nu mi-a zis nimic cardiologul. Si cel mai bine o poate zice nenea cardiologul asa ca tu te lua dupa altii nespecializati in a da astfel de dg.
Ce pasta de dinti se poate cumpara ca periuta am gasit de la Oral B cu 70.000 mii lei.
Alina, si eu i-am dat asa ca si tu lui Stefan dar piure de cartof la masa. si tot asa numai putea de bucurie.

Stefan doarme acum.
am pus niste pozici la 6 luni:
dar asta:
rontai strugurelul!

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Irina, multumesc! Ma duc sa ma invete la training cum e cu "conflict management". Nu va speriati, nu o sa aplic teoria pe voi.

Phii, ce chestie cu suflul sistolic! Mie data trecuta nu mi-a zis (sau nu am auzit eu)! Nu-mi amintesc nici din maternitate ... oooof, si vroiam sa o fac dansatoare profesionista.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza,
Eu sunt zombi..s-a trezit copilul de 4 ori asta noapte .

Bine ai venit Adriana! La ce maternitate ai nascut? Baiatul meu e nascut in aceeasi zi cu al tau si poate ne-am vazut prin maternitate..acum ma uit la pozele tale.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Drum bun Ioana la Busteni!

Ruxandra eu ii dau cate un biscuite baiatului si il molfaie acolo.
I-am dat si supita cu taitei si le-am pus apoi la blender.

Norina imi pare rau ca ai trebuit sa treci prin asa ceva..de ce nu ai venit la un medic neuropsihiatru de copii in Galati? Eu ma duc iarasi la 9 luni la un cabinet particular la NPI ca sa ma asigur ca nu are talus valgus (tendinta de a calca spre exterior cu talpa).
Am fost foarte multumita de dr. cu specialitatea NPI si ti-o pot recomanda si tie daca vrei.

Dory
si Bianca si la mine nu e zi fara bormasina .

In iaurtul de seara care s-a cam transformat in sana sau iart mai gras (altfel nu se satura)ii pun cate un biscuite sfaramat in bucatele fara sa il mai pun la blender(asa mi-a zis pediatra pentru a-l stimula sa mestece). La 8 luni si o saptamana avem 74 cm si 9,5 kg.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ioana si eu am suflu sistolic, dar nu ma deranjeaza deloc. E drept ca nici nu fac vreun fel de sport, dar asta din cauza ca mi-e lene .
Dory am priceput cum e cu faina.
Eu spanac i-am dat cu orez ca sa fie mai gos. Dupa reteta de la Mary Ilie. Din cate am inteles spanacul "imprastie" si il da cu orez care "aduna" si asa scapam de faina . Oricum lui Vladut nu-i place asa ca... m-am bagat si eu seama doar

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

salutare, salutare!
in sfarsit intru si eu pe forum dupa .......o luna cred...
da mult mai relaxata, ca gata, am luat carnetul cu brio, nu mai invat....
multumesc fetelor ca nu m-ati uitat! nici eu pe voi

Mary si Andrei(29.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Stefan doarme si eu ma plicti..e, ia sa ma pun la treaba!

Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni

Mergi la inceput

fi-miu mananca la spanac de rupe, acum ii pun si un galbenus de ou in spanac si vad ca ii place mult de tot!
am vazut ca avem chat!
mi-am bagat si eu nasul un pic aseara, si vad ca la mine merge foarte bine, sper sa mai am timp si sa mai intru....
Irina, n-am mai reusit sa ne intalnimv-ati luat masina cred si va plimbati prin parc mai mult

poze

Mergi la inceput

ce vreme urata......n-am chef de nimic.....
si zic astia la stiri ca dupa masa o sa ploua torential in bucuresti.....
da tot trebuie sa-l scot pe Andrei ca altfel nu ma mai inteleg cu el...

poze

Mergi la inceput