Bebelusi de martie - aprilie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

bine ne-m reintlnit l scutece!s ne fie bebeii sntosi si s ne bucurm de ei!
m si eu o intrebre: zi m implinit si noi 2 sptmni.prctic de cum incolo vem voie s iesim l er.cte minute m voie prim dt?
si noi vem bubite pe ft si gtut.dr eu il sterg cu ser pe ft si nu ii du cu nimic ltcev.
si inc cev: mncm 80 ml l fiecre ms si vem 8 mese pe zi.e suficient?voi ct le dti l bebei?stiu cntitte pt c m mulg cu pompit si vd ct ii du.
fin idee s ne intlnim.eu sunt pro.
v pupic si s veti zile si nopti linistite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Catrinel, felicitari pt. victorie. Zici de Weleda Calendula Bad sau de Calendula Creme Bad? Merg azi sa ii iau. Merci.

Dananita, sincer, si eu noaptea, cand simt ca pic, si nu mai am putere sa-l tin in brate, il alaptez culcat. Dar cat de bine e pt. el nu stiu... Chiar as vrea sa stiu.. Poate au idee fetele?...

Nshiro, ma bucur ca esti TU bine si nu ai patit nimic. Masini mai sunt...

Pupici la toate.

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Ameluta, cum reusesti sa mulgi atat? Si eu am incercat si nu imi iese. Am pompa electrica Medela. Ce nu fac oare bine?! O data am scos 5 ml!!
Mi=ar fi mai usor cand ies cu el afara sa am lapte la sticluta, sa nu mai trebuiasca sa alaptez in public... Astept sugestii..

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Cosmina, zic de Calendula Bad. Eu aia folosesc, lui oana ii place, si miroase frumos. Nici eu nu reusesc sa pompez cine stie ce, de fapt nici nu am incercat sa pompez o masa completa. Am incercat sa scot cind aveam impresia ca a ramas dupa supt, si nu era cine stie ce. Eu nu ies cu ea asa mult ca sa depasesc ora de masa... Cind am fost pe muchie, aveam un biberon cu ceai la mine.

Nshiro, cred ca esti tare suparata. Erai obosita, ma gindesc.... Nu fi necajita, bine ca ai sacapt teafara!!! Ai grija de tine!! Multi pupici

alaptatul culcat... eu nu am incercat, dar multa lumea facea asa in spital, nu zicea nimeni de vreo contraindicatie...

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Catrinel merci. Ii dai ceai la Oana? Ce ceai si de ce? Ti-a recomandat pedriatul? Pupici.

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Cosmina, moasa mi-a zis ca pot sa ii dau pt colici (e baby kräuter tee (alnatura), tot de la dm). dar nu ii dau des, numai la nevoie, ca pediatra a zis ca nu are nevoie de alte lichide in afara de laptele meu...

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Ok merci Catrinel. Acum ies cu Harris si merg si la dm pt. calendula. Eu folosesc numai dela weleda tot. si ulei si crema pt. fundulet. e cea mai indicata ca restul au o multime de chimicale...

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Cosmina, si eu la fel!! Uleiul e excelent, vezi si de Weleda milchbildungstee. (pt ca sa faci mai mult laptic, se gaseste la farmacie)

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetelor,cat de des faceti voi baita la bebei,caci eu i spuneam ieri unei prietene ca-i fac o data la 2-3 zile si....mi-a zis ea ca se face absolut in fiecare zi.....chiar asa?

POlixeni,of ,of.Si daca nu renunti nici tu la ale tale ce se intampla?Locuiti impreuna voi cu socroseniile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Schaka spune:

Salutare!
Acesta e primul meu mesaj pe forum...m-am tot uitat si tot nu m-am prins....cum pot sa imi adaug si eu strumph-isorul la lista de bebelusi pt luna martie???
Multumesc

Mergi la inceput