Bebelusi de sept-oct 2005 (111)
Raspunsuri - Pagina 11
cge spune:
Ruxandra, si eu trebe sa imi fac programare la gine, ca nu mai vor astia sa imi dea pilule fara retete. Aseara i-am explicat cu aplomb farmacistei, ca sa imi dea ca eu pe al 3-lea nu il mai fac

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
anya spune:
Salutiii,
Dupa lupte seculare mai apuc sa va scriu si eu. Ca de citit citesc, dar pana sa scriu - uit ce-am vrut sa zic.
Teoretic, gluten se da de la 6 luni. Practic, pe vremuri mancam gris (din grau, deci cu gluten) si mar cu biscuit de pe la 3 luni, iar mai nou e moda cu intarziatul pana pe la 8 luni. Eu i-am dat de pe la 5 luni borcanel pe care am citit - mai tarziu- ca avea cereale cu gluten si "constient" de la 6 luni in cereale.
In spanac eu am pus usturoi proaspat si unt (fara prajeala) si galbenus de ou fiert tare. In ziua de spanac am dat dimineata banana cu mar copt - ca sa le compensez "efectul". Ficatelul l-am dat cu cartofior, dovlecel si smantana. Pieptul de pui nu-i place, ca e fainos, asa ca domnul serveste copanel.
Banana daca e pasata cu furculita ramane mai consistenta, daca bagi blender-ul se face ca un lapte si chiar trebuie cereale sau branzica sa-l mai ingrosi.
Trebuie sa notez: aseara a fost prima noapte in care am dormit continuu de la 00.00 la 05.30. De-ar tine minunea mai mult :)
Cu Medicoverul sunt probleme la laboratorul din Grozovici pt ca aici trimit ff multi medici de familie pacientii si au nu's ce contracte cu reduceri de preturi...ideea e ca e foarte aglomerat. Cei cu abonament sunt "serviti" separat, la etaj, repede si cu mult mai multa amabilitate.
Mary, felicitari pt carnet!
Carmi, tare bengosul tau. Baiat de baiat.
Cat despre Kidex, nu va faceti sperante prea mari. E cam pe sfert ca cel de la Polivalenta. Cateva firme de hainute si cam atat. Asta daca se repeta povestea de anul trecut.
BiuMil spune:
Merci Kristinutza, o sa incerc azi. Si Milan a dormit azi la greu, si ieri...de la presiune!
.
Roxi, merci de intrebare. Milan e bine, nu mai e racit...revine incet incet la bunele obiceiuri. Adica jucat singurel, adormit in patutz...felicitari lui Darius
Ioana, nu trada cauza!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Cristina, eu i-am luat sora-mii reteta de anticonceptionale de la medicul de familie, daca ti-e mai la indemana poti sa te duci acolo. Si e valabila 6 luni, cica.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
Carmi spune:
Ruxandra (m-a distrat copios aia cu evantaiul...hihihi), Cristina, Irina, multumim de aprecieri !
A mancat bb un borcan jumatate (d-alea mari) de vitel cu legume...si apoi a ´produs´ pe masura, adica inclusiv pe body. De vreo ora il striga pe ta-ta-ta...l-as striga si eu sa vina odata, sa am si eu liber
. Ma duc sa incerc ´sa-l dau mai incet´, cred ca i-a innebunit pe vecini...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Ioana75 spune:
Marlena, felicitari pentru
!
Ruxandra, nici eu nu am fost la gine
.
Bianca, de ce cauza vorbesti, ca eu am febra azi si sint in reluare?![]()
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
codruta_grg spune:
Carmi, Petra e tare mandra de Fabiano
!
Noi am mancat doar niste lapte (150 ml). Nimik mai mult! Si ce m-am chinuit cu ciorbitza.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
Krysthyna spune:
vrem sa ne inscriem si noi:Maria Teodora-la nastere avea 3750kg si 59 cm.E nascuta pe 2 septembrie 2005!

Vladut (26.08.2005)