Bebelusi de sept-oct 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 13
Carmi spune:
Simo, mersi.
Bine ai venit, Khrystyna !
Antonia, fa-i aerosoli, sunt foarte buni, noi asa am scapat.
Acum vreo 3 zile iar il incerca raceala si i-am pus un saculet plin cu sare grunjoasa pe piept. Am incalzit un pic saculetul la microunde
si i l-am pus, cand se racea, iar il incalzeam, asta de vreo 4-5 ori pe zi. Dupa doua zile n-a mai avut nimic. Sanatate multa lui bb !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
innaa spune:
huh! mai am capitolul asta si gata...dar parca vad ca pana termin eu mai terminati voi unul...
hai sa ma laud si eu cu progresele: in fundulet stam de muuult, in picioare la patut ne ridicam de ceva vreme...mai nou daca sta in patul nostru care e langa perete se catara si se pune in picioare pe perete...adica cu picioarele in pat dar se sprijina pe perete.
cu premergatorul alearga prin casa...si..
sa va mai spun ca eu ca o mama denaturata ce ma aflu m-am grabit sa ii iau olita . si bineintelesam si probat-o ... iar a trei-a zi de incercari a fost incununata cu succes
acum uploadez poze.
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
innaa spune:
de obicei cacutz face dupa ce papa lapticul seara...aseara am pandit-o si cand s-a apropiat momentul am pus-o pe olita si dupa ce a facut amandoua trebusoarele i-am dat servetele sa se stearga
Irina si Noelia - - 25 sept 2005
Carmi spune:
Inaa, ce scumpa e bebelusa pe olita !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
alinam spune:
Innaa ce dulce e micuta pe olita.
Adriana te asteptam si pe forumul "la noi la galati sa veniti"
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nanadana spune:
Miruna tot timpul la inaltime ,bravo 
am vazut pozici cu bebei frumosi Fabiano,Stefan si Noeli

felicitari bebeilor care fac si au facut progrese

bun venit fetelor noi 

poze
gabiarama spune:
Am intrat sa va spun ca in adresa comuna puteti viziona poze cu baietelul mamicii de care va spunea Irina .Medeea se numeste si a fost alaturi de noi ,doar citindu-ne, inca de la Odisee .Am avut ocazia sa o intilnesc pe chat .
Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)
Poze
gabiarama spune:
Cum de dorm unii copii cite 3 ore legate .Tudor a dormit doar 2 reprize de cite 30 min.(dimineata la 10 si la amiaza )De la 14 sta treaz si inca e in plina forma
.Eu mai am un pic insa si cedez 
Poze
Tonnia spune:
Cge, merci! Acum am luat batista aia, am conectat la aspirator si in hohotele lui de ras...n-am scos nimic! Ce-o mai fi si asta?!
Carmi, e mortal Fabiano, zici ca e mafiot! Nu stiu unde se fac aerosoli la noi, trebuie sa ma interesez repede.
Prevad ca nu dorm la noapte, el nu respira bine la orizontala.
gabiarama spune:
Tonnia , Colargol ai incercat ?
Poze