Bebelusi de sept-oct 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Fetelor, a fost cineva pe aici: http://www.souplesse-oblige.ro/despre.htm.? Ati facut Starvac?Cum este,merita?Nu stiu la ce sa ma bag:stimulari,inpachetari,masaj anticelu sau toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

sa-l laud un pic pe iari, el nu se misca foarte mult dar la vorbit stam bine.Aseara ii spuneam ''bravo'', ca statea foarte bine in picioare,nu singur, evident, la care el tipa "gabo", dar cu aceeasi tonalitate cu care ii spuneam eu,iar azi-dimineata era fascinat de piciorusul lui, iar eu ii repetam"picior" si el"popo", deci ne intelegem

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Felicitari Mary Ilie, si eu tocmai ziceam ca nu mai apari.
marlena, si eu tot asa mcu glutenul, dar dr mea a zis ca pot sa-i pun deja painica in supica si nu stiu ink ce sa fac, ezit ca nu vreau sa se ingrase de la ea

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marinela si al meu facea la fel cu painea (ca si eu am incercat). Acum ii dau un biscuite in manuta si papa mult mai bine. Ca a invatat sa rupa mai putin si sa molfaie la bucata aia pana se imprastie de tot. Super te intelegi cu Iris.

Moamaaa ce viteza aveti la scris. Se vede ca e vremea urata .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, eu cred ca in curand o sa auzi apa de la wc si pe Vladut iesind tacticos!
Ruxandra, zi repede, al cui e copilul?
Ege, super oferta!!!
Si ca tot veni vorba de absente nemotivate, ce-o mai fi cu RalucaN?
Ioana, Ruxandra, Bianca, stiu ca suflul asta e f. raspandit dar nu cumva are si Calapod o fixatie pe tema asta asa cum avea Iosup cu presiunile crescute in artere? Chiar, va mai amintiti?
Vero, l-am vazut pe Stefanut rontaind!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Da Irina aici ploua continuu de asta noapte si sunt si doar 15 grade.

Marinela nu i-am pus inca paine..nu cred ca se ingrasa de la cateva grame de paine(sper)..mai degraba de la cereale, gris..
Felicitari pentru Iaris vorbaretul..noi tot cu repertoriul vechi am ramas:ma-ma, mam-ma( mai ales cand e suparat) , ta-ta-ta, pa-pa, ebu-ebu(cand ii e somn), abu-abu, ia-ia..si nu-mi mai amintesc momentan.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Miflore abia astept .
Mie nu mi-a zis Calapod de suflu la Vladut (si am fost de 3 ori deja).
Eu tinminte ca mi s-a spus de suflu in liceu. De atunci nu mi-a zis nimeni nimic... Poate mi-a trecut

Mary deci nici WE asta nu ne intalnim...

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

M-am uitat si eu cu lanterna in gura lui Alex( dupa metoda Ioanei)..se vad 2 puncte albe in stanga si dreapta sus.l.oare urmeaza sa ii iasa si dintisorii 5 si 6?
Pana una alta i-am dat sa roada un mouse mai vechi..ieri mi-a ros telefonul si are urme de dinti pe plastic .

Maddy tin pumnii sa nu fie varicela ci piscaturi de tantar...la fel am patit si eu in WE..il piscase un tantar pe fata, ii curgea si putin nasul si tusea si am crezut ca face varicela dar erau piscaturi si acum e mai bine..mai tuseste din cand in cand.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Marlena, felicitari pentru Alex!!! Spune-mi, nu se ineaca Alex cu bucatelele de biscuite?
Daca se ineaca copiii - vorbesc in general - ce facem?
Fetelor, voi cand vorbiti de orez, ce inseamna, orez de-al nostru, normal, cumparat in pungi de 900 de grame? D-asta dati bebeilor? Ca vreau si eu sa-i fac altceva de mancare cum ar fi spanac cu orez!
Mary, felicitari!!!
Tonnia, eu stiu ca covorasele -scuzati kakofonia - sunt antiderapante!
Maddy, sanatate Biencutei, sa ne spui daca i-au mai iesit bubite, poate sunt doar piscaturi!
Eu nu i-am dat fetii gluten deocamdata.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Ruxandra - esti draguta . N-am mai avut timp de forum, decat pe fuga. Ieri si alaltaieri nici n-am intrat. De obicei am putin timp seara, si atunci va mai prind pe chat. Daca mai aveti intrebari, mai bine trimiteti-mi pm. Imi ia mai putin timp sa verific casuta si sa raspund, decat sa citesc totul pe forum. Asa ca o sa intru mai rarut.

pupici tuturor

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput