Bebelusi de sept-oct 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 4
b_irina_c spune:
'neata
Hai ca bag si eu repede unmesaj .
Vladut a dormit de la 8.30 la 6.15 . La 10 i-am dat laptic prin somn si a dormit dus pana dimineata (prea de dimineata, dar e bine si asa ca ma joc mai mult cu el).
Dory eu l-am pus pe olita pe bb, dar la 7 luni jumate. Il pun doar cand face kk (de-acuma il cunosc ca intrerupe orice activitate si se screme sonor ). Deja cred ca devine obisnuinta ca se apuca de scremut si se uita intrebator la mine "fac in pampers sau ma pui la olita?!?!". (eu stiam ca in rantas de baza e faina prajita care nu ebuna deloc la stomac)
Adriana ca sa scapi de cele 10 mesaje scrie unele mici de 2-3 randuri .
Legat de BE. Vladut nu se uita la nici unul .
Ioana distractie placuta la Busteni!
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
alinam spune:
neata!
Am vazut ca vorbiti de paste pt bb, eu am vazut la billa paste de orez, deci fara gluten.
Ieri dimineata i-am fakut sotului paste cu branza, si plodul se uita fix la el, plescaia in gol si i-am dat sa guste (cu frika, stiti ca am unalergic la tot ce e lapte si derivate) o bucatica de psta cam de un cm si s-a lins pe bot, chitaia de fericire, mai vroia si uite asa i-am mai dat cate o bucatica si a papat foarte incatat, bine intotal nu stiu daca a papat mai mult de 2 spagheti.... poate zic prea mult, ideea e ca astia mici vor mancarea noastra :(
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
alinam spune:
Irina sa iti dea D-zeu sanatate cu be al meu se uita fascinat la be iscovering shapes.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
locca spune:
Buna dimineata
Ce urat e afara
Ioana, si mie mi-a zis de un usor suflu sistolic, eu am zis doar "a, da?" fara sa mai intreb altceva asa ca o s-o chestionez si-ti comunic si tie rezultatele :)
Ieri i-am dat mamaliguta cu branza si iaurt, a halit cu placere, deci nu e copilul nostru (si eu si sotul uram mamaliga), dar e finul nasei .
Alina, concluzia asta am tras-o si eu, ca vrea ce mancam noi, ieri i-am dat un biscuite pt. ca saliva la greu pe langa mine si cana mea de cafea cu biscuiti si l-a molfait acolo in legea lui. Asa ca voi manca si eu cu el, de-ale lui, sa vedem cat mai tine.
Alina, mama Anyei, pe ce taramuri insorite umbli?
Si nu mai stiam ce vroiam sa zic, vremea asta m-a naucit.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
ege spune:
buna dimineatza!!
am revenit cam tarziu,dar asta este:)))
miflor,nemtzii au investit f mult la bulagri.oricum conditziim ai bune la pretzuri mai avantajoase.noi am stat 3 nopti la hotel de 4 * cu demipensiune cu 110 euro.
eu nu stiu ce sa fac cu ege pt ca e indragostita de tzitze.nu pot sa plec nicaieri pt ca seara s-a obisanuit sa doarma cu tzitza in guritza
la capitolul diversificarea suntem la pamant.ii dau oua,carnitza,suvc dar nu prea se omoara.ii place mult carnea.asa suntem noi tatarii mancam multa carne.toate specialitatiile tataresti sunt cui carne dfe aici rezulta colesterol mare:)))
eu ma bucur ca doarme mai bine,adica se trezeste de 2-3 ori ii bag tzitza si adoarme.stiu am obisnuit-o prost dar cre sa fac??
urez bun venit tuturor fetelor!!
la multi ani sarbatoritzilor!!
pupici
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
locca spune:
Mi-am mai adus aminte ... n-am rezistat aseara sa ma uit la discutiile si imaginile cu copiii aia, mi se face rau pur si simplu.
Si apropos de BE, nici Matei nu le prea gusta, e drept ca nici nu i-am pus prea des si noi avem putine si pt. varste mai inaintate.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Dory232002 spune:
b_irina_c, la spanacul respectiv, nu am prajit faina, ci pur si simplu am amestecat-o cu laptele si untul , tocmai ca sa se ingroase, sa capete consistenta unui sos .
DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002
FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002
BiuMil spune:
apropo de mamici uitate...Sofia si Mary ne-ati uitat de tot?
Ioana, Locca si Milan are suflu sistolic. Nu este periculos decat cel congenital, dar cum este prima data cand vi se spune inseamna ca e "dobandit" dupa. Pe vremuri, copiii cu suflu erau impiedicati de la activitatile sportive si feriti de orice efort fizic in general. In zilele noastre totusi se stie ca in jur de 60 % din oameni au asa ceva (grade diferite de la 1 la 6) , mai mult, sportul nu agraveaza in nici un fel situatia, suflul putand chiar disparea de la sine dupa o anumita perioada. Noua Calapod ne spune de fiecare data de suflu, si mi-a spus ca o sa stiu ca a disparut atunci cand nu o sa mai spuna nimic. Sunt deschise pe DC subiecte pe aceasta tema, unde au scris si persoane care au aceasta "afectiune".
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
of Dory si la noi de 2 saptamani nu e zi fara bormasina in creieri. Toata lumea in casa e nedormita si stresata! daca o mai tin mult asa eu cred ca le gauresc usa de la intrare (noi nu avem bormasina de betondecat de materiale usoare)!!
ii mai las o zi doua si apoi trec la atac...pai nu de alta dar dupa aia se invata prost...si asa vecinul de langa noi a "profitat" de galagia si gunoiul de deasupra si a daramat si el niscavai pereti la debarale!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005