Bebelusi de martie - aprilie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cosmina spune:

Polixeni, imi pare sincer fff. rau ca a iesit asa din cauza numelor. Sincer, nu il inteleg pe socrul tau. Dar vorba ta, unii sunt fanatici!

Eu la Harris ii fac baita in vanita lui. Ce ii place...

Putulica i-o pun in sus, asa m-au invatat din spital, dar nu se uda pe hainite. Cat despre igiena ei, stiu ca nu prea tre sa o scoti din cuibusorul ei.. intelegi ce vreau sa zic.. sper.

Iti tin pumnii sa iasa totul bine pt. tine.

Pupici

Cosmina si Harris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

saluti, scutecissimelor!

Monicule, si noi facem vaccinul luni...vreau sa -ti spun ca mie personal nu mi=e frica de loc de ace,injectii, etc...dar cand ma gandesc ca o sa imi intepe puiutza, mi se face pielea de gainasper sa fie ok, oricum va tinem pumnii si voua!
Ca sa vezi cat de adormit e neuronu meu: intelesesem ca sora ta s-a maritat si e in clasa a 6a!!! Abia la a doua citire am inteles...

Mari, si eu tin vaccinul in frigider, asa mi-a zis tanti de la marmacie

AndreeaG, hahahahahah, si eu umblu in tinuta de-asta prin casa, dupa jeturile de laptic, insa din pacate Bianca face faze de-astea numai dimineata cand sotu' e la munci, deci nu are placerea de a ma admira in toata splendoarea mea, bine imbibata in laptic regurgitat...deh, asta e Cat despre intalnirea de pe 8 martie, of course, insa si mai repede sper sa ne vedem prin vreun parc, daca isi revine vremea asta de facut (alti ) copii Foarte frumoase pozele, e simpatica foc micuta punkista

Lady H , ce ma bucur ca te vad (citesc) mai des!

Cosmina, ti-au raspuns deja fetele, hai sa-ti zic si eu: eu spal titza alternativ cand cu spuma de la Sanosan care e si pentru corp si pentru cap, cand cu gel de la Sanosan pe corp si Nivea baby pe cap. NU a facut cojite sau alte chestiuni, si miroase tare bine

Kim, eu nu ii pun nimic in urechi insa am grija sa nu intre si daca intra, sterg cu prosopul...eu zic ca e inevitabil din cand in cand, ideea e sa uscam bine urekiusele dupa baita

Polixeni, !!!

fetelor, am si eu o intrebare; eu ii dau titzei si lapte de la congelator..insa nu stiu cat ar trebui sa manance la o masa, acu' la 2 luni cat avem noi....aveti idee?ca uneori ea mananca 100ml, alteori pana la 180ml...please help , ca nu vreau sa o flamanzesc, da nici sa o indop ca pe o gasculina!

hai ca revin peste o ora, acu tre sa ma uit la Cotimanis

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

quote:
Originally posted by Noe
si voua!
Ca sa vezi cat de adormit e neuronu meu: intelesesem ca sora ta s-a maritat si e in clasa a 6a!!! Abia la a doua citire am inteles...

Tu ca tu, Noe...dar io intelesesem ca s-a casatorit cu iubitu` care e in clasa a 6-a........dusa ce sa mai....hihihihii...

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Revin fetelor si cu o mica www.geocities.com/mamici_de_martie_aprilie2006/markus.html" target="_blank">surpriza...(M-am jucat putin cind bebe a binevoit sa doarma si copii mai mari se uitau la un filmulet...)

Polixeni,sa stii ca am citit tot pe forum despre o fata care era casatorita cu un grec si se lovise de aceleasi probleme.
Tu ai vazut filmul "MY BIG FAT GREEK WEDDING"??Ar trebui sa-l vada si socrul tau daca nu l-a vizionat inca
Eu am avut un coleg de curs grec casatorit cu o suedeza si din discutiile purtate,se vede treaba ca grecii sunt tare legati de traditiile din mosi-stramosi...Socrul cu siguranta il indrageste pe piticotul vostru,dar vrea sa-ti dovedeasca tie ca ei sunt mai tari!
Asa ca...nu mai plinge si arata-le tu ca si noi romanii avem mindria noastra!

Despre putzulica lui bebe,aici ni se spune sa i-o asezam IN JOS IN PAMPERS,altfel se uda tot saracu´.Decalotarea la "locul intim" nu se practica aici in Suedia fiindca zic ei,toti baieteii sunt nascuti cu fimoza fiziologica...Eu n-am avut probleme nici la primul baietel.

Monica,ce fumosi sunt sora si cumnatul tau impreuna!Le doresc o casnicie fericita si numai bine!(una dintre cumnatele mele locuieste la Londra de vreo 9 ani si eu am fost burtoasa acolo iarna trecuta!)

Cosmina,nici aici in Suedia nu ni se recomanda sampon pt.bebelus.Eu il spal numai cu baby oil,adica ii pun citeva picaturi in caditza.Da´daca nici suedezii nu-i dau pe ai lor cu sampon,il las si eu pe al meu sa fie tot asa..."nespalat",ce sa fac,sa ma iau la hartza cu sotu´?

Catrinel,eu am folosit predictoarele alea de ovulatie de multa vreme...Cred ca e ceva in neregula sau cu mine,sau cu ele!

Aida,ce mai faceti?Cum mai e cu alaptatul?Tare frumoase mai sunteti amindoua in poza aia cind iesiti din spital!

Kim,regula de "aur" e sa asteptam pina se termina lohiile.Asa zic ei suedezii,da´ce io am mai rezistat?!(marturisesc ca am "incercat" la 3 sapt. dupa operatie cu echipamentul care l-am avut si noi in dotare...)Daca as fi fost un pacient ascultator ar fi trebuit sa practic abstinenta pina la controlul de la 6 saptamini.Tu ai fost la acest control?

Pispirica,printesica ta e asa o dulcica!Ei ii place cu siguranta in aer liber linga...ferestruika!

Biuta,aici exista pt.colici ceva care sa-i regleze flora intestinala,dar din cercetarile facute de domniile lor suedezii,nu prea exista nimic cu adevarat eficient impotriva colicilor.Sotu´meu se supara nu atunci cind urla bebe,ci atunci cind eu sar sa-l "salvez" prea repede.dupa parerea lui...

Lady_Hawk,,nu esti singura!Si eu am trecut "din greseala" mai intii pe la Odisee...

Tina,ne e dor de tine!!!

AndreeaG,bravo pt bebitza cuminte care doarme asa frumos!Vreau si eu,da´se pare ca nu am bafta nici macar la bebe nr.3!

Iar ma retrag si va doresc o seara/dupa-amiaza placuta tuturor

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Noe120-160 de ml e foarte bine pentru un bebe de 2 luni!Cum sa iasa o grasunica din moment ce nici mamica nu e!

Despre vaccinuri,aici s-a schimbat cu totul si cu totul programul de cum il stiam eu din perioadas copiilor mai mari.Vaccinul pt.hepatita nu se face deloc si la 3 luni este primul vaccin cu tetanus si difteria.

Ati vazut cumva subiectul contoversat despre vaccinari de pe Despre Copii?

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Fetelor, a incercat vreuna dintre voi sa intre pe chatul de la scutece???K io am intrat dar nu e nimeni....si ma gandeam ca ar fi fain sa ne conectam acolo....ce ziceti?

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

BINE V-AM GASIT LA SCUTECE!!!

Ehei, ce repede trece timpul, parca mai ieri postam primul mesaj la Odisee....
Deci fetelor, noi am facut duminica botezul...am avut parte de vreme super. La biserica bebeul a plans intr-o veselie, dar dupa ce am iesit si am ajuns la restaurant a dormit dus...vreo 4-5 ore. Noroc ca localul e aproape de casa, asa ca am putut sa-l aduc la alaptat si apoi sa ne intoarcem inapoi la chef. A fost super! Nici macar cand s-a cantat "La multi ani" si era un tambalau general, tati il purta pe sus in brate, toti invitatii il luau in brate si se pozau cu el, nu s-a trezit! Am avut multi invitati, peste 50. Asa ca mica noastra vedeta a fost botezata cu mare tam-tam.
KIM, exista un suport special care se monteaza in vanitza si in care il asezi pe bebe, e o chestie de plastic care-i sustine manutzele, piciorusele si capul in asa fel incat sa-l speli cu multa usurinta, eu de cand il folosesc nu-i intra apa in urechi, tocmai asta a fost ideea. La inceput foloseam si eu suportul de burete, dar trebuia cu o mana sa-i tin capul si cu alta sa-l spal. Asa e mult mai simplu. Precis gasesti asa ceva in magazinele cu articole de bebe. Uita-te la mine in album ca i-am facut poza lui Marc si la baitza.
Si eu am dat comanda pe net pt. batista bebelusului. Ne-am saturat sa ne luptam cu mucishorii, am incercat toate variantele: pompitza de nas, betisoare nazale, ser si tot degeaba, Marc tot fornaie saracutzul...De-abia astept sa primesc pachetul.
COSMINA, cum adica sa nu folosesti sampon??? Io n-am mai auzit o asemenea tampenie! Exista acum tot felul de produse cosmetice expres pt. igiena nou-nascutilor...ar trebui sa-i recomanzi moasei tale sa nu se spele ea cu sampon, sa vada cum e! Ma crucesc cand aud ce perle scot nemtzii...ba sa nu speli copilul prea des, ba sa nu-l dai cu cosmeticale! Eu folosesc produse de la BUBCHEN, sampon, lapte de corp si ulei, mi s-au recomandat din spital si sunt f, multumita de ele.

ALINA si BB MARC ALEXANDRU

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

Pe mine nimeni nu ma mai iubeste?Ma-ti uitat de tot,daca nu mai am asa timp ca inainte?V-am mai scris si eu pe ici pe colo si chiar in ultimu capitol al odiseei,dar nimeni nu imi simte lipsa.
Va pupic pe toate si mult noroc in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

andra_simona cum as putea sa te uit mai ales ca si pe sora mea o cheama Andra?, si pun pariu ca nici fetele nu te-au uitat, doar ca acum ne adaptam si noi la "viata cu/la/printre scutece"...hai, nu mai fi supa

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Polixeni, dar nasoli sint grecii astia.
Mie mi se pare f frumos din partea ta sa pui numele Stefanos in memoria tatalui tau.Socrul tau cel capos ar trebui sa respecte aceasta decizie.Eu zic sa nu te lasi, nu renunta la nume.
Eu am noroc ca nu se baga socrii in viata mea, dar daca ar face-o ,le-as trinti-o in fata:eu am l-am carat pe bb 9 luni, eu l-am nascut, eu am grija de el 24 din 24 de ore, deci eu iau deciziile care-l privesc pe el.

Sa te lase socrul ala in pace, ca i-ai facut pe plac si ai pus numele lui copilului.
Sa arate putin respect pt tine ,asa cum si tu ai aratat pt el.

Multa bafta si nu te lasa.

Mergi la inceput