Bebelusi de sept-oct 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ioana, eu am calculat 6 perechi de dinti . Deci 12 ...:))))

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Irina, nu eu am explicat cum e cu inecatul, dar as vrea sa aflu. Nu mai stiu cine povestea, parca tot cineva care se duce la tanti dr. Calapod. Matei rupe bucati de biscuite cu gingia si apoi le molfaie, daca sunt bucati mai mari le scuipa. Daca ar avea cu ce sa mestece i-ar reusi bine, ca miscarea e buna, am studiat.

Am reusit sa ma tai destul de rau azi cand curatam telina si acum stau cu chiuveta plina de vase ca nu pot sa bag mana in zoaie.

De la ce varsta e permis glutenul? Oricum i-am dat, da' ca sa nu mor proasta

La mine mergea tare prost chatul ieri, cum zicea si Oana, pana cupla send-ul de cand apasam eu mai treceau niste mesaje.

Vad ca voi aveti experiente neplacute cu medicoverul la analize, eu in schimb am cu medlifeul, de cand eram gravida si mi-au busit analiza de rubeola de am stat cateva saptamani ca pe jar si mi-am jurat ca nu mai calc acolo. Am calcat insa ca sa le fac scandal .

Azi mi-am luat elan sa ma programez la gine la control, ca nu am facut-o de cand am nascut, si mi s-a taiat brusc cand mi-a zis tanti la telefon ca pana in iunie e ocupat si ca pt programari pe iunie sa sun pe 20 mai. Hmmm.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Mari Ilie felicitari pentru carnet.
BiuMil banana i-o fac cu mar ,dar ni iese tare,chiar se imoaie cand se paseaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Marlena felicitari pentru dintisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Buna, Zane!
In primul rand multumim pt urarile de la multi ani pe care presupun ca ni le-ati adresat - dragutze cum santeti de obicei (inca n-am apucat sa citesc din urma).
Eu raportez 1,5 zile de cosmar cu bb supermarait si un pic kkcios

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Marlena, felicitari pt. dintisor. Recunosc ca si eu sunt un pic in ceata cand ziceti de 5-6 dintisori si apoi de canini, tot la 6 perechi de dinti m-am gandit prima data, apoi am zis ca e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna la fete !
La multi ani bebeilor sarbatoriti astazi !
Felicitari, Mary, pentru carnet !
Ia uitati-l pe bengosul meu !

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra te-am confundat, dar e cineva care a fost la Calapod. Tot ea a zis ca de la 6 luni e voie gluten. Dr Anya parca tin minte ca a zis de la 8 (sper ca nu ma incurc iar ). Sper sa ti se vindece repede taietura

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Hihi, Carmi, beton bengosul bastan ... sa vina un coctail si un sclav cu evantaiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Carmi, e mortal Fabiano !!

"La Multi Ani" sarbatoritilor de azi !!

Mary, felicitari ptr permis.

Noi raportam: 1 bucata copil intepat in scop nobil ptr efectuare analize si 1 bucata bebelus inscris la unica cresa particulara din Romanica.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput