Bebelusi de sept-oct 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ruxandra, merci de raspuns.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

BiuMil, Milan a fost racit de curand, nu? Cum il desfundai? Sau tu, cge, ai avut-o pe Ancuta racita si infundata? cum ati facut? Dinu nu mai respira bine, se ineaca cu secretiile, mi-a zis dr sa iau batista bebelusului si sa fol. ser fiziologic. Altceva? eu am spray cu apa de mare dar nu vad nici un efect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Mimsi sanatate si kk mai putin la Alexia Ce are? Nu i-a priit ceva?
Are dreptate Anya, nu se compara Kidex cu Baby Expo, eu am fost anul trecut (si nu era prima editie, aveau experienta). JALNIC! Nimic de vazut. Eu (cine m-a vazut la BE stie) trebuie sa fiu prezenta din ratiuni de serviciu, dar altfel nu m-as duce.
Felicitari pentru toti dintisorii. Ma duc sa iau lanterna si sa ma uit in gura ei. Nu de alta dar acu' 5 minute m-a muscat rau de buza de sus cu cei 2 dintisori care sunt ascutiti ca lama de ras. S-a inrosit deja deasupra buzei, zici ca fac herpes

Mergi la inceput

Nu a mancat spanacul cu ou. Dar deloc, s-a strambat si a scos limba afara cu tot cu spanac, nu a inghitit nimic. Bona i0a desfacut un borcanas cu vitel si legume si a papat tot. Ufff, seamana cu ta-su ca eu numai spanac as manca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si noi am fost dezamagiti de KE anul trecut.

Antonia, noi i-am pus Ancutei Vibrocil, Oftamezon cate 1 pic in nasuc, pompita la greu.
Si Karvol seara pe o batistuta.

Si parca Ambroxol ii dadeam ptr secretii.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Bau ce fac fetele
noi sintem bine am inceput sa ne taram prin casa ,de papat tot nu vrem sa papam piureutele,doar fructele in rest sintem smiorcait

ma duc sa citesc sa vedem ce ati mai scris

poze

Mergi la inceput

Bine ai venit Khrystyna! Uau ce lunga a fost la nastere bebelusa ta, ca un copil de 3 luni! Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Ce fac fetele?

La noi in casa e un vacarm de nedescris. Capul familiei, adica tatal lui Luca s-a pus pe ascultat muzica rock cu fi-su in carca . Pentru inceput s-a ascultat putin Doors, dupa aia a dat-o pe Hendrix si acum suntem la Ozzie. Faza este ca nu am vazut niciodata infantul hlizindu-se in halul asta. A ras cu lacrimi, pe bune!

Asta e! E clar, o sa fie roaker ca taica-su!

Carmi Fabiano arata regeste de-a dreptul

Ia, ca s-a potolit dl Jimi Acum ascultam sambe. Dana Lucia unul dintre motivele ptr care ma oftic ca nu stiu portugheza sunt sambele lui Antonio Carlos Jobim.

Roxiam vazut ca tu esti pe chat la discutii generale. Trebuie sa te loghezi la 0-4 ani ca sa fii cu noi. Oricum acum nu e nimeni :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ioana eu am suflu sistolik e cam vax, mi l-au descoperit cand eram in sc generala, pe vremea aia faceam sport de performanta si mi-a zis sa nu mai fak de performanta .....dar pot sa fak sport asa pentru mine, concluzia o tragi si tu, adika nu e mare chestie decat daca vroiai sa o faci pe Miruna campioana olimpica.

In legatura cu BE revin, nu ii plak toate filmuletele doar Baby Newton, am incercat sa ii pun altul dar a urlat, la asta se uita fascinat daca ii pun de 5 ori pe zi, cred ca l-a invatat pederost.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Bine ai venit Khrystyna! Sa-ti traiasca printesa! Scrie repede 10 mesaje ca sa scpai de moderare

CgeAncors este singura cresa particulara din Bucuresti? Pai, noi de ce nu ne dschidem una?

Mergi la inceput