Bebelusi de martie - aprilie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Doamne,Rocsana,imi pare rau!...Bine insa ca nu ai patit tu nimic.Masini mai gasesti pe lumea asta,insa o mami pentru Maria,nu.Ai grija de tine!

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Mariana,vreau sa iti multumesc in numele tuturor pentru ca te ocupi de noi si iti folosesti putinul timp liber ca sa creezi lucruri frumoase pentru noi toate-ai facut listuta asa de frumoasa,acum faci si pagina web...Multumim!
Te iubim!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Andra,.De fiecare data cand scriu si nu apuc sa raspund fiecarei fete in parte ma gandesc ca s-ar putea supara cineva...Iarta-ma!Asta nu inseamna ca nu am citit ce ai scris sau ca te ignor.Pur si simplu creier obosit si lipsa de timp care ma forteaza sa scriu repede si sa fuug..Nu mai fi suparata!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Nshiro ai grija de tine! Poate ca n-ar strica totusi daca n-ai incepe acum serviciul...macar 6 luni sa fi stat cu micuta Maria.

Fetelor, voi alaptati culcate? Eu numai asa alaptez si mi-e teama sa nu-i dauneze puiului, voi ce credeti? Adica am citit un articol nu prea incurajator in ceea ce priveste alaptatul in pozitia asta (nu mai tin minte in ce revista: mami,superbb sau copilul meu), insa nu ma mai iau dupa revistele alea pt ca am observat ca se contrazic articolele scrise de la un nr la altul ale aceleiasi reviste...ati inteles ceva?neuronu meu e cam putred. Anyway e bine sa-l alaptez asa(numai cand suntem acasa) au ba? Am dureri ingrozitoare de spate si o asistenta din maternitate asa m-a invatat sa stau ca sa nu ma doara nici epiziotomia.

Andra don't be upset si io am intrebat pana acum de 4 ori daca se plimba cineva prin Herastrau si n-am primit raspuns, dar am pus-o pe seama faptului ca nici un din fetele din bucuresti nu se plimba prin herastrau Nu-mi sta in fire sa insist, daca ma balegati si pe mine in seama stau, daca nu... ma plimbAshea ca...fruncea sus!!!

se pare ca cineva doar s-a prefacut ca doarme hmmmm

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

nshiro,bine ca nu ai patit tu nimic,las-o in colo de masina!!!bine stiu ca e o pierdere,dar viata conteaza mai mult!!!pupici

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

vai de capul meu ce m-am speriat imi tremura mainele deabea pot sa scriu,l-am trimis pe iulian sa invarte panarama aia de jucarie de deasupra patutului care se invarte,si nustiu cum a facut ca a daramat-o peste fata,cand am auzit ca a cazut am tipat tare valeu,Iulian la fel a tipat de frica,numai fata mea nu avea nimica,ea se uita curioasa la noi ce avem de tipam,bine s-a speriat si ea putin,dar nu ca noi!vina mea de acum sa nu mai trimit baiatul sa faca treaba in locul meu!!!

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Mamicilor...ma lamureste si pe mine vreuna din voi care are neuronu` mai la purtator care e faza cu vestitul chat de la fiecare sectiune???

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Hehehehe...fetiliiiiii...ati scapat...vad ca l-au scos...cred ca n-am fost singura care nu era lamurita!!!
Pupici!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananita spune:

Tcelen, te sfatuiesc sa pui jucaria in partea opusa copilului, la picioare. eu asa am pus-o tocmai ca sa evit astfel de accidente.

Lady H, io nu vaz unde vezi tu chat???

Dana & Alexandru
POZE cu DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salut fetelor Felicitari pentru ca ati avansat la "scutece". Sa aveti parte numai de bucurii din partea piticilor vostri si sper sa ne intalnim in viitorul cat mai apropiat aici la "scutece"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput