Bebelusi de martie - aprilie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serendipindity spune:

Salut, fetele! mi-a fost dor de voi! Inca n-am avut timp sa citesc din urma, am intrat doar sa va pup dulce pe toate.
Noi suntem un pic cam suparati, ca nu am luat in greutate mai deloc in ultima saptamana si tre' sa suplimentam mesele cu laptic praf! In rest, suntem ok. Ne-a cazut aseara buricul,cand ne facea tati masaj cu ulei de bebelusi. Apoi am facut baitza si am fost foarte cuminte. N-am trezit-o pe mami decat o singura data, la 4 si jumatate dimineatza, apoi am mai cerut papa la 8 si jumatate.

Inca ceva, fetelor, care ati mai citit e-mailul meu trimis pe contul comun, in afara de Aida? Chiar am nevoie de ajutorul vostru, ca se apropie sesiunea se examene.
Aida, pe tine si pe Alexandra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Wow..deja am trecut la scutece..ce repede a trecut timpul, parca ieri faceam testul de sarcina iar azi..schimbam scutece!Noi suntem bine,crestem, am facut colici insa si plangem ca ne doare burtica.Noapte doarme si cate 4-5h dar ziua e groaznic..mananca la 2h si plange mai tot timpul..ii dau Bonnisan pt colici si eu beau ceai baby calm in loc de apa , insa n-au mare efect.
Dam greu aerul afara ca adromim la san si oricat ne-ar ciupi mami nu mai are sanse sa ne trezeasca..poate nu il tin eu bine dar da tare greu aerul afara..il tin cate 20min in brate si cand il pun in cosulet regurgiteaza si apoi il apuca sughitul si plange. Si tresare in somn si plange tot din cauza burticii cred.De ragade am scapat numai la un san, la celalalt inca ma doare teribil cand il pun pe bebe sa suga.Mie crema Garmastan nu mi-a facut mare lucru, mai buna a fost glicerina boraxata.Iar diferenta de pret intre ele e imensa: garmastan 260mii si un tub intreg nu mi-a facut nimic, iar glicerina boraxata e 30mii si mi-au trecut ragadele de la un san cu ea.

Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am mai pus cateva poze cu bebe de ieri si de la baita!Pe mine la prima baie m-a ajutat o vecina ca se spune ca prima baie trebuie facuta de altcineva..si la sfarsit dupa ce l-a tras de manute si picioruse o gramada, l-a scos die cap din cada de era sa mi se faca rau cand am vazut..cum le face preotu' la botez..e normal?? Mie nu mi-a placut deloc ce a facut mai ales ca nu mi-a spus..Voi cum ii spalati? Ii trageti de manute,picioruse ? Ca cik ei stau tot timpul cu ele indoite si la baie trebuie trasi ca ii dor toate alea..si cand am intrebat de ce l-a scos de cap a zis ca din acelasi motiv, ca il doare gatul de cum sta..Nu mai zic ca l-a spalat in 3 min de i-a intrat apa si in gurita..Mie imi ia mai mult da baia decurge mult mai "bland"..voi cum procedati??
Poze mami, tati si Seby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Slaiu la bebii grasunei si mancaciosi, pishicioshi si kakicioshi. Si la mamicile slabe (sper) ...ca la minestr cam slabe sperantele de slabeala.

Bebe Giulia e cuminte, papa tzitzi pozitia culcat, cateodata si lapte praf din biberon ca e fomista tare. Bubele de pe fatza i-au trecut cu unguent panderm 9de care aveam de cand am dat-o la buric dupa ce i-a cazut). Rade si vorbeshte goe, oe, grrru si chiicccchh :)

Baie generala ii facem cam rar pt. ca de cele mai multe ori doarme seara asha ca nu scol cupilu sa-l var in cada. O spal la chiuveta in lighenush dila burik in jos cand se mozoleste de kaki. Drept pt. care ieri a facut o tura de kaki si in lighean pffffff.

Dupa cum vedeti ne distram - ceea ce cred ca faceti si voi.

A...am mancat ieri 3 ridiki mari si a facut figuri la masa...creca nu-i plac ridikile :o)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Polixeni, eu ii fac baie la bebelina in vanita ei la 2-3 zile, dar cand se murdareste prea tare cu kki o spal doar la prunica si fundic intr-un lighean sau direct in chiuveta la jet sau in vana cu dusul. Deh, la fete e f importanta igiena, se pot infecta f usor de la kki.
Nu fi suparata pt incurcatura cu numele, si eu zic sa nu renunti si sa nu-ti calci pe suflet, sa le spui ca e copilul tau si ca daca nu-ti respecta hotararea de mama, o sa-ti strigi copilul Stefanos (poate sa tot fie in acte Nicholas).
Pt cosulete, si Alicia mai face si trec de la sine, fara crema, apa e sfanta.
AndreeaG, intalnirea pe 8 martie in Bucuresti e o ideea excelenta dar nu stiu cat de posibila pt cele de peste hotare, eu de exemplu, cam in perioada aceea o sa ma intorc la lucru...
Mariana, multumim pt surpriza si listuta, esti o comoara nepretuita pt gasca de mamici si bebei. Mersi si de raspuns, la mine lohiile tocmai s-au terminat, eu merg la control abia la 8 sapt (la 6 sapt de la ultimul) cand o sa fac si o echografie, sper sa fie totul ok, dar nu cred ca mai astept pana atunci cu "gandul acela" (AndreeaG, ti-am preluat ideea).
Alinalex, si vanita noastra are un suport dar nu-i tine fix capul, poate al tau e mai sigur, oricum trebuie sa ai grija, un pic de apa tot intra in urechi.
Ciuf, bine ca ai ajutor pe socrella, mai tragi si tu un pui de somn. Eu il exploatez pe tati cand vine de la lucru, ca in restul zilei eu sunt si mami si tati. Dar n-am de ce sa ma plang, ca tare bine ne e noua singurele.
Noe, si eu zic ca bb papa cat are nevoie, Alicia cand se satura se stramba si scoate limbuta afara semn ca nu mai vrea, se inchide pravalia.
Catrinel, e de-a dreptul pitoreasca "lupta cu dulaul"! trebue sa va filmeze tati o data!
Nshiro, imi pare rau pt accident, dar ma bucur ca ai scapat sanatoasa, asta e important.
LauraIoana, IleanaMarius, anairda, va voi citi oricand cu drag, ma gandesc mereu la voi si va doresc multa putere si sanatate, sa ne vedem peste scurta vreme la scutece... de ce luna vreti voi.
Delia, stai linistita, baita la 2-3 zile e suficient pt bebe, doar nu-l culci cu purcelusii-n pat. Eu o mai spal la funduletz pe a mea, extra, cand e tare murata, in rest, baita la 2-3 zile ca si tine (recomandat de medici daca asta te incalzeste cu ceva).
Andra, hai mai des pe aici si nu te supara, doar vezi cat de prinse suntem fiecare cu bebeii nostri, nu apaucam sa scriem la fiecare in parte si nu putem avea raspuns de la fiecare, dar ne simtim bine impreuna si multe intrebari nespuse isi gasesc de multe ori raspunsul.

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Ama, incearca si cu lanolina, pe bune ca merge. La baie nu o trag de nimica, saraca, si asa e stressata. O frec usor cu ceva peste tot si basta.

Delia, apropo baie, eu numai de 2-3 ori pe sapt. Mai nou de 2. Asa a zis moasa, ca prea des nu e bine pt pielea lui bebe. Am mai zis, maman era sa moara, ca tin bebe in mizerie. Dar aici asa se face, si na, fac si eu la fel si totul e OK...cite bordeie...

Luiza, ce substanta activa e in panderm?

Catrinel & Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

fetelor, nu stiu ce se intampla, dar de cateva zile se incarca pagina ff greu, abia am apucat sa citesc cateva mesaje; aveti idee de ce?

pana una alta, Bun venit in casa noua!!! sper ca si casuta asta sa ne aduca noroc, asa cum ne-a adus Odiseea! ma bucur sa va regasesc la fel de puse pe treaba ca si pana acum!

Noi suntem suparati ca mami ne tine la regim pt ca ieri si alaltaieri am facut kaki des si apos, si plangem, si suntem flamazi de numa .... da' ne revenim noi

va pupam dulce pe toate

pozicile noastre sunt aici !!! http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=c7c8
cameliada si bebe Tudor Bogdan saluta pe toata lumea!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Pandermul are - nystatin, neomycin sulfat, gramicidin si triamcinolon acetonide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Pispi si bebita mea a dormit non-stop ieri.Am fost nevoita sa o alaptez in timp ce dormea, pt.ca de oboseala,nici nu a realizat ca ii este fomita.Nici astazi nu este prea activa.Vremea e de vina... .Dulcica Pspiricuta chelioasa si...sfatoasa!

MP,asa este,m-am gandit la o data asa de indepartata exact pt. a ne putea face planuri,fiecare dintre noi.Uite,deja unii au program(Dananita&David,care ...se coafeaza taman atunci).

Noe sigur ca ne vedem pana atunci,in parcurile Carol,Moghioros,Herastrau sau...aiurea.

Mariana incearca un bb 4.Poate va fi mai somnoros. pt. primii 3 si pt. tine.Ai idei super si nu te mai subaprecia,cum ca nu ai avea simt estetic.

Polixeni,Ile are dreptate.Tu ai tinut bebelul in burtica 9 luni,tu ai plans(si vei mai plange) pt. el,tu il hranesti,il speli,il cresti,tu il iubesti sincer si dezinteresat,indiferent de nume.Dar ai dreptul sa il alegi.Esti de altfel singura cu acest drept!Pt. ca stii ce nume i se potriveste cel mai bine.Ai naibii greci,cu Zorba lor cu tot!

Ciuf,esti o dulce dar spune-mi si mie care sunt asemanarile Theei cu mine.Ca moooooooooooor!Maria e clar,seamana leit...tot cu tati,dar macar Luk e ,,al tau,,.

Tcelen nici Mariuca ta nu e mai prejos.Cu tot cu mama ei!

Nshiro,Doamne,prin ce ai trecut!Bine ca ai avut airbaguri si te-ai intors la Maria intreaga!Tabla se indreapta...

Catrinel,observ ca si mesele Onutei sunt...distractive!Sa-ti urez sa o tina tot asa?

Dananita,sigur vom ajunge si in Herastrau.Dam un tel. ...daca gasim nr. .Cat despre cuplarea bebeilor...tati decide.Dar nu cred ca se va hotara prea usor,desi David e un dulce.

Delia,noi facem baita zilnic,inclusiv pe caput.Am sarit peste baie 2 seri si nu m-am simtit bine deloc.Thea,parea linistita.

Luiza,ridichile baloneaza.Rau de tot.Sunt pe lista neagra dar tine cineva cont de ea cu adevarat?Parca tu spuneai ca ai manact pizza,ai baut cola...si Giulia nu a fost deranjata?
Dar ce ne facem ca apar ciresele si alea baloneaza rau de tot.Si eu mor dupa ele!

Fetelor,azi am iesit in trafic,pt.prima oara dupa vreo 3 luni.Am lasat-o pe Thea cu Silvia(d-na care face curat)si am fugit sa iau un cadou pt. o prietena la ziua careia mergem maine.Pe langa faptul ca m-am simtit ca Tarzan in mijlocul civilizatiei,abia am asteptat sa ma intorc si,desi imi propusesem sa mai iau cate unele si pt. mine,m-am intors repede la puiuta mea si la rolul favorit de...Fulga.
Dar mi-a fugit teama de faptul ca am uitat sa conduc,drept care de sapt. viitoare trecem la calarirea aleilor din parcuri.Si la intalniri cu voi.Daaaa?

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mara, abia acum am reusit sa citesc mesajul tau din contul comun, te ajut si eu, cu mare placere, cand ma lasa Alicia bineinteles...

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput