Bebelusi de martie - aprilie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

MP, ce frumoasa e sorella ta. M-am indragostit de ea. Sa nu mai zic ca si sotul ei e un dulce. Sunt frumosi amandoi si se pare ca se potrivesc. Casa de piatra!
Andreea Georgiana, e o dulcica micuta ta punkista. Seamana cu tine, dar are parul lui tati.
Cosmina, am inteles ca cica atunci cand se scutura inseamna ca scapa pishulica.
Pispi, e o frumoasa micuta in poza aia "pui mic". Mai pune poze.
Alinaalex, sa va traiasca micutul crestin! Cred ca i-a priit la petrecere din moment ce a dormit asa din plin si plimbat din brate in brate. Felicitari pentru micuta vedeta!
Andra Simona, uite ca eu nu te-am uitat. Stiu cum e sa nu mai ai timpul cel aveai inainte, sa uiti sa scrii pentru fiecare in parte, imi amintesc tot timpul cu intarziere ca nu am scris cateva vorbe la o anumita persoana si asta cand ma culc. Ca sa vedeti la cine ma gandesc eu la culcare.
Ca sa nu spun ca am uitat sa-i scriu Rocsanei ca imi pare rau de al ei sot de problema cu piciorul, ca nu mai poate veni cumnata, dar ca ma bucur ca va veni mamikul ei.
Eu apuc sa citesc cand suge micuta si raspund numai cu o mana. Si nu ma pot concentra deloc de oboseala. Ma simt tare aiurita.
De dim. Mimoza mi s-a trezit la 4:45 si mi-a stat treaza pana la 9 cand nu mai stiam ce sa-i mai fac. I-am pasat-o mamei soacre asa cu lacrimi in ochi ca eu nu mai pot si m-am dus la culcare pentru vreo trei ore. Boierie pe mine.
Azi vad ca ii curge dintr-un ochisor, i se lipesc pleoapele, asta ca tot vorbeam de canal lacrimal infundat. Sa vad cum ii e maine si daca ii e tot asa ne ducem la pediatru.
Ah, Biuta, imi amintesc de o prietena de-a mea care isi linistea copilul punandu-l pe masina de spalat cand functiona. Copilul era un fericit mai ales la programul de clatire/stoarcere.
Alta prietena il linistea cu aspiratorul si daca nu ma insel cumnatica ta folosea uscatorul de par ca sa adoarma Andrew.
Edit: uitai sa-i scriu lui Polixeni. Imi pare rau de situatia creata cu alesul numelor. Socrul tau ar trebui sa fie mai deschis la decizia ta. Cum ai respect pentru numele lui, asa porti respect si pentru taticul tau care ti-a murit la 15 ani. Eu nu as renunta la nume sub nici un chip. E dorinta ta ca puiul tau sa poarte si numele tatalui tau, mai ales ca oricum voi veti striga numele socrului. Parerea mea. Nu te lasa convinsa de el. Copilul tau va purta aceste nume toata viata si nu as vrea sa te aud intr-o zi ca ai regretat pasul facut. Sotul tau ce zice? Te intelege?
Pup pe toata lumea

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ora este 00:29.Beblina doarme de vreo 45 minute. Probabil ca ar trebui sa profit si eu ,si sa dorm. Dar al naiba daca imi vine somn.Uite m-am obisnuit cu programul cind Viv adormea dupa ora 1 noaptea si acum nu pot adormi inainte de 1.Asta e culmea.
Noroc cu Dc si cu tv-ul.(curind incepe Seinfeld ,serialul meu preferat de comedie).

Mariana,esti o dulce ca te ocupi de proiectul asta.
Si ca sa vezi ca munca ta nu e in zadar, imi trimit acusica povestea nasterii lui Viv la adresa de e-mail.

Alinaalex, exact asa ceva folosesc si eu pt bb cind ii fac baie. Eu mereu ma ingrozeam cind ma gindeam cum o sa spal eu un bb asa mik, insa suportul ala ma ajuta enorm si usureaza asa mult procesul baii.
Asa fetelor ca daca inca baitza lui bb e un chin, cumpårati acel suport si baitza va deveni o placere( hai ca nu-s rea de facut reclame).

Ciuf, si multa råbdare.
IN curind vor veni si zile mai bune,adica cu mai mult somnik pt tine.

Ile si Vivian(07-03-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani Bogdan, David Nicholas si Filip Andrei!
Dragi mamici, sa va traiasca feciorii si numai bucurii sa va aduca!
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cosmina, si mie mi-a zis moasa de lapte in apa. Fii atenta: PLUS MIERE!!! ei? ca si cleopatra!

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

andreea giorgiana ,m-am uitat iar la fetita ta,la ultimile poze,e asa o scumpa,de iti vine sa o mananci!!e frumoasa ca tine

polixeni,imi pare foarte rau,cred ca suferi foarte tare,dar nu prea ai ce sa faci decat sa te resemnezi!!!dar sotul tau ce zice,nu e de partea ta???oricum e naspa tare!!

andra_simona,nu mai fii suparata!cu bebei mici e mai greu sa scrii la toata lumea,eu uneori nici nu am timp sa scriu,citesc ca este totul bine si gata ma duc la bebel!!pupici

Noe,bebelul mananca cat are el nevoie,nu tre sa -ti faci griji ptr asta!uite eu de exemplu as vrea ca fiicamea care are aproape 4 luni sa manance peste 130ml,dar nu si nu,ea a ramas fidela sticlutei mici,nu vrea sa treaca la aia mare!!bi dar multumesc lui Dum,nezeu mi-a mers foarte bine are6900g la 3 luni si 3 saptamani!asa ca nu-ti face prb.,nu o obliga sa manance mai mult,dar nici mai putin ,da-i atat cat vrea ea,cel putin asa cred eu!!

pupici la fete si sanatate la bebei

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Tocmai am terminat batalia cu mincatul. Oana face nazuri puternice la sanul care este mai infundat... Asa ca inainte de supt, ma dau cu apa foarte calda pe piept, o schimb, ma pompez repede un pic sa pun fluxul in miscare, si da-i si lupta. Mormaie si se zvircoleste la stingul, o mut la dreptul, suge acolo vreo 8 minute-10, o bat un pic pe spate, o pun la stingul, regurgiteaza, plinge, o pun iar pe spate, o mangai, vorbesc frumos cu ea :-))) o pun iar la dreptul, suge, eu in timpul asta am ideea sa ma pompez u pic la stingul, cu mana dreapta tin fata, cu stinga bajbai dupa chestiile de pompat, reusesc, ma pompez, in sfirsit curge mai ca lumea, pun fata la stingul. Suge!! Vreo 6 minute!! VICTORIE!! Adoarme si da drumul la sfirc. S-a saturat. O tin pe spate vreo 10 minute bune, sa ragaie.. In timp ce o tin, o apuca sughitzul.
Ufff, am pus-o in patutz, o sa-i treaca si sughitzul. Am terminat lupta ciufulita, cu lapte regurgitat pe mine, cu spatele tzeapan, ametita, transpirata... parca-s Jerry dupa o lupta serioasa cu dulaul! Dar sunt victorioasa!!!
Pfuai, mamaaaa.....

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Bine v-am gasit la SCUTECELE!

Andreea Georgiana ai o mandrete de fata! Cand o mai creste David o sa-i arat pozele cu ea...cine stie?
Sunt de acord cu intalnirea, insa e tocmai ziua lui David, zi in care ii vom taia si motzul si deja am planificat ca nu se va intampla in Bucuresti.

Cum bine spunea Noe: poate ne vedem pana atunci intr-un parc, la o plimbarica. Ce ziceti de Herastrau?

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Tinutza, te-ai scufundat? nu raspunzi nici pe YM nici aici nu mai activezi?

s-a trezit puiutzuuuuuuuuu

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Bine v-am gasit dragele mele! Am citit ultimele postari de la odisee si primele de aici si mi-au dat lacrimile. Ati fost alturi de mine in cea mai fericita perioada a vietii mele si VA MULTUMESC. Din pacate eu pasesc la scutece cu stangul... din fericire insa nu are legatura cu Maria. Se pare ca un necaz nu vine niciodata singur... Ieri dupa ce am lasat-o pe Maria si ma indreptam spre serviciu am facut accident. Am intrat cu masina intr-un zid si am facut-o praf... Din fericire, multumesc lui Dumnezeu eu nu am patit nimic, m-a salvat airbagul, dar masina (abia cumparata anul trecut) nu se mai poate repara....
Va pup dulce pe toate si pe bebelusii vostri de asemenea si imi pare rau ca nu va pot scrie in parte la fiecare...
Numai bine si multa sanatate!

rocsana si bebe maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onsami spune:

bine v-am gasit la clubul scutecelor!
eu am fost cam lenesuta la scris iar acum scriu cu bebe in brate caci nu dorme ziua decat in brate. sunt constienta ca nu este tocmai bine, dar e singura solutie sa faca pauza de 2ore jum - 3 intre mese. am incercat asa, un mic programel, chiar daca pareri spun ca nu e bine, in scopul de a nu ii incarca si obosi stomacul.
in rest, timp putin pentru mine. mi-e dor sa intru zilnic pe forum. o sa va mai citesc printre picaturi. zicea Tinuta la odisee ceva de o intanire cand or fi bebeii mai mari. sper sa nu ramana la stadiul de idee. hai s-o gandim de acum, nu?

la foto ar trebui un capitolas special al botezului. ce ziceti?

onsami s bebe victoras

Mergi la inceput