Bebelusi de sept-oct 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Gata puteti sa ne felicitati ..a spart gingia si al 5 lea dinte(m-am uitat iarasi cu lanterna ca eram curioasa)si o intrebare..se vede alb in dreptul caninului din dreapta....mamicilor cu bebei cu 6 dinti ..cum sunt repartizati dintii..are cineva canin iesit?? Mi se pare cam precoce dar e alb si cat un bob de mazare.

Noi avem 2 dintisori jos care au iesit primii ,apoi au iesit 2 incisivi sus(pe centru), acum a iesit tot incisiv sus drepta si nu se vede alb si la incisivul celalalt din stanga ci la caninul de langa ultimul dinte . Si ma mai miram ca nu mananca ca lumea si se trezeste de 4 ori pe noapte...in ritmul asta daca ne tot ies dinti nu mai punem decat maxim un kg pana la un an..asa cum ar fi si normal(cate 250 gr pe luna).

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

Fetelor buna ziua. azi am prestat la greu curatenie, mancare pentru copil, intins rufe, urmeaza mancare pentru noi si calcat...beah...dar pentru ca doarme guguruzul am zis sa intrui sa va salut. nu am prea citit din urma...dar o sa recuperez. subscriu si eu la ce a zis dory...intr-adevar o sa fie targ la romexpo si o sa fiu si eu prezenta! asa ca poate ne vedem acolo!

haideti sa mi-l laud si eu pe Darius: 1. daca ii spun"da sa pupe mami manutza " imi indinte mana si eu o pup si apoi o intinde si pe cealalta!
2. daca il intreb "cum o iubesti tu pe mama?? haide iubeste-o pe mami!" intinde mainile, imi prinde fatza , deschide gura si simuleaza un pupat apasat cu muuulta saliva!
3. daca ii cant "bate vantul frunzele" incepe si el sa gangureasca, dar cu aproximativ aceeasi tonalitate ca a mea. doar la cantecelul asta reactioneaza!

In ceea ce priveste zaharul, pe mine m-a sfatuit dr Alina sa nu ii mai dau...eventual sa cumpar glucoza de la farmacie...
MARY SA INTELEG CA O SA NE PLIMBI CU MASINA ACUM? fELICITARI!

MADDY si eu sper ca bubitele sa fie de la tantari! Tine-ne la curent! pupici!

FELICITARI lui IARIS vorbaretul!

gata, atat am citit.

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput

fetelor nu ne chatuim si noi? nimic nimic?
acum vad ca s-au mai facut postari si tin sa o felicit pe MARLENA pentru cel de-al 5-lea dintisor al lui alexandru

BIANCA ce mai face bb Milan?

Kristinutza, lasa baiatul sa doarma si hai pe chat!

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marinela, mie imi place la training de obicei, cred ca o sa fie ok. Multumesc.
mifloricico.
[b]irina
, am fost sa iti iau inca un covoras, dar nu mai era decit unul cu animale. Au navalit mamicile la Billa.

Eu vorbesc de zor pe chat cu fetele, cine are timp sa intre, e mai fain decit pe forum.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

IOANA UNDE esti pe chat ca nu te vad...

DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Marlena felicitari pt dintele nr. 5.

Ioana sper ca nu te-ai dus in Billa special pt mine. Oricum nu e graba cu ala... ca doar am deja 2 .

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Roxi, reconecteaza-te. Noi nu te vedem!
Marlena, sunt si cu 6 dinti printre noi????

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaolimp spune:

Mysweetest am o prietena la copilul careia i-au iesti caninii imediat dupa cei 2 centrali de jos. Dar la nici unul din dinti copilul ei nu a reactionat. Nu stiu varsta la care i-au iesit caninii dar nu e obligatorie ordinea.
Eu banana i-o mixez uneori cu suc de portocala sau cu mar ras sau cu mar si cu branza calcica. Intr-o zi, eram in parc si i-am dat sa muste din ea si a mers. Mi se pare ca oxideaza ma greu cu suc de portocale - incearca si vezi cum ii place .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor zilei !
Adriana bine ai venit !
Miflore
Am intrat si eu pe chat si e fain apoi am iesit ca am treaba.
Am uitat cine a intrebat daca aluneca covorul de izopren si eu zic ca nu aluneca,cel putin la mine.
Godzila te-ai mutat?Pe unde esti?Da si tu un semn de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

codruta, ege a fost prima cu 6 dinti, acum o luna si ceva; pe lista cu 6 dinti este si miruna, de vreo 2 saptamini ... tu ce forum citesti?

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput